reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Elfiko z tego co pamietam to wódki można litra, piwo - 10 butelek, papierosów - wagon. to są dane sprzed roku jak leciałam do Londynu.

reklama
alka pisze:
Iwon pisze:
alka pisze:
kate332 pisze:
heheh alka lubie czytać twoje komentarze ;D ;D ;D ;D
zawsze cóś śmiesznego napiszesz przypominasz mi moją koleżanke może masz rodzine w swietokrzyskiem?

:-* :-* :-*, ach, niestetyż nie mam, chociaż może to i dobrze, bo już bym tu chyba nad to nasze morze nie wróciła :p :p :p
A co alka, reumatyzm Cię gnębi? Czy za duży wiatr fryzury rozwiewa? :laugh:

hihihihihihihihi, no pewnie że ten wiatr - bryza morska i po fryzurze, równie dobrze można cały czas beret nosić - fryc przylizany, ale chociaż ciepło :p :p :p

alka jak beret to tylko moherowy ;)

elfiko pisze:
boshhhh to sobie moja córcia chłopaka wybrała ::) ::) ::) ;D

No nie, ja to muszę poważnie obronić tego mojego synka, bo nie mam na imię Korneliusz, ale tez wrażliwa jestem i pokrzywdzonych bronię ;) :laugh: Elfiko, oto dla Ciebie opis z mojej księgi imion:
Kornel (nie Korneliusz!)- jest mężczyzną o bardzo wszechstronnym i krytycznym umyśle. Potrafi być dobrym dyplomatą, jednak czasami może być zbyt nieufny i podejrzliwy. Lubi w życiu zmiany, do których dąży poprzez bogate życie towarzyskie i częste podróże.

A zatem wprawiaj Weronikę w wojaże, wprawiaj, bo nikt jej takich atrakcji turystycznych nie zapewni, jak mój pierworodny ;) :laugh: :laugh:

A w Legnicę właśnie zasypało :)
dscf09484ew.jpg

No i nie odejede do tego jedzenia ::)

Elfiko, litr alkoholu wysoko procentowego, ale to kupionego w samolocie. Prawda jest taka, ze jakkupisz w sklepie bezclowym po odprawie to juz i tak Cie nikt nie sprawdzi ;) bo jak? A w bagazu? Kochana kto to sprawdza. Oni bagaz tylko waza. Chyba, ze w podrecznym mialabys tegoa duzo. My na Wielkanoc wiezlismy sporo, kupione juz po odprawie i nikt ani okiem nie mrugnal. Tak wogole to Wy jak z dzieckiem to juz napewno nikt na was uwagi w tej kwestii nie zwroci. A z jakiego lotniska lecicie?

reklama
Śmiechowe:

Na budowie słychać okrzyk:
- Franek, podaj ku....wa tą cegłę!
Przechodzący ksiądz zwraca uwagę:
-Może by tak delikatniej..
-jasne-Franek, podaj ku...wa cegiełkę!

;D ;D ;D

Do góry