reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ale urodzinowy ten nasz lipiec ostatnio
kasiu, NiaNiu wszystkiego NAJ NAJ!!!! Niech Wam sie szczęści, miłości , zdrówka i spełnienia marzeń!!!
ale pogoda, łeb mnie boli, nie wiem z czego, zaczęłam juz nawet myśleć, ze to może cisnienie, ale mierzyłam i mam takie, jakie powinno byc, sama już nie wiem czemu........
elfiku Nisia śliczna, torcik piekny, a to, ze kulinarne debiuty sie udały to normalka, w rekach takiej czarodziejki
Klaudia Kuba wstaje koło 8-9, ja tez wiec obydwoje sie zgrywamy.....
a spac chodzi koło 21.
ok znikam , rachunki do zapłaty czekają, obiad a później........
zakupy
aaaaa i zakupiłam strój kąpielowy na nowy sezon, góra z przeceny a majtki dokupilam na allegro( koszt całego 14,50)......jestem bardzo zadowolona, paski powiekszaja co trzeba hehe......
kasiu, NiaNiu wszystkiego NAJ NAJ!!!! Niech Wam sie szczęści, miłości , zdrówka i spełnienia marzeń!!!
ale pogoda, łeb mnie boli, nie wiem z czego, zaczęłam juz nawet myśleć, ze to może cisnienie, ale mierzyłam i mam takie, jakie powinno byc, sama już nie wiem czemu........
elfiku Nisia śliczna, torcik piekny, a to, ze kulinarne debiuty sie udały to normalka, w rekach takiej czarodziejki
Klaudia Kuba wstaje koło 8-9, ja tez wiec obydwoje sie zgrywamy.....
a spac chodzi koło 21.
ok znikam , rachunki do zapłaty czekają, obiad a później........
zakupy
aaaaa i zakupiłam strój kąpielowy na nowy sezon, góra z przeceny a majtki dokupilam na allegro( koszt całego 14,50)......jestem bardzo zadowolona, paski powiekszaja co trzeba hehe......
Załączniki
Ostatnia edycja:
Lilka
Fanka BB :)
witajcie
ledwo widze ale cos naskrobie
w poniedzialek obudzilam sie z bolaca powieka,mialam malego babla i mysle ze cos mnie ugryzlo... w kazdym razie myslalam ze samo zejdzie...
dzis nie widze praktycznie na to oko,bo powieka tak spuchla` i pod okiem skora ze oko mam prawie zakryte:-(
strasznie to meczace bo akurat to moje zdrowe oko i bolesne bo boli
ach
dzwonilam do znajomej pielegniarki i wcale mnei nie pocieszyla wiec jedziemy dzisiaj do przychodni,jestem ciekawa czy cos mi dadza....boszzz
wygladam jak nie wypał a jutro znajomi na 3 dni przylatuja,a ja tak wygladam...
Klaudia,Milenka budzi sie w przedziale 8-9.30,a spac chodzi kolo 21-22,czasem wczesniej,ale to zadko niestety i wytrzymuje tak dlugo a drzemek w ciagu dnia nie ma
Elfik doczytalam o nocnych problemach Weroniki
my z Milenka mielismy podobny problem,praktycznie dobre 8 meisiecy
zaczelo sie od tego ze zachciala z nami raptem spac,potem gdy na spiocha ja zanosilismy do lozeczka to w nocy budzila sie z takim rykiem i spowrotem do nas
w koncu pare miesiecy temu,roznymi sposobami -a troche ich bylo- przemogla sie i zaczela sama chodzic spac do siebie ale...do dzis w nocy zdarza sie ze sie obudzi,usiadzie na lozku i placze
czasami zabiera swoja kolderke i poduszke i przychodzi w nocy do nas
nie mam pojecia czym to jest spowodowane
kiedys czytalam ze dzieci w tym wieku do 5 lat maja strasznie wybujala wyobraznie i wlasnie zdarzaja sie takie nocne problemy....
ledwo widze ale cos naskrobie
w poniedzialek obudzilam sie z bolaca powieka,mialam malego babla i mysle ze cos mnie ugryzlo... w kazdym razie myslalam ze samo zejdzie...
dzis nie widze praktycznie na to oko,bo powieka tak spuchla` i pod okiem skora ze oko mam prawie zakryte:-(
strasznie to meczace bo akurat to moje zdrowe oko i bolesne bo boli
ach
dzwonilam do znajomej pielegniarki i wcale mnei nie pocieszyla wiec jedziemy dzisiaj do przychodni,jestem ciekawa czy cos mi dadza....boszzz
wygladam jak nie wypał a jutro znajomi na 3 dni przylatuja,a ja tak wygladam...
Klaudia,Milenka budzi sie w przedziale 8-9.30,a spac chodzi kolo 21-22,czasem wczesniej,ale to zadko niestety i wytrzymuje tak dlugo a drzemek w ciagu dnia nie ma
Elfik doczytalam o nocnych problemach Weroniki
my z Milenka mielismy podobny problem,praktycznie dobre 8 meisiecy
zaczelo sie od tego ze zachciala z nami raptem spac,potem gdy na spiocha ja zanosilismy do lozeczka to w nocy budzila sie z takim rykiem i spowrotem do nas
w koncu pare miesiecy temu,roznymi sposobami -a troche ich bylo- przemogla sie i zaczela sama chodzic spac do siebie ale...do dzis w nocy zdarza sie ze sie obudzi,usiadzie na lozku i placze
czasami zabiera swoja kolderke i poduszke i przychodzi w nocy do nas
nie mam pojecia czym to jest spowodowane
kiedys czytalam ze dzieci w tym wieku do 5 lat maja strasznie wybujala wyobraznie i wlasnie zdarzaja sie takie nocne problemy....
dziekujemy:-);-)O rany, ale śliczna Laurka :-)
i wszystkim lipcowym solenizantom duzo zdrowka i STO LAT!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Kasi i Niani:-)
no dobra .... Nianiu STO Lat chociaz wiem,że urodziny juz miałas dawno (30.06.) a imieniny dopiero przed Tobą (26.07.)Wszystkiego najlepszego dla Kasi i Niani!!!!!!!!!!!!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Cześc laseczki :-)
Koleżanka sie obroniła więc wczoraj znowu imprezowaliśmy dzisiaj mamy przerwe a jutro zaczynam przygotowania do sobotniej imprezki hihi co roku mamy taką samą jazde urodzinkową , cały rok tylko chodzimy na urodzinki a w lato w ciągu jednego miesiąca odprawiamy wszystkie nasze i znowu rok spokoju
Koleżanka sie obroniła więc wczoraj znowu imprezowaliśmy dzisiaj mamy przerwe a jutro zaczynam przygotowania do sobotniej imprezki hihi co roku mamy taką samą jazde urodzinkową , cały rok tylko chodzimy na urodzinki a w lato w ciągu jednego miesiąca odprawiamy wszystkie nasze i znowu rok spokoju
alka2
Kasia! Wszystkiego najlepszego Słońce Ty nasze
reklama
alka2
Elfiku, aż się boję pisać ale chyba...okTemperatuję taką 39-40 miał tydzień, potem 4 dni 37,7, a teraz 36,6 Zostały mu jeszcze mocno powiększone węzły chłonne - lekarka powiedziałą że będą bardzo długo schodziły, no i za tydzień usg brzuszka morfologia i kontrola. I modlę się żeby wszystko było ok i żeby na tym skończyłą się nasza przygoda z mononukleozą :-):-):-):-)