reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dobranoc kobitki, już uciekam, bo jutro z samego rana wybieram się na zakupki ;D ;D.
Nie piszcie za dużo, bo znów pół wieczora bedę nadrabiac ;) ;) ;) :laugh: :laugh:

A ja jak zwykle nie mam juz siły niczego długiego pisać :(

chyba mnie cosik rozbiera choroba :(

Olivka dzisiaj właśnie zaliczyła pierwszy przekręt z plecyków na brzuszek (i to bez żadnych trenowań wcześniej) :)

dzieciaczki jak zwykle prześliczne :)

a ja jak zwykle bardzo późną nocką zaglądam,nie mam ostatnio na nic sily..................
moje ukochane szczęście jest tak niemożliwe,że ledwo daję radę!!!!!!!
a i wieczorem kiedyś Oti szła grzecznie spać,a od kilku dni szaleje po kąpieli już chyba wszystko spróbowalam i nadal nie mam recepty na jej normalne zaśnięcie....................
a ja poprostu już padam ze zmęczenia na r........

O kurcze, chyba pierwszy raz jestem pierwsza :) Ale fajnie :)
A Maciejka dzisiaj jadła pierwszy raz dopiero o 5 rano i w nocy ani raz się nie budził :) Ale jestem wyspana :)

Drogie kolezanki - pojawiam sie i znikam na tydzien.
Przed swietami sie juz z wami nie zobacze - no to jako pierwsza rozpoczne zycenia swiateczne.

Lipcoweczki moje drogie zycze wam duzo ciepla rodzinnego, milosci i spokoju przy Wigilijnym stole. Odpocznijcie na ile Wam dzieciatka pozwola. Wszystkiego co najlepsze dla Waszych rodzinek.
Ania i JAs :-*

Aniu g. - jak jeszcze jesteś - to specjalnie dla Ciebie przyspieszone ;) życzonka świąteczne - białych i słonecznych Świąt, dużo radości, przespanych nocek i nieustającej pociechy z Jasia :) :-*

reklama
A po naszych kulinarnych elsperymentach noc do d.... Kinga wiele razy się budziła, kręciła, popłakiwała przez sen.... Tak to normalnie od urodzenia nie miała :( nie wiem, czy ten kleik na brzuszku jej ciążył, czy po prostu nocka jakaś taka niespokojna?
A od rana ok, i humorek jest, i kupka już była, teraz rozmawia z zabawkami...
Viola - nie daj się choróbsku!
Ale Daria ma piękny kapelusik :) Mała modelka :)
A Adaś jakie poważne minki robi... nie wygląda na rozwrzeszczanego ;)

Do góry