Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
NiaNia pisze:Ale fura fju fju Jestem za!!
Niunia jesli chodzi o nasz nianie to na przestrzeni czasu zdarzyło sie duzo niewielkich spraw które stopniowo zniechecały mnie do niej. Podstawowy problem polega na tym, ze ona uwaza sie chyba za mame maksa, i wogole za jedyna dobra mame na kuli ziemskiej. Szlag mnie tafia jak tylko to pisze. To jest bardzo prosta kobieta ( nie ublizajac nikomu bo szanuje wielku ludzie bez zwgladu na ich wykształcenie) która zupełnie nie potrafi odebrac jakiejkolwiek uwagi czy wrecz informacji jako coś normalnego. Wszytsko bierze jako cios w jej strone mimo,ze to zupełniej jej nie dotyczy. Czyli np uwage ze chciałabym aby plan dnia mojego dziecka od dzis wygladał nieco inaczej on uwaza jako obraze pod jej adresem. Jakas paranoja. Nawet nei chce mi sie pisac bo mogałabym zapisac tu kilka dobrych stron. jest tak wiele stron tej całej sparwy, tak wiele zdarzeń niby drobnych ale po tekij ich ilosci odechciewa mi sie jej widoku. Moze i dal Maksa jest dobra bo mówi ze go kocha ale to ja jestem jego matka i to ja bede decydowac jak mam go ubrac, co dac mmu jesc i jak ma spedzac czas.
Dla takich wlasnie powodow jak ten glowny moje dziecko niani miec nie bedzie, no chyba, ze mialaby nia byc moja mam, albo tesciowa, albo jedna z moich kuzynek np.
Iwon a co do tych wirtualnych kumpeli to ja dokladnei to samo pomyslalam No tak Niania juz nas powoli chyba opuszcza