reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja dzidzie bede wiozła na rekach w rożku :-) tak jak wiozła moja siotra i moje koleżanki.... chyba że coś sie zmieni :-)

reklama
ja fotelik mam :-) a w szpitalu nei wiem jak jest po nie pytałam :-) z resztą sama nie wiem jak to ma być tak dokładnie :-)

dzień doberek wszystkim :)dziś miałam tak zwana nockę z ulicy upiorów ::) zasnąć zasnełąm momętalnie,ale po około 40 min.sie wybudziłam ze snu bo siusiu mnie się chciało :(a jak juz siusiu zrobiłam to zasnać nie mogłam ...leżałąm w łóżeczku obok chrapiącego mężula i czytałam książke,ale nie usnełąm ....małą dokazuje mi najbardziej właśnie w nocki....dziś to juz przeginałą momętami...ani na prawym boczku,ani na lewym nie mogłam leżeć..jak usiadłam to nie stukałą w sam dołek...a jak stałam to sie chyba przekręcała ::) no i siusiu musiałąm co kilka minutek :mad: wkońcu znlazłam koło 2 rano jakąs pozycje do spania...wsumie na pół siedząco zasnełąm oparta głową o plecy męzula ::)normalnie szok ::) pospałam do 6 rano i koniec...porazka już asnąć nie moge :(

Pogoda dziś chyba znowu upalna ::) lubie cipło,ale jakos teraz nie czuje sie dobrze w upałach :( za to moi panowie juz planują wypad na rybki :D

A co do przeworzenia dzidzi w samochodzie to nie radzę na rękach to jest bardzo niebezpieczne nawet przy stłuczce
Można przewozić w foteliku lub zwykłej gondoli z wózka
U nas w szpitalu jeszcze 3,5 roku temu nie pytali jak będziemy przewozić dziecko i chyba raczej się nic nie zmieniło

reklama
Rzeczywiscie w Polsce chyba nie pytaja w szpitalach o posiadany fotelik. Ja zamierzam go zakupic - mamy samochod i pewnie nie raz do 6 msc dzidzi bedziemy z niego korzystac ;D

Zapowiada sie letni dlugi weekend. Ja sie pewnie przeniose do rodzocow - ogrodek i parasol sloneczny to bedzie to:)

Do góry