reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

ja dzidzie bede wiozła na rekach w rożku :-) tak jak wiozła moja siotra i moje koleżanki.... chyba że coś sie zmieni :-)

reklama
ja fotelik mam :-) a w szpitalu nei wiem jak jest po nie pytałam :-) z resztą sama nie wiem jak to ma być tak dokładnie :-)

dzień doberek wszystkim :)dziś miałam tak zwana nockę z ulicy upiorów ::) zasnąć zasnełąm momętalnie,ale po około 40 min.sie wybudziłam ze snu bo siusiu mnie się chciało :(a jak juz siusiu zrobiłam to zasnać nie mogłam ...leżałąm w łóżeczku obok chrapiącego mężula i czytałam książke,ale nie usnełąm ....małą dokazuje mi najbardziej właśnie w nocki....dziś to juz przeginałą momętami...ani na prawym boczku,ani na lewym nie mogłam leżeć..jak usiadłam to nie stukałą w sam dołek...a jak stałam to sie chyba przekręcała ::) no i siusiu musiałąm co kilka minutek :mad: wkońcu znlazłam koło 2 rano jakąs pozycje do spania...wsumie na pół siedząco zasnełąm oparta głową o plecy męzula ::)normalnie szok ::) pospałam do 6 rano i koniec...porazka już asnąć nie moge :(

Pogoda dziś chyba znowu upalna ::) lubie cipło,ale jakos teraz nie czuje sie dobrze w upałach :( za to moi panowie juz planują wypad na rybki :D

A co do przeworzenia dzidzi w samochodzie to nie radzę na rękach to jest bardzo niebezpieczne nawet przy stłuczce
Można przewozić w foteliku lub zwykłej gondoli z wózka
U nas w szpitalu jeszcze 3,5 roku temu nie pytali jak będziemy przewozić dziecko i chyba raczej się nic nie zmieniło

reklama
Rzeczywiscie w Polsce chyba nie pytaja w szpitalach o posiadany fotelik. Ja zamierzam go zakupic - mamy samochod i pewnie nie raz do 6 msc dzidzi bedziemy z niego korzystac ;D

Zapowiada sie letni dlugi weekend. Ja sie pewnie przeniose do rodzocow - ogrodek i parasol sloneczny to bedzie to:)

Do góry