reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Pierwszo lipcowa to jestem też ja:tak::tak::tak:
Tylko że do tej 3(w przypadku Maciusia), trzeba u mnie jeszcze zero dodać.
No jednym słowem bedzie impreza na cąłego, już to sobie zaplanowałam.:tak::tak::tak::tak::happy2::happy2::rofl2::rofl2::-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Wow, to się będzie działo :-):-)

A my z Maciusiem upiekliśmy właśnie ciasteczka cynamonowe Elen. Maciek wykrawał wzory foremkami do... ciastoliny :-D:-D Więc mamy ciasteczka zwierzaczkowe :-D
No i jeszcze zrobiłam dzisiaj lazanię z kurczakiem i szpinakiem. Inwencja własna - mi smakowała, za to Maciek jedząc mówił ciągle "nie doble, nie doble" :baffled: No ale coś tam zjadł. A teraz idziemy spać. Dobranoc.

reklama
czyli juz niedługo startujemy z urodzinkami, ale fajnie...........:tak::-)

ja mam problem, jeśli chodzi o urodziny, , czy robic taką mała rodzinna imprezke czy zaprosic moje kolezanki z dzieciakami i zrobic im mały kinderbal, z trąbkami, czapkami, confetti itp. :happy2::happy2::happy2:
Dzieciaki sa juz na tyle duze, ze mogłaby to być dla nich frajda, co o tym myślicie???

kasiu Martina w galeryjce super, ale sie z Nije pannica zrobiła, no i ta kiecka w grochy mmmmmmmm
spotkanie lipcowych dzieciaczkow we Wrocławiu tez super, tylko pozazdrościc!!!!!

hej, znalazlam coś dla wielbicielek porządkow

Anthea pucu-pucu

Asiu
, czytalam (czyżby u Tracy? :confused:) że na kinderbal powinno zapraszac sie tyle dzieci, ile dziecko konczy lat ;-) Wg mnie warto zrobic dwie imprezki - rodzinna i kinderbal. W koncu Kubuś konczy TRZY lata! :-D

czyli juz niedługo startujemy z urodzinkami, ale fajnie...........:tak::-)

ja mam problem, jeśli chodzi o urodziny, , czy robic taką mała rodzinna imprezke czy zaprosic moje kolezanki z dzieciakami i zrobic im mały kinderbal, z trąbkami, czapkami, confetti itp. :happy2::happy2::happy2:
Dzieciaki sa juz na tyle duze, ze mogłaby to być dla nich frajda, co o tym myślicie???
Rzeczywiście kinderbal to fajna sprawa, jęsli jest dobrze zorganizowany.
Byłam z Matim u koleżanki na urodzinach jej syna i oprócz dzieci i małego poczestunku były specjalnie dla dzieci zorganizowane przez mamę zabawy.:tak:

I było git!!!!:tak:Mati opowiada o tym do tej pory!:tak:

Asiu, czytalam (czyżby u Tracy? :confused:) że na kinderbal powinno zapraszac sie tyle dzieci, ile dziecko konczy lat ;-) Wg mnie warto zrobic dwie imprezki - rodzinna i kinderbal. W koncu Kubuś konczy TRZY lata! :-D

O nie słyszałam , ale jak dla mnie brzmi rozsadnie:happy2:

A my po szlaeństwach w Ikei.Już w ramach prezentu M dostał stolik i krzesełko do pokoju(mamy tam dośc daleko wiec skoro zdecydowaliśmy się tam jechac to trzeba było korzystac.....:-p), ja mam okularki do komputerka :tak:

Mowilam ze Artur :tak::happy::happy:

Ja tez jestem lipcowa 30stka w tym roku :szok::szok::szok: i chyba tez sobie bal zorganizuje :-p:-p:-p

Ide spac kochane
Dobranoc!

cześć kobiety :-)

Elfica - Ty to młoda laska jesteś :-p:-p:-p
Emamo - jak Julinka? u nas też wczoraj wieczorem rewelacje były toaletowe ale to dlatego, ze ona od kilku dni nie chce wchłaniać nic innego niz truskawki :crazy::baffled::baffled::baffled:

u nas Julinowe imprezy urodzinowe na prewno będa dwie: dla rodziny i dla Julii koleżanek :-) i pewnie jeszcze u taty będzie miała zorganizowane - wiec trzy :zawstydzona/y: ale myśl o samodzielnym organizowaniu tego nieco mnie przeraża ....

Klaudia - fajnie się robi te ciasteczka z dzieckiem, prawda? muszę reanimować mój piekarnik i zabrać sie za pieczenie, bo oszaleję :-) przepis na lazanię kurczkowo-szpinakową proszę :-) brzmi mniami :-p

idę popracować
joł!
:-D

Rzeczywiście kinderbal to fajna sprawa, jęsli jest dobrze zorganizowany.
Byłam z Matim u koleżanki na urodzinach jej syna i oprócz dzieci i małego poczestunku były specjalnie dla dzieci zorganizowane przez mamę zabawy.:tak:

I było git!!!!:tak:Mati opowiada o tym do tej pory!:tak:

Ja też byłam raz na takim kinderbalu dla 3 latka, na którym jego mama organizowała zabawy dla dzieci i rzeczywiście bardzo fajnie to wyszło. Tylko jest jedno ale, trzeba potrafić to zrobić.
Ja jestem totalny antytalent do organizowania czasu dzieciom. W ogóle perspektywa zajęcia się 4-5 dzieciakami na raz zupełnie mnie paraliżuje.
Na razie nie mam pomysłu na urodzinki Julki. Ale mamy jeszcze trochę czasu.

1. Mowilam ze Artur :tak::happy::happy:

2. Ja tez jestem lipcowa 30stka w tym roku :szok::szok::szok: i chyba tez sobie bal zorganizuje :-p:-p:-p

3. Ide spac kochane
Dobranoc!

Ad1) Artur, Artur - zasłużenie! Przeczuwałam to od pierwszego odcinka:tak:
Ad2) smarkula, będzie tu wiekiem po oczach jechać:wściekła/y::no::szok::baffled:
Ad3) dzień dobry!:-D;-):-):-):-)

Emamo - jak Julinka? u nas też wczoraj wieczorem rewelacje były toaletowe ale to dlatego, ze ona od kilku dni nie chce wchłaniać nic innego niz truskawki :crazy::baffled::baffled::baffled:

:-D

Julka chyba już lepiej. Nie gorączkuje, przybrała swój zwyczajny marudzący ton, jest dobrze;-):-)

U Was też się chmurzy? To koniec wiosny?

Mowilam ze Artur :tak::happy::happy:

Ja tez jestem lipcowa 30stka w tym roku :szok::szok::szok: i chyba tez sobie bal zorganizuje :-p:-p:-p

Ide spac kochane
Dobranoc!

czujemy sie wszytskie zaproszone hehe :blink::blink:

edziu u Nas piekne słoneczko, ale cos chłodno sie zrobiło, tez mam nadzieje, ze pogoda sie nie popsuje........

dziekuje wam za odpowiedz w sprawie kinderbalu, ja strasznie lubię sie bawić z takimi maluchami, w głowie pełno pomysłów, wiec moze uda mi sie cos zorganizować:confused::confused:
fajnie by było mieć ogródek i tam urządzić zabawę, no nic będę myśleć :-)

a teraz idę trochę poczytać, dzisiaj na kursie prowadzę szkolenie z ratownictwa przedmedycznego :-):-):-):-p;-)
ale najpierw kawa :happy2:

reklama
Do góry