reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
tusia26 pisze:Dziewczyny a ja wchodząc tu pomyliłam się i weszłam w lipcowe mamy oczekujące :
Tuśka, tak szybko? Myślałam, że poczekacie na nas do 2007 : .
A ja sobie po prostu kupilam szarlotkę [Polecam szarlotkę z hali banacha ]. Raz jeden jedyny upieklam szarlotke - taka z pudelka. I cos nie wyszlo, bo byla po upieczeniu tak sypka, że ją łyżeczkami jedliśmy i gościom na oczy nie pokazaliśmy 8)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam
ja tak jedna reka
tez bym zjadła jakąś szarloteczkę ale nie chce mi się skoczyć po margarynę, nawet dziś obiadku nie robimy, tylko coś zamówimy
szykuję się do babci bo kończy dziś siedemdziesiątkę i trzeba skoczyć ale i tak nie zjem pewno dobrego ciasta bo pewno będzie w nim jakieś mleko albo śmietana a ja przecieżnie mogę (( a no i tymulo dziś 3 miechy kończy !! normalnie młodzikjeden przy waszych
aha a z netem w moim pokoju trzeba więcej coś nakąbinować a wczoraj nie mieli zbytnio czasu bo na niemcy pojechali a już się łudziłam że będę miała necik pod ręką o kazdej porze dnia
ja tak jedna reka
tez bym zjadła jakąś szarloteczkę ale nie chce mi się skoczyć po margarynę, nawet dziś obiadku nie robimy, tylko coś zamówimy
szykuję się do babci bo kończy dziś siedemdziesiątkę i trzeba skoczyć ale i tak nie zjem pewno dobrego ciasta bo pewno będzie w nim jakieś mleko albo śmietana a ja przecieżnie mogę (( a no i tymulo dziś 3 miechy kończy !! normalnie młodzikjeden przy waszych
aha a z netem w moim pokoju trzeba więcej coś nakąbinować a wczoraj nie mieli zbytnio czasu bo na niemcy pojechali a już się łudziłam że będę miała necik pod ręką o kazdej porze dnia
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Alka! Gratulacje! Zostałaś mianowana naszym forumowym geniuszem-leserem A z jakiej dziedziny pisałaś swoje prace? Może jakiś cytat?
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Alka przyznaj, chowasz synka, bo tu na forum babki już na zięciów czyhają, a Michałek pewnie po znajomości dawno dla innej panny zarezerwowany ;Dalka pisze:Ech Michałka musze wkleić, ale :
1. jako matka siedząca w domu nie mam chwili żeby powklejać foty.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Elfiko, nie ściemniaj Violi, wkopałaś nas i już wszyscy wiedzą, że butelkowe swoje dzieci kaszą tuczą Do tego kilka kropli nalewki i śpią nam aniołki z takim uśmiechem ;Delfiko pisze:Viola my nie robimy kaszek a tylko zagęszczamy mleczko, ja osobiście mam zalecenie ok lekarza bo mala za słabo przybiera na wadze.
Dobranoc
;D ;D O0 >
Joaska
Lipcowe mamy '05
widze ze narobilam Wam ochoty,,,,hiii, oczywicie zapraszam na szarlotke i kawke, wyszla wspaniale.....
a my bylismy u znajomych i bylocalkiem fajnie, troszke odpoczelam, poplotkowalam.....
a my bylismy u znajomych i bylocalkiem fajnie, troszke odpoczelam, poplotkowalam.....
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
No ja tak od razu naszych wszystkich tajemnic nie chciałam zdradzać i tą nalewke też chciałam zachować w sekrwecie a tu klops- Iwon się wygadała ;DIwon pisze:Elfiko, nie ściemniaj Violi, wkopałaś nas i już wszyscy wiedzą, że butelkowe swoje dzieci kaszą tuczą Do tego kilka kropli nalewki i śpią nam aniołki z takim uśmiechem ;Delfiko pisze:Viola my nie robimy kaszek a tylko zagęszczamy mleczko, ja osobiście mam zalecenie ok lekarza bo mala za słabo przybiera na wadze.
Dobranoc
;D ;D O0 >