reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ach szkoda gadać,stanowiska też chwilowo nie mam
najbardziej bym się cieszyła,gdyby kadrówka kazała mi iść na wychowawczy tak do kwietnia(w maju 30 kończy mi się umowa),ale jak to będzie dziś jeszcze nie wiem

reklama
A moje kochane maleństwo jest takie słodkie i jak tu je zostawić i iść na 8 godzin i się nie martwić,a do tego robić tą holerną norme-------------już mam dola :-[

Idę spać,bo teraz to już naprawdę sama tu jestem i się dołuje,a nie ma mnie kto pocieszyć
chyba popatrze sobie,jak mala śpi
a zaraz dam jej nocnego cycka,to sobie ją poprzytulam.......

jeszcze nie śpię i naprawdę bardzo mi szkoda że musisz iść do pracy
ale nie łm się będzie dobrze a może szefowa będzie wielko duszna i wysle cię na wychowawczy??
kto wie

gdyby mi się umowa nie kończyła sama bym poszła,a tak boję się,że jak wypiszę podanie,to mi nie przedużą umowy
tak to dziś bywa,złość i zawiść ludzka

a do tego wkurzają mnie wszyscy,co do mnie przyjdą, bo się pytają:I CO ZROBISZ Z MAŁĄ,JAK WROCISZ DO PRACY
A ja mam ochotę powiedzieć: A ***** WAS TO OBCHODZI

Muszę skończyć,bo mnie do modelatora podadzą.....
a dziewczyny pisały,że nie wchodzą brzydkie slowa ::)

nie przejmuj się niestety tacy są ludzie i zadaja czasami głupie pytania chociaż poczęści znaja odpowiedz

a co do pracy to jeżeli ci zależy na niej to może nie ryzykuj,chociaż z drugiej strony kto nie ryzykuje też może stracić(okazję do wychowawczego rzecz jasna)ciężko w takich sprawach doradzać

reklama
Do góry