reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny no co Wy taaaki tu ruch:szok::szok::szok::szok::-p:sorry2:i to o tej porze:szok::szok::szok::sorry2::-p
a co, nie można ??? :-p;-):-)

włąsnie oglądałam Twoją młodziea Brunetko i musze przyznac ze przystojniacy Ci rosną ja nic :tak::tak::tak: no i Matusz to na tę chwilę skóra sciągnięta z taty z domieszką delikatności (oczywiscie po miamie) za Kuba to pełna powaga...on taki łysek czy blondasek ??

no i z zazdroscią patrzyłam na Maksymiliana, taki kawał faceta z niego. Mój Kuba to bardziej tak z figury młodszego chłopaczka przypomina.

Lilka a Twoja Milena to faktcznie włosny ma po maksie długie jak na swój wiek. No i Karol obu córek się nie wyprze. Obie do niego podobne, nie ?

Anika ja jeszcze nigdy nie scinalam wlosow Mili,nawet nie podcinalam bo nie widzialam takiej potrzeby
i moze dlatego ma takie dlugie? :-)

to prawda ze coreczki to sa na maxa male Karolki :happy: szczegolnie Hania
jak Karol ją trzyma na rece to normalnie widze odbicie
i im starsza tym bardziej to widac :tak:

ciekawe czy nr 3 bedzie do mamy podobny :-p hihiiii

ach Anika gratuluje polowinek :-)
ja za tydzien bede swietowac hihiii

Brunetko Kubus taki drobniutki sie wydaje :-) i taki fajniutki łysolek z neigo :-)
powiedz mi kochana ile on ci wazy bo miedzy naszymi szkrabami 2 dni roznicy ale mam wrazenie ze Hania wazy wiecej :rofl2:
a Mateusz taki uroczy blondynek :-)

Maksiu Niani sliczny jak zawsze,ale wloski Marcelka mnie rozbroily
wygladaja jakby Niania je na zel zrobila :-D
boski maluszek

to prawda ze coreczki to sa na maxa male Karolki :happy: szczegolnie Hania
jak Karol ją trzyma na rece to normalnie widze odbicie
i im starsza tym bardziej to widac :tak:

ciekawe czy nr 3 bedzie do mamy podobny :-p hihiiii

Wiesz, Lilka, jakoś gdy myślę o Twoim brzuszkowym maluszku, to mam wrażenie że to będzie Tadzio. Hm... nawet by pasowało - Hania, Tadzio i Milenka.
Hanna, Tadeusz, Milena.
Albo Mila, Hania i Tadzik.

Brzmi nieźle, nie sądzisz? :rofl2:

Dziewczyny może znacie jakąs fajową dyskoteke w Polsce i miasto które warto zwiedzic bo z tym wyjazdem za granice raczej lipa i myslimy o czyms takim.

Gazelka jestes niemozliwa :-D
jak przeczytalam tego Tadzika to :szok::szok::szok::-D:-D:-D
hihiiiihiii

ja wyjatkowo staram sie nie myslec co to sobie rosnie,bo moje przeczucia i intuicja w tej kwesti są doslownie do kitu :-p
z Hania mowilam Karolowi ze na bank synek bo takie mam przeczucia i wogole...no i potem przezyl z lekka szoka :sorry2::-p ja tez zreszta hihiii

no wiec teraz nie wczuwam sie
co ma byc to bedzie :happy: i bedzie super

Tusia nie pomoge...niby dookola mnie jest pelno dyskotek,ale nie na wszystkich bylam
w ZG duzo moich znajomych jezdzi do STUDIA,ponoc super
inni zasuwają do Glogowa do Protectora, bo ponoc bomba impra i jak to kumpela okreslila,laski tak sie ubieraja ze w zasadzie ledwo co zakrywaja :-p
Manieczki pod Poznaniem...no troche tego jest:sorry2:

Wiesz, Lilka, jakoś gdy myślę o Twoim brzuszkowym maluszku, to mam wrażenie że to będzie Tadzio. Hm... nawet by pasowało - Hania, Tadzio i Milenka.
Hanna, Tadeusz, Milena.
Albo Mila, Hania i Tadzik.

Brzmi nieźle, nie sądzisz? :rofl2:

nie, no Gazela Baga w sercu nie masz ;-)... żartuje oczywiście i do imienia Tadeusz nic nie mam prócz tego że jednego Tadeusza nie znoszę..zresztą ze wzanjemnością :-p i imię dla mnie jest obciązone.

a wiesz Lilka ja też sie nie nastawiam na żadną płec..tzn wydaje mi sie ze będzie synek ale córeczka też jest bardzo mile widziana

Dziewczyny może znacie jakąs fajową dyskoteke w Polsce i miasto które warto zwiedzic bo z tym wyjazdem za granice raczej lipa i myslimy o czyms takim.
dawaj do Wa-wy Tusia :tak:...w sprawie dyskotek to chyba najlepiej Niania lub Olivia doradzą. Ja np. bardzo lubię Tygmont ale to klub nie dyskoteka

włąsnie oglądałam Twoją młodziea Brunetko i musze przyznac ze przystojniacy Ci rosną ja nic :tak::tak::tak: no i Matusz to na tę chwilę skóra sciągnięta z taty z domieszką delikatności (oczywiscie po miamie) za Kuba to pełna powaga...on taki łysek czy blondasek ??

Kubuś to taki łysolek, tzn moje dzieciaczki jak sie rodza to mają ciemne włoski:tak::tak:, może nie jest ich dużo, ale ewidentnie widac, że bruneci(bo niby po kim blond:szok::-p:rofl2:), a potem te włoski im sie wycierają i oboje mają jasne.
Ja tam jednak gwarantuje że jako dorośli faceci beda brunetami:tak:.
I dzieki za miłe słowa:tak:, Mati rzeczywiście podobny do taty:tak:.

Lila Kubuś waży 8 kg,może nawet ciut ponad.W sumie jest bardzo nabity, ma grubasne udka:-p:tak: i Mati bedą w jego wieku wazył o kilo mniej:szok:.
Wszyscy mówią, ze dobrze wygląda,wieć moze aparat tego nie oddaje.
Moje rece jednak potwierdzaja jego wage:tak::-D:sorry2::laugh2:;-)

A co do twoich dziewuszek to fajniutkie sa obie:tak::tak:.Milenka cały tatuś, Hania skóra zdarta z Ciebie:tak:

reklama
Do góry