reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

cześc mamusie
ja właśnie wróciłam z ostatnich zakupów i teraz tylko musze jeszcze ostatnie pranie wstawić wszystko porasować i póżniej do toreb popakować bo jutro tylko będe dokładac co trzeba jeszcze zabrać i chce choinke postroić a póżniej wcześnie się położe bo mamy odlot o 6 rano wiec o 4 musimy sie zbierać. Fajnie trafiło bo akurat tak o 3,30 weronika budzi sie na karmienie wiec dam jej jesc i w droge!

A ja dzisiaj też wyspana bo była tylko pobudka wlasnie o 3.30 na mleczko i potem juz normalnie o 8 rano ;D spac sie położyłam o 23ciej wiec jestem wyspana ;D

Aniu G. udanej podróży i wesołych świąt kochana :-*

reklama
Cześć mamuśki :)
Wpadam na chwilę po przepis Joasi na zapiekankę :) Ziemniaczki już się gotują..mniam, mniam..a dzisiaj brykamy do naszych znajomych na winko :) Dodam tylko, że oni są młodym małzeństwem, na tak zwanym dorobku, z ogromnymi ambicjami. Prowadzą swoje firmy i wciąż odkładali decyzję o dziecku. A moim sukcesem jest to, że odkąd pojawił się Kornelek poważnie zaczęli myśleć o dzidzi :) I już zadeklarowali, że biorą się do roboty od nowego roku ;) Więc dzisiaj znowu zabieramy Kornelka ;) :laugh: Rząd powinien mi zapłacić za taką siłę przebicia. W końcu prawdopodobnie wpłynęłam na przyrost naturalny ;) ;D :laugh:

Wpadnę wieczorem

Ja z pytaniem do elfiko - jaki dokument macie dla Weroniki żeby mogła przekroczyć granicę? paszport? A czy Wy też macie paszporty, czy może na dowody osobiste lecicie? Pytam, bo pawdopodobnie będziemy jechać w styczniu lub lutym do Niemiec i mamy nieaktualne paszporty a mała w ogóle nic nie ma. Puszczą nas z dowodami na granicy? W końcu to UNIA hahha.

czesc dziewczynki.......ja tylko na chwilke, dalej chora!!!!!migdalki mam jak orzechy ziemne.....gardlo boli sakramencko i ogolnie jestem jakas do d.....py!!!

caluski dla wszystkich i postatam sie zajrzec wieczorkiem, poznym......

DZISIAJ u nas za oknem
pc1700262hy.jpg

dziekuje dziewczynki kochane..........juz powoli lepiej, ale jeszcze czeka mnie przynjajmniej 4 dni meczenia!!!dobrze ze Rafal ma juz wolne az do Swiat, takze mam mi kto pomoc!!

a teraz moje chlopaki szaleja w wannie!!!!!kochani...............i dodam to co Martuska, ze tez mam taka sama tajemnice hihihihihihi:)

reklama
Witam póżnym wieczorkiem

Myślałam że znów napisałyście z 15 stron a tu jakie miłe zaskoczenie (nawet 1 pełnej nie ma) gdzie wy się podziewacie dziewuszki??

Joasiu kuruj sie kuruj i wracaj szybko do zdrówka :-) ja dopiero zaczynam bardzo mnie dzisiaj gardło boli i cały dzień płukanki z szałwi sobię robię

Aniu wszystkiego co najlepsze zdrówka szczęścia moc prezentów pociechy z Jasia i wszystkiego czego sobię życzysz aby Twoim było :-)

Iwon milutkiej zabawy :-)

damayanti postaram się

klaudia ciesze sie razem z tobą

wpadnę może póżniej bo zaraz muszę niuńkę kąpać............ i ja też się dołączam do waszej słodkiej tajemnicy hihihi.......

Do góry