reklama
A ja jak zwykle nie mam juz siły niczego długiego pisać
chyba mnie cosik rozbiera choroba
Olivka dzisiaj właśnie zaliczyła pierwszy przekręt z plecyków na brzuszek (i to bez żadnych trenowań wcześniej)
dzieciaczki jak zwykle prześliczne
chyba mnie cosik rozbiera choroba
Olivka dzisiaj właśnie zaliczyła pierwszy przekręt z plecyków na brzuszek (i to bez żadnych trenowań wcześniej)
dzieciaczki jak zwykle prześliczne
hanti
Lipcowe Mamy '05
a ja jak zwykle bardzo późną nocką zaglądam,nie mam ostatnio na nic sily..................
moje ukochane szczęście jest tak niemożliwe,że ledwo daję radę!!!!!!!
a i wieczorem kiedyś Oti szła grzecznie spać,a od kilku dni szaleje po kąpieli już chyba wszystko spróbowalam i nadal nie mam recepty na jej normalne zaśnięcie....................
a ja poprostu już padam ze zmęczenia na r........
moje ukochane szczęście jest tak niemożliwe,że ledwo daję radę!!!!!!!
a i wieczorem kiedyś Oti szła grzecznie spać,a od kilku dni szaleje po kąpieli już chyba wszystko spróbowalam i nadal nie mam recepty na jej normalne zaśnięcie....................
a ja poprostu już padam ze zmęczenia na r........
Drogie kolezanki - pojawiam sie i znikam na tydzien.
Przed swietami sie juz z wami nie zobacze - no to jako pierwsza rozpoczne zycenia swiateczne.
Lipcoweczki moje drogie zycze wam duzo ciepla rodzinnego, milosci i spokoju przy Wigilijnym stole. Odpocznijcie na ile Wam dzieciatka pozwola. Wszystkiego co najlepsze dla Waszych rodzinek.
Ania i JAs :-*
Przed swietami sie juz z wami nie zobacze - no to jako pierwsza rozpoczne zycenia swiateczne.
Lipcoweczki moje drogie zycze wam duzo ciepla rodzinnego, milosci i spokoju przy Wigilijnym stole. Odpocznijcie na ile Wam dzieciatka pozwola. Wszystkiego co najlepsze dla Waszych rodzinek.
Ania i JAs :-*
reklama
damayanti
Fanka BB :)
A po naszych kulinarnych elsperymentach noc do d.... Kinga wiele razy się budziła, kręciła, popłakiwała przez sen.... Tak to normalnie od urodzenia nie miała nie wiem, czy ten kleik na brzuszku jej ciążył, czy po prostu nocka jakaś taka niespokojna?
A od rana ok, i humorek jest, i kupka już była, teraz rozmawia z zabawkami...
Viola - nie daj się choróbsku!
Ale Daria ma piękny kapelusik Mała modelka
A Adaś jakie poważne minki robi... nie wygląda na rozwrzeszczanego
A od rana ok, i humorek jest, i kupka już była, teraz rozmawia z zabawkami...
Viola - nie daj się choróbsku!
Ale Daria ma piękny kapelusik Mała modelka
A Adaś jakie poważne minki robi... nie wygląda na rozwrzeszczanego