reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tusia26 pisze:
Dziewczyny a ja wchodząc tu pomyliłam się i weszłam w lipcowe mamy oczekujące   ::)

Tuśka, tak szybko? Myślałam, że poczekacie na nas do 2007 ::) :p.

A ja sobie po prostu kupilam szarlotkę [Polecam szarlotkę z hali banacha :)]. Raz jeden jedyny upieklam szarlotke - taka z pudelka. I cos nie wyszlo, bo byla po upieczeniu tak sypka, że ją łyżeczkami jedliśmy i gościom na oczy nie pokazaliśmy 8)

witam
ja tak jedna reka ;)
tez bym zjadła jakąś szarloteczkę ale nie chce mi się skoczyć po margarynę, nawet dziś obiadku nie robimy, tylko coś zamówimy :D
szykuję się do babci bo kończy dziś siedemdziesiątkę i trzeba skoczyć ale i tak nie zjem pewno dobrego ciasta bo pewno będzie w nim jakieś mleko albo śmietana a ja przecieżnie mogę :((( a no i tymulo dziś 3 miechy kończy !! normalnie młodzikjeden przy waszych ;)

aha a z netem w moim pokoju trzeba więcej coś nakąbinować a wczoraj nie mieli zbytnio czasu bo na niemcy pojechali a już się łudziłam że będę miała necik pod ręką o kazdej porze dnia :(

Alka! Gratulacje! Zostałaś mianowana naszym forumowym geniuszem-leserem ;) :) A z jakiej dziedziny pisałaś swoje prace? Może jakiś cytat? ;) :p

Dziewczy może chcecie to prześle wam pocztą muzykę bobasa za 15 zł - 4 płytki -1,2,3 i klasic Jak jakas chce to zgłaszajcie się do mnie na priv ;D

alka pisze:
Ech Michałka musze wkleić, ale :
1. jako matka siedząca w domu nie mam chwili żeby powklejać foty.
Alka przyznaj, chowasz synka, bo tu na forum babki już na zięciów czyhają, a Michałek pewnie po znajomości dawno dla innej panny zarezerwowany ;D ;)

elfiko pisze:
Viola my nie robimy kaszek a tylko zagęszczamy mleczko, ja osobiście mam zalecenie ok lekarza bo mala za słabo przybiera na wadze.
Dobranoc
Elfiko, nie ściemniaj Violi, wkopałaś nas i już wszyscy wiedzą, że butelkowe swoje dzieci kaszą tuczą ;) Do tego kilka kropli nalewki i śpią nam aniołki z takim uśmiechem ;D
;D ;D O0 >:D

widze ze narobilam Wam ochoty,,,,hiii, oczywicie zapraszam na szarlotke i kawke, wyszla wspaniale.....
a my bylismy u znajomych i bylocalkiem fajnie, troszke odpoczelam, poplotkowalam.....

Jeden dzień u rodziców i moje całe odchudzanie wzięło w łeb ::)
Mamusia pyszny obiadek zaserwowała i potem było ciacho i kawa i znowu musze z brzuszkami pogonić achhh ::)

reklama
Iwon pisze:
elfiko pisze:
Viola my nie robimy kaszek a tylko zagęszczamy mleczko, ja osobiście mam zalecenie ok lekarza bo mala za słabo przybiera na wadze.
Dobranoc
Elfiko, nie ściemniaj Violi, wkopałaś nas i już wszyscy wiedzą, że butelkowe swoje dzieci kaszą tuczą  ;)  Do tego kilka kropli nalewki i śpią nam aniołki z takim uśmiechem  ;D
;D ;D O0 >:D
No ja tak od razu naszych wszystkich tajemnic nie chciałam zdradzać i tą nalewke też chciałam zachować w sekrwecie a tu klops- Iwon się wygadała ;D

Do góry