reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Kasi i Niani
yellow_20rose.gif
:-)

reklama
ale urodzinowy ten nasz lipiec ostatnio :cool2::cool2::cool2:

kasiu, NiaNiu wszystkiego NAJ NAJ!!!! Niech Wam sie szczęści, miłości , zdrówka i spełnienia marzeń!!!

ale pogoda, łeb mnie boli, nie wiem z czego, zaczęłam juz nawet myśleć, ze to może cisnienie, ale mierzyłam i mam takie, jakie powinno byc, sama już nie wiem czemu........

elfiku Nisia śliczna, torcik piekny, a to, ze kulinarne debiuty sie udały to normalka, w rekach takiej czarodziejki :sorry::sorry:

Klaudia Kuba wstaje koło 8-9, ja tez wiec obydwoje sie zgrywamy.....
a spac chodzi koło 21.

ok znikam , rachunki do zapłaty czekają, obiad a później........
zakupy :cool2::cool2::cool2::cool2:

aaaaa i zakupiłam strój kąpielowy na nowy sezon, góra z przeceny a majtki dokupilam na allegro( koszt całego 14,50)......jestem bardzo zadowolona, paski powiekszaja co trzeba hehe......

Załączniki

• Zdjęcie008.jpg
    Zdjęcie008.jpg
    539,9 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
witajcie

ledwo widze ale cos naskrobie:happy2:
w poniedzialek obudzilam sie z bolaca powieka,mialam malego babla i mysle ze cos mnie ugryzlo... w kazdym razie myslalam ze samo zejdzie...
dzis nie widze praktycznie na to oko,bo powieka tak spuchla` i pod okiem skora ze oko mam prawie zakryte:-(
strasznie to meczace bo akurat to moje zdrowe oko i bolesne bo boli
ach
dzwonilam do znajomej pielegniarki i wcale mnei nie pocieszyla:no: wiec jedziemy dzisiaj do przychodni,jestem ciekawa czy cos mi dadza....boszzz
wygladam jak nie wypał :eek: a jutro znajomi na 3 dni przylatuja,a ja tak wygladam...

Klaudia,Milenka budzi sie w przedziale 8-9.30,a spac chodzi kolo 21-22,czasem wczesniej,ale to zadko niestety i wytrzymuje tak dlugo a drzemek w ciagu dnia nie ma

Elfik doczytalam o nocnych problemach Weroniki
my z Milenka mielismy podobny problem,praktycznie dobre 8 meisiecy
zaczelo sie od tego ze zachciala z nami raptem spac,potem gdy na spiocha ja zanosilismy do lozeczka to w nocy budzila sie z takim rykiem i spowrotem do nas
w koncu pare miesiecy temu,roznymi sposobami -a troche ich bylo- przemogla sie i zaczela sama chodzic spac do siebie :happy2:ale...do dzis w nocy zdarza sie ze sie obudzi,usiadzie na lozku i placze
czasami zabiera swoja kolderke i poduszke i przychodzi w nocy do nas
nie mam pojecia czym to jest spowodowane:no:
kiedys czytalam ze dzieci w tym wieku do 5 lat maja strasznie wybujala wyobraznie i wlasnie zdarzaja sie takie nocne problemy....

Cześc laseczki :-)
Koleżanka sie obroniła więc wczoraj znowu imprezowaliśmy :tak: dzisiaj mamy przerwe a jutro zaczynam przygotowania do sobotniej imprezki :tak: hihi co roku mamy taką samą jazde urodzinkową , cały rok tylko chodzimy na urodzinki a w lato w ciągu jednego miesiąca odprawiamy wszystkie nasze i znowu rok spokoju :tak::-D

reklama
Elfiku, aż się boję pisać ale chyba...ok:tak::tak::tak:Temperatuję taką 39-40 miał tydzień, potem 4 dni 37,7, a teraz 36,6:-p Zostały mu jeszcze mocno powiększone węzły chłonne - lekarka powiedziałą że będą bardzo długo schodziły, no i za tydzień usg brzuszka morfologia i kontrola. I modlę się żeby wszystko było ok i żeby na tym skończyłą się nasza przygoda z mononukleozą :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Do góry