reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Tusia a co ona miala powiedziec  :p  brzuszkow na tym forum jest duzowiec bylo w czym wyierac  :p  a GAzelaczek mial sliczny brzuszek  i pewnie dlatego chiala miec taki sam  :p :p

reklama
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Ogladam MagdeM. ostatnio jakos to polubiłam. ide zaraz spać.
Obiecuje zjawiac sie tu czesciej.
Buziaki :-*

PS. Moje Wy wirtualne kumpele :)

No proszę, kiedyś było przyjaciółki, teraz kumpele  :( :( :( Szkoda Nianiu, że tak mało Cię tutaj. Brakuje Ciebie  ::) Pochwal się chociaż fotkami domku i Maksia...
Obiecałam i jestem ;D Widziałam, ze tak pomyślisz jak to pisałam. Słowo daje ;DA jednak znamy sie troche hihihiih
Domek nasz nadal doprowadzamy do uzytku. Jezscze pozostało wiele do zrobienia. Ale zaraz coś tam wkleje. Słowo:-)
Tylko zaden z pokoi nie jest jezscze skończony wiec głupio jest sie chwalic czyms co jezscze bardzo sie zmieni. No ale dobra co sie nie robi dla PRZYJACIÓŁEK ;D ;D ;D

NIaniu i Maksa i MAksa nam pokakaz :) :) tak dawno Go nie widzielismy Majka pewnie usycha z tesknoty, tak dlugo milosci sswojej nie widziala ;) :)

witam
u nas przez prawie 2 dni nie było stacjonarnych telefonów a co za tym idzie neta ponieważ ukradli kable telefoniczne :p, dzisiaj wieczorem mam nadzieje ze uda mi sie troche nadrobic

Heloł :) Ja znow cichcem z pracy :)

elfiko pisze:
e_mama pisze:
Położyłam Julkę spać bo to jej pora na poranną drzemkę i tak wrzeszczy w łóżeczku, że mi chyba zaraz pęknie na pół !!!
Boszzzzzzz, co się porobiło z tym dzieckiem ????
Zrobiła się wstydliwa, boi się ekstrawertycznych dzieci, kurczę rośnie mi dzikun pod skrzydłami :(
czyżby kolejny kryzys kolejnego miesiąca  ::) 8)

u mnie tez takie zjawisko występuje, Weronika boi sie ludzi strasznie a już dzieci jeśli milczą to jakoiś wytrzymuje ale jak któreś sie odezwie to ryk a jak to dzieci lubią sobie pokrzyczec to weronika dostaje histerii wtedy. Ostatnio byłam z nia u kolezanki która ma 2 letnia córeczke i ta mała sie cieszyła na widok Weroniki i wołała- mama dzidziuś a Weronika w ryk i wizyta trwała 15 minut bo musiałam sie ewakuować w tempie błyskawicznym  ::)

kurcze martwie sie tym, bo to moje dziecko nie ma kontaktu z innymi dziećmi i tylko babcie, dziadki, wujki ciotki i tez mi na dzikusa rośnie.  :-[

A u mnie Maciejas jest towarzyski, aż chyba za bardzo... gdzie nie pojde On się do każdego przyklei, a ja mogę sobie isc - nawet nie zauważy  ::) :p

reklama
Do góry