reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfiko pisze:
Nianiu mam pytanko.
Musiałam zmienić weronice zagęszczanie mleka z kleiku na kaszke kukurydzianą bo brzuch ja po tym kleiku boli i teraz mam problem- kleik piła przez zwykly smok a ta kaszka to jakas taka gestsza, jakiego smoka używacie ?
Elfiko kochanie ja używam avent +3 i wg twojej rady trzema kreseczkami do noska. Ja tez dziś kupiłam kaszkę kukurydzianą ale chciałam poczekac jezscze kilka dni. Ale widze, ze bedziemy musiały znów wspólnie kombinować co z tą kaszką?? Wiem, ze np w nuku są smoczki do papki ale ja dawałam maksowi przez to mleko zagęszczone i leciało normalnie. A do przez avent nie idzie?? Moze dla kaszki kupić taki smoczek +6???

Iwon pisze:
NiaNia jako wyrodna matka numer jeden na tym forum powiem krótko, prowokująco i szczerze: wracam do żywych  ;D ;) :laugh: :laugh: O0 O0 :police:
A ja przybijam piąteczkę z Tobą >:DI witam w gronie żywych heh Fajowsko co? ;D Wiem wiem jak to wsytsko smakuje teraz. Pysia!!

no przez ten avent to kaszka wchodzi ale tylko jak nią zagęscisz mleko- tam cos pisze 2-3gramy na 150mleka.
A jak zrobisz juz potem kaszke smakowa ale do picia to musisz dac wiecej tej kaszki i wtedy avent 3= juz nie da rady i trzeba wieksza dziurke.
ale u nas to avent odpada bo mała nie chce pic mamy nuka i jest ok i dzisiaj razem z ta kaszka kupilam do papek smoka i chcialam sprobowac i tak: przez normalnego smoka do mleka nic nie leci a jak dam ten do papek to strumieniem i boje sie że sie zaksztusi bo na śpiąco ja bede karmić.
I kurde bądz tu mądry  ::)

a czekac to trzeba z kaszkami smakowymi a taka kukurydziana do zageszczania jest lepsza nawet od kleiku bo ma blonnik i pomaga to kupki zrobic
Bo te smakowe to są ryżowe jak ten kleik

Viola my nie robimy kaszek a tylko zagęszczamy mleczko, ja osobiście mam zalecenie ok lekarza bo mala za słabo przybiera na wadze.
Dobranoc

dla Violi jak zmiejszyc i jak wstawic

JAK ZMNIEJSZYC ZDJECIE

Jest program do sciagniecia z internetu.
http://www.acdsystems.com/english/Products/PowerPack/PowerPack-Download?LAN=englishX70

tam kliknij w "dowland" jest z prawej strony ekranu.

Jak Ci sie sciagnie to
to otworz program a w nim wybrane zdjecie,
wejdz w TOOLS i tam w PHOTO ENHANCE

potem w RESIZE
i zmniejsz ilosc pikseli
do tej która jest wymagana w avatarze.

Nastepnie zapisz zmienione zdjecie.
i juz )

JAK WSTAWIC ZDJECIE

Wklejanie zdjęcia w postach

Jest taka strona - żaba - http://www.imageshack.us/
jak wejdziesz na tę stronę klikasz przeglądaj,
wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz włożyć postu,
a następnie klikasz host it!.
Na samym dole pojawia Ci się adres Twojego obrazka zaczynajacy sie od http://- Here is a direct link to your image. - musisz go skopiować
Jak masz już skopiowany ten adres wracasz do postu na forum i wklejasz je
dodajesz przezd adresem nastepnie ten adres od http:// a na koncu adresu [ /img]
(wszystko bez jakichkolwiek spacji). i wysyłasz post
dzieki temu można wklejać większe fotki ( oby nie przesadzić- bo rozciągną stronę niepotrzebnie) Ja mam max 500 pikseli w wiekszym wymiarze, ale fotkę trzeba pomniejszyć przed dodaniem do żaby

reklama
..oj chyba wszyscy na niedzielnych spacerkach, albo na niedzielnych obiadkach:) :D :D :D

my sie wlasnie wybieramy gdzies..........byleby zdala od miasta!!!chociaz pododa wcale nie obiecujaca, ale za to cieplo!!
a w calym domku rochodzi sie zapach szarlotki...mmmmm, mam nadzieje, ze sie udala!!!

caluje Was wszystkie i kazda z osobna i wyruszam na odpoczynek!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry