reklama
tofinek
Fanka BB :)
alka pisze:Iwon pisze:A co alka, reumatyzm Cię gnębi? Czy za duży wiatr fryzury rozwiewa? :laugh:alka pisze:kate332 pisze:heheh alka lubie czytać twoje komentarze ;D ;D ;D ;D
zawsze cóś śmiesznego napiszesz przypominasz mi moją koleżanke może masz rodzine w swietokrzyskiem?
:-* :-* :-*, ach, niestetyż nie mam, chociaż może to i dobrze, bo już bym tu chyba nad to nasze morze nie wróciła
hihihihihihihihi, no pewnie że ten wiatr - bryza morska i po fryzurze, równie dobrze można cały czas beret nosić - fryc przylizany, ale chociaż ciepło
alka jak beret to tylko moherowy
Iwon
Lipcowe Mamy '05
elfiko pisze:boshhhh to sobie moja córcia chłopaka wybrała : : : ;D
No nie, ja to muszę poważnie obronić tego mojego synka, bo nie mam na imię Korneliusz, ale tez wrażliwa jestem i pokrzywdzonych bronię :laugh: Elfiko, oto dla Ciebie opis z mojej księgi imion:
Kornel (nie Korneliusz!)- jest mężczyzną o bardzo wszechstronnym i krytycznym umyśle. Potrafi być dobrym dyplomatą, jednak czasami może być zbyt nieufny i podejrzliwy. Lubi w życiu zmiany, do których dąży poprzez bogate życie towarzyskie i częste podróże.
A zatem wprawiaj Weronikę w wojaże, wprawiaj, bo nikt jej takich atrakcji turystycznych nie zapewni, jak mój pierworodny :laugh: :laugh:
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
No i nie odejede do tego jedzenia :
Elfiko, litr alkoholu wysoko procentowego, ale to kupionego w samolocie. Prawda jest taka, ze jakkupisz w sklepie bezclowym po odprawie to juz i tak Cie nikt nie sprawdzi bo jak? A w bagazu? Kochana kto to sprawdza. Oni bagaz tylko waza. Chyba, ze w podrecznym mialabys tegoa duzo. My na Wielkanoc wiezlismy sporo, kupione juz po odprawie i nikt ani okiem nie mrugnal. Tak wogole to Wy jak z dzieckiem to juz napewno nikt na was uwagi w tej kwestii nie zwroci. A z jakiego lotniska lecicie?
Elfiko, litr alkoholu wysoko procentowego, ale to kupionego w samolocie. Prawda jest taka, ze jakkupisz w sklepie bezclowym po odprawie to juz i tak Cie nikt nie sprawdzi bo jak? A w bagazu? Kochana kto to sprawdza. Oni bagaz tylko waza. Chyba, ze w podrecznym mialabys tegoa duzo. My na Wielkanoc wiezlismy sporo, kupione juz po odprawie i nikt ani okiem nie mrugnal. Tak wogole to Wy jak z dzieckiem to juz napewno nikt na was uwagi w tej kwestii nie zwroci. A z jakiego lotniska lecicie?
reklama