reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

brunetka pisze:
Mati dorwał jakiś katar i męczył się w nocy. A my z nim.
Ale mam REWELACYJNY PRZEPIS NA MIESZANKĘ ZIOŁOWĄ NA KATAR
(taka inhalację) i działa super.
Jeśli któraś jest zainteresowana to podam przepis.
A tak przy okzaji jak ją robiłam to czułam się jak czarownica jakaś ::) ::) ::) :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh:

Brunetka ja bym prosiła ten przepis , bo własnie mam w domu zakatorzonego ;)

Tusia buciki prześliczne, gdzie ty takie cuda i w dodatku prawie za darmo łowisz??

reklama
czesc baby

my ciagle chorzy choc juz ciut lepiej ...maludy kaszel maja paskudny dobrze ze na oskrzelach czysto

a nas zasypal w nocy snieg
i swiat wyglda bajecznie

ja ide uspic gabiszona i upiec tort orzechowy na jutro ;D

ah mnie też dziś troszketrafiło :mad: szzzzzzzzzzzz że też to życie takie czasami pochlastane !! no ale jak to joasia napisała nikt nie mówił ze będzie zawsze kolorowo !!
u mnie nie z powodu tymika, bo on to mimo wszystko jest złoty (mimo tych nocek cyckowych i czasami jakiś ale)

zaraz się kąpiemy i do spania tymik teraz się bawi ładniusio :)

no masz Ci babo placek, a mi ta Niania piosenki nie posłała, Hanti może ty sie zlitujesz nad biedną elfiko co to nie ma co słuchać :-[
Weronika po objeżdzie babciowym padła jak zastrzeleniec o 19! ;D
łoś w pracy , w domku czysto ;D mam te wczorajsze karmi i sie ciesze.
Mam tylko nadzieję ze te bb będzie dzisiaj chodzić ?

Tusia ślicznusie te buciki i zabawka tez czadowa, ty to masz rzeczywiście talent w sznupaniu ::)
Ja mam dzisiaj powód do dumy i świętowania bo sćhudłam 2 kg i mam trraz 49kg i sie ciesze, jeszcze tak 1kg-2kg i będe w raju ;D
dieta działa a wczoraj i dzisiaj nie jadłam obiadu i kolacji tylko po jogurciku, przez pozostałe dni diet żp( żreć połowe) i są efekty.
No i oczywiście te brzuszki trzaskam codziennie i sapie przy tym strasznie.
ale za to jak mnie skusi cos kaloryczniejszego to wyrzutów nie mam tylko pochłaniam ;D

no to tylko jakąs herbatke zrobie i wracam ;D

reklama
Tusia dołaczam ssię do dziewczyn w zachwytach masz talent
szkoda,ze moja Otka nie jest drobniejsza mogłabym po Twojej Majce odkupywać ciuszki i buciorki
ach te sandałki ...........cud miód malina ::) ;) :p

Do góry