reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tusia26 pisze:
Dziewczyny a ja wchodząc tu pomyliłam się i weszłam w lipcowe mamy oczekujące   ::)

Tuśka, tak szybko? Myślałam, że poczekacie na nas do 2007 ::) :p.

A ja sobie po prostu kupilam szarlotkę [Polecam szarlotkę z hali banacha :)]. Raz jeden jedyny upieklam szarlotke - taka z pudelka. I cos nie wyszlo, bo byla po upieczeniu tak sypka, że ją łyżeczkami jedliśmy i gościom na oczy nie pokazaliśmy 8)

witam
ja tak jedna reka ;)
tez bym zjadła jakąś szarloteczkę ale nie chce mi się skoczyć po margarynę, nawet dziś obiadku nie robimy, tylko coś zamówimy :D
szykuję się do babci bo kończy dziś siedemdziesiątkę i trzeba skoczyć ale i tak nie zjem pewno dobrego ciasta bo pewno będzie w nim jakieś mleko albo śmietana a ja przecieżnie mogę :((( a no i tymulo dziś 3 miechy kończy !! normalnie młodzikjeden przy waszych ;)

aha a z netem w moim pokoju trzeba więcej coś nakąbinować a wczoraj nie mieli zbytnio czasu bo na niemcy pojechali a już się łudziłam że będę miała necik pod ręką o kazdej porze dnia :(

Alka! Gratulacje! Zostałaś mianowana naszym forumowym geniuszem-leserem ;) :) A z jakiej dziedziny pisałaś swoje prace? Może jakiś cytat? ;) :p

Dziewczy może chcecie to prześle wam pocztą muzykę bobasa za 15 zł - 4 płytki -1,2,3 i klasic Jak jakas chce to zgłaszajcie się do mnie na priv ;D

alka pisze:
Ech Michałka musze wkleić, ale :
1. jako matka siedząca w domu nie mam chwili żeby powklejać foty.
Alka przyznaj, chowasz synka, bo tu na forum babki już na zięciów czyhają, a Michałek pewnie po znajomości dawno dla innej panny zarezerwowany ;D ;)

elfiko pisze:
Viola my nie robimy kaszek a tylko zagęszczamy mleczko, ja osobiście mam zalecenie ok lekarza bo mala za słabo przybiera na wadze.
Dobranoc
Elfiko, nie ściemniaj Violi, wkopałaś nas i już wszyscy wiedzą, że butelkowe swoje dzieci kaszą tuczą ;) Do tego kilka kropli nalewki i śpią nam aniołki z takim uśmiechem ;D
;D ;D O0 >:D

widze ze narobilam Wam ochoty,,,,hiii, oczywicie zapraszam na szarlotke i kawke, wyszla wspaniale.....
a my bylismy u znajomych i bylocalkiem fajnie, troszke odpoczelam, poplotkowalam.....

Jeden dzień u rodziców i moje całe odchudzanie wzięło w łeb ::)
Mamusia pyszny obiadek zaserwowała i potem było ciacho i kawa i znowu musze z brzuszkami pogonić achhh ::)

reklama
Iwon pisze:
elfiko pisze:
Viola my nie robimy kaszek a tylko zagęszczamy mleczko, ja osobiście mam zalecenie ok lekarza bo mala za słabo przybiera na wadze.
Dobranoc
Elfiko, nie ściemniaj Violi, wkopałaś nas i już wszyscy wiedzą, że butelkowe swoje dzieci kaszą tuczą  ;)  Do tego kilka kropli nalewki i śpią nam aniołki z takim uśmiechem  ;D
;D ;D O0 >:D
No ja tak od razu naszych wszystkich tajemnic nie chciałam zdradzać i tą nalewke też chciałam zachować w sekrwecie a tu klops- Iwon się wygadała ;D

Do góry