reklama
Obiecałam i jestem ;D Widziałam, ze tak pomyślisz jak to pisałam. Słowo daje ;DA jednak znamy sie troche hihihiihIwon pisze:NiaNia pisze:Ogladam MagdeM. ostatnio jakos to polubiłam. ide zaraz spać.
Obiecuje zjawiac sie tu czesciej.
Buziaki :-*
PS. Moje Wy wirtualne kumpele
No proszę, kiedyś było przyjaciółki, teraz kumpele Szkoda Nianiu, że tak mało Cię tutaj. Brakuje Ciebie : Pochwal się chociaż fotkami domku i Maksia...
Domek nasz nadal doprowadzamy do uzytku. Jezscze pozostało wiele do zrobienia. Ale zaraz coś tam wkleje. Słowo:-)
Tylko zaden z pokoi nie jest jezscze skończony wiec głupio jest sie chwalic czyms co jezscze bardzo sie zmieni. No ale dobra co sie nie robi dla PRZYJACIÓŁEK ;D ;D ;D
mania pisze:NIaniu i Maksa i MAksa nam pokakaz tak dawno Go nie widzielismy Majka pewnie usycha z tesknoty, tak dlugo milosci sswojej nie widziala
Juz cos kombinuje. Zaraz zobacze co mam w pracy i napewno cos wkleje
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Heloł Ja znow cichcem z pracy
A u mnie Maciejas jest towarzyski, aż chyba za bardzo... gdzie nie pojde On się do każdego przyklei, a ja mogę sobie isc - nawet nie zauważy :
elfiko pisze:e_mama pisze:Położyłam Julkę spać bo to jej pora na poranną drzemkę i tak wrzeszczy w łóżeczku, że mi chyba zaraz pęknie na pół !!!
Boszzzzzzz, co się porobiło z tym dzieckiem ????
Zrobiła się wstydliwa, boi się ekstrawertycznych dzieci, kurczę rośnie mi dzikun pod skrzydłami
czyżby kolejny kryzys kolejnego miesiąca : 8)
u mnie tez takie zjawisko występuje, Weronika boi sie ludzi strasznie a już dzieci jeśli milczą to jakoiś wytrzymuje ale jak któreś sie odezwie to ryk a jak to dzieci lubią sobie pokrzyczec to weronika dostaje histerii wtedy. Ostatnio byłam z nia u kolezanki która ma 2 letnia córeczke i ta mała sie cieszyła na widok Weroniki i wołała- mama dzidziuś a Weronika w ryk i wizyta trwała 15 minut bo musiałam sie ewakuować w tempie błyskawicznym :
kurcze martwie sie tym, bo to moje dziecko nie ma kontaktu z innymi dziećmi i tylko babcie, dziadki, wujki ciotki i tez mi na dzikusa rośnie. :-[
A u mnie Maciejas jest towarzyski, aż chyba za bardzo... gdzie nie pojde On się do każdego przyklei, a ja mogę sobie isc - nawet nie zauważy :
reklama