reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hihi...brunetko tym razem z mężulem idę rodzić,,,to raczej nic mi nie podadzą...haha.....a swoją drogę Brunetko mamusią bedziesz juz niedługo :)super!!!! :)

reklama
A ja nie wiedzieć dlaczego mam dziś w sobie pokłady niewykorzystanej energii.

Nie wiem o co chodzi, chyba te zakupy i wizja rychłego porodu tak mnie nakręcają.
.......... I to panika się raczej nazywa a nie energia ;)

ja mam podobnie :-) mijajacy czas dodaje mi napędu :-) i mimo fizycznych dolegliwości energii mi nie brakuje :-)

Asiołku witaj w klubie.

Mnie też coś tam boli i kłuje i ciągnie, ale jakbym mogła to bym zrobiła w jeden wieczór remont generalny w pokoju ;) ;)(choć wszystko mam nówka) ;)

Szkoda że to nie zaraża mojego męzula, który na wszystko ma czas.

a jak nocki mijają wam kobitki??bo ja to śpię w nocy około 2 godzinek i nad ranem też koło 2 godzinek :(mężulo ostatnio budzi się w nocy i spanikowany otwiera oczy na siłe bo jakieś ma dziwne przeczucia  :laugh:

Moj Mąz też chyba uuważa że na wszystko ma jeszcze czas... i wypruwa sobie flaki z powodó i celów daleko odbigających od mocich oczekiwań i wg mnie bezsensownych lub dających sie odłożyć na później.... a to co dotyczy dzidzi to dla mnie sprawy niecierpiące zwłoki dlatego czasem mamy zgrzyty - tak jak dziś...

Te zgrzyty z mezami to chyba normalka. Oni zawsze mysla jakos "inaczej" i ciagle sie im wydaje ze maja racje...
Biustonosze to nie wiem czy warto kupowac przez internet, chyba lepiej w sklepie gdzie mozna przymierzyc. Niedawno chcialam sobie kupic taki specjalny na ciaze i dobrze ze go przymierzylam. Niby rozmiar moj, niby nic nie uwiera, nic nie wylazi, ale piersi w tym biustonoszu mialam pod pachami, co mi niestety nie bardzo odpowiadalo. Wiec babeczki przymierzajcie staniczki zeby nie bylo rozczarowan >:D

reklama
Witam nową mamusię eliall

Kasia i Tusia, trzymam kciuki za was i wasze dzidzie

Maniu a ty jakiś pas cnoty załóż czy cuś, żeby twoja Gabi nie miała jak się wydostać. :laugh: Jeszcze troszkę niech poczeka

Jak moje stresy się nie skończą to całkiem prawdopodobne, że i ja zostanę czerwcóweczką. Z tych nerwów napina mi się brzuszek, chyba zbyt często. Do tego moje nogi po przejściu kilka metrów wyglądały jakby je ktoś wymalował fioletową farbą i do tego te obrzęki

Nie marudzę już, idę się położyć. Może tą noc uda się jakoś przespać, a nie myśleć.

Kolorowych snów

Do góry