reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale urodzinowy ten nasz lipiec ostatnio :cool2::cool2::cool2:

kasiu, NiaNiu wszystkiego NAJ NAJ!!!! Niech Wam sie szczęści, miłości , zdrówka i spełnienia marzeń!!!

ale pogoda, łeb mnie boli, nie wiem z czego, zaczęłam juz nawet myśleć, ze to może cisnienie, ale mierzyłam i mam takie, jakie powinno byc, sama już nie wiem czemu........

elfiku Nisia śliczna, torcik piekny, a to, ze kulinarne debiuty sie udały to normalka, w rekach takiej czarodziejki :sorry::sorry:

Klaudia Kuba wstaje koło 8-9, ja tez wiec obydwoje sie zgrywamy.....
a spac chodzi koło 21.

ok znikam , rachunki do zapłaty czekają, obiad a później........
zakupy :cool2::cool2::cool2::cool2:

aaaaa i zakupiłam strój kąpielowy na nowy sezon, góra z przeceny a majtki dokupilam na allegro( koszt całego 14,50)......jestem bardzo zadowolona, paski powiekszaja co trzeba hehe......

Załączniki

• Zdjęcie008.jpg
    Zdjęcie008.jpg
    539,9 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
witajcie

ledwo widze ale cos naskrobie:happy2:
w poniedzialek obudzilam sie z bolaca powieka,mialam malego babla i mysle ze cos mnie ugryzlo... w kazdym razie myslalam ze samo zejdzie...
dzis nie widze praktycznie na to oko,bo powieka tak spuchla` i pod okiem skora ze oko mam prawie zakryte:-(
strasznie to meczace bo akurat to moje zdrowe oko i bolesne bo boli
ach
dzwonilam do znajomej pielegniarki i wcale mnei nie pocieszyla:no: wiec jedziemy dzisiaj do przychodni,jestem ciekawa czy cos mi dadza....boszzz
wygladam jak nie wypał :eek: a jutro znajomi na 3 dni przylatuja,a ja tak wygladam...

Klaudia,Milenka budzi sie w przedziale 8-9.30,a spac chodzi kolo 21-22,czasem wczesniej,ale to zadko niestety i wytrzymuje tak dlugo a drzemek w ciagu dnia nie ma

Elfik doczytalam o nocnych problemach Weroniki
my z Milenka mielismy podobny problem,praktycznie dobre 8 meisiecy
zaczelo sie od tego ze zachciala z nami raptem spac,potem gdy na spiocha ja zanosilismy do lozeczka to w nocy budzila sie z takim rykiem i spowrotem do nas
w koncu pare miesiecy temu,roznymi sposobami -a troche ich bylo- przemogla sie i zaczela sama chodzic spac do siebie :happy2:ale...do dzis w nocy zdarza sie ze sie obudzi,usiadzie na lozku i placze
czasami zabiera swoja kolderke i poduszke i przychodzi w nocy do nas
nie mam pojecia czym to jest spowodowane:no:
kiedys czytalam ze dzieci w tym wieku do 5 lat maja strasznie wybujala wyobraznie i wlasnie zdarzaja sie takie nocne problemy....

Cześc laseczki :-)
Koleżanka sie obroniła więc wczoraj znowu imprezowaliśmy :tak: dzisiaj mamy przerwe a jutro zaczynam przygotowania do sobotniej imprezki :tak: hihi co roku mamy taką samą jazde urodzinkową , cały rok tylko chodzimy na urodzinki a w lato w ciągu jednego miesiąca odprawiamy wszystkie nasze i znowu rok spokoju :tak::-D

reklama
Elfiku, aż się boję pisać ale chyba...ok:tak::tak::tak:Temperatuję taką 39-40 miał tydzień, potem 4 dni 37,7, a teraz 36,6:-p Zostały mu jeszcze mocno powiększone węzły chłonne - lekarka powiedziałą że będą bardzo długo schodziły, no i za tydzień usg brzuszka morfologia i kontrola. I modlę się żeby wszystko było ok i żeby na tym skończyłą się nasza przygoda z mononukleozą :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry