reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Pierwszo lipcowa to jestem też ja:tak::tak::tak:
Tylko że do tej 3(w przypadku Maciusia), trzeba u mnie jeszcze zero dodać.
No jednym słowem bedzie impreza na cąłego, już to sobie zaplanowałam.:tak::tak::tak::tak::happy2::happy2::rofl2::rofl2::-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Wow, to się będzie działo :-):-)

A my z Maciusiem upiekliśmy właśnie ciasteczka cynamonowe Elen. Maciek wykrawał wzory foremkami do... ciastoliny :-D:-D Więc mamy ciasteczka zwierzaczkowe :-D
No i jeszcze zrobiłam dzisiaj lazanię z kurczakiem i szpinakiem. Inwencja własna - mi smakowała, za to Maciek jedząc mówił ciągle "nie doble, nie doble" :baffled: No ale coś tam zjadł. A teraz idziemy spać. Dobranoc.

reklama
czyli juz niedługo startujemy z urodzinkami, ale fajnie...........:tak::-)

ja mam problem, jeśli chodzi o urodziny, , czy robic taką mała rodzinna imprezke czy zaprosic moje kolezanki z dzieciakami i zrobic im mały kinderbal, z trąbkami, czapkami, confetti itp. :happy2::happy2::happy2:
Dzieciaki sa juz na tyle duze, ze mogłaby to być dla nich frajda, co o tym myślicie???

kasiu Martina w galeryjce super, ale sie z Nije pannica zrobiła, no i ta kiecka w grochy mmmmmmmm
spotkanie lipcowych dzieciaczkow we Wrocławiu tez super, tylko pozazdrościc!!!!!

hej, znalazlam coś dla wielbicielek porządkow

Anthea pucu-pucu

Asiu
, czytalam (czyżby u Tracy? :confused:) że na kinderbal powinno zapraszac sie tyle dzieci, ile dziecko konczy lat ;-) Wg mnie warto zrobic dwie imprezki - rodzinna i kinderbal. W koncu Kubuś konczy TRZY lata! :-D

czyli juz niedługo startujemy z urodzinkami, ale fajnie...........:tak::-)

ja mam problem, jeśli chodzi o urodziny, , czy robic taką mała rodzinna imprezke czy zaprosic moje kolezanki z dzieciakami i zrobic im mały kinderbal, z trąbkami, czapkami, confetti itp. :happy2::happy2::happy2:
Dzieciaki sa juz na tyle duze, ze mogłaby to być dla nich frajda, co o tym myślicie???
Rzeczywiście kinderbal to fajna sprawa, jęsli jest dobrze zorganizowany.
Byłam z Matim u koleżanki na urodzinach jej syna i oprócz dzieci i małego poczestunku były specjalnie dla dzieci zorganizowane przez mamę zabawy.:tak:

I było git!!!!:tak:Mati opowiada o tym do tej pory!:tak:

Asiu, czytalam (czyżby u Tracy? :confused:) że na kinderbal powinno zapraszac sie tyle dzieci, ile dziecko konczy lat ;-) Wg mnie warto zrobic dwie imprezki - rodzinna i kinderbal. W koncu Kubuś konczy TRZY lata! :-D

O nie słyszałam , ale jak dla mnie brzmi rozsadnie:happy2:

A my po szlaeństwach w Ikei.Już w ramach prezentu M dostał stolik i krzesełko do pokoju(mamy tam dośc daleko wiec skoro zdecydowaliśmy się tam jechac to trzeba było korzystac.....:-p), ja mam okularki do komputerka :tak:

Mowilam ze Artur :tak::happy::happy:

Ja tez jestem lipcowa 30stka w tym roku :szok::szok::szok: i chyba tez sobie bal zorganizuje :-p:-p:-p

Ide spac kochane
Dobranoc!

cześć kobiety :-)

Elfica - Ty to młoda laska jesteś :-p:-p:-p
Emamo - jak Julinka? u nas też wczoraj wieczorem rewelacje były toaletowe ale to dlatego, ze ona od kilku dni nie chce wchłaniać nic innego niz truskawki :crazy::baffled::baffled::baffled:

u nas Julinowe imprezy urodzinowe na prewno będa dwie: dla rodziny i dla Julii koleżanek :-) i pewnie jeszcze u taty będzie miała zorganizowane - wiec trzy :zawstydzona/y: ale myśl o samodzielnym organizowaniu tego nieco mnie przeraża ....

Klaudia - fajnie się robi te ciasteczka z dzieckiem, prawda? muszę reanimować mój piekarnik i zabrać sie za pieczenie, bo oszaleję :-) przepis na lazanię kurczkowo-szpinakową proszę :-) brzmi mniami :-p

idę popracować
joł!
:-D

Rzeczywiście kinderbal to fajna sprawa, jęsli jest dobrze zorganizowany.
Byłam z Matim u koleżanki na urodzinach jej syna i oprócz dzieci i małego poczestunku były specjalnie dla dzieci zorganizowane przez mamę zabawy.:tak:

I było git!!!!:tak:Mati opowiada o tym do tej pory!:tak:

Ja też byłam raz na takim kinderbalu dla 3 latka, na którym jego mama organizowała zabawy dla dzieci i rzeczywiście bardzo fajnie to wyszło. Tylko jest jedno ale, trzeba potrafić to zrobić.
Ja jestem totalny antytalent do organizowania czasu dzieciom. W ogóle perspektywa zajęcia się 4-5 dzieciakami na raz zupełnie mnie paraliżuje.
Na razie nie mam pomysłu na urodzinki Julki. Ale mamy jeszcze trochę czasu.

1. Mowilam ze Artur :tak::happy::happy:

2. Ja tez jestem lipcowa 30stka w tym roku :szok::szok::szok: i chyba tez sobie bal zorganizuje :-p:-p:-p

3. Ide spac kochane
Dobranoc!

Ad1) Artur, Artur - zasłużenie! Przeczuwałam to od pierwszego odcinka:tak:
Ad2) smarkula, będzie tu wiekiem po oczach jechać:wściekła/y::no::szok::baffled:
Ad3) dzień dobry!:-D;-):-):-):-)

Emamo - jak Julinka? u nas też wczoraj wieczorem rewelacje były toaletowe ale to dlatego, ze ona od kilku dni nie chce wchłaniać nic innego niz truskawki :crazy::baffled::baffled::baffled:

:-D

Julka chyba już lepiej. Nie gorączkuje, przybrała swój zwyczajny marudzący ton, jest dobrze;-):-)

U Was też się chmurzy? To koniec wiosny?

Mowilam ze Artur :tak::happy::happy:

Ja tez jestem lipcowa 30stka w tym roku :szok::szok::szok: i chyba tez sobie bal zorganizuje :-p:-p:-p

Ide spac kochane
Dobranoc!

czujemy sie wszytskie zaproszone hehe :blink::blink:

edziu u Nas piekne słoneczko, ale cos chłodno sie zrobiło, tez mam nadzieje, ze pogoda sie nie popsuje........

dziekuje wam za odpowiedz w sprawie kinderbalu, ja strasznie lubię sie bawić z takimi maluchami, w głowie pełno pomysłów, wiec moze uda mi sie cos zorganizować:confused::confused:
fajnie by było mieć ogródek i tam urządzić zabawę, no nic będę myśleć :-)

a teraz idę trochę poczytać, dzisiaj na kursie prowadzę szkolenie z ratownictwa przedmedycznego :-):-):-):-p;-)
ale najpierw kawa :happy2:

reklama
Do góry