reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
Ale mnie wkurza ta moja oponka - już chyba nie ma szans, że sama zniknie, co?  a mnie sie tak nie chce cwiczyc ostatnio  :p

mnie tez ani cwiczyc sie nie chce ani nic
ja pierdziele wyłapałam dziś jakiegoś schiza z tym moim ciałem
jestem załamana
ogladałam tyle zdjec z przeszłosci ze az sie zdołowałam
taka byłam chudziutka

weszłam sobie na chwile poczytac co piszecie żeby mi sie lepiej zrobiło
ale juz musze isc bo siedzimy i wypisujemy tysiace papierów do banku w sprawie domu

myśle o was :)

reklama
Elial jestem pod wrazeniem twojego synka (Ciebie i męza z resztą też). Zajebiscie!!
No a moja synowa przeszła po prostu samą siebie. Kocham te jej zdjecia. Maks tez ma na koncie jeden romans z rózową swinką ;D Ale tez załował z tego co wiem ::) Maja the best!!

Dziewczyny ja was kocham!!!!!!
a to dla was do pooglądania na poprawę chumoru ;D

Któraś sie pytała jak to jest z pieskiem - ano tak ;D

jedzonko.jpg

wow-wow-wow.jpg

tatulek-i-piwko.jpg

07.jpg

10.jpg

Wczoraj byli u nas znajomi i a propos naszego tematu bycia wyrodnymi matkami wczoraj właśnie na taką wyszłam :) Ukapaliśmy Maćka wieczorkiem, no i jak zwykle potem położyłam go do łóżeczka, pocałowałam na dobranoc i wyszłam z pokoju. Moja koleżanka na to: "No i co zostawiłaś go tam samego????" Ja na to, że tak, a ona: "No i nie żal ci go????" Ja na to: dlaczego miałoby mi być go zal :) Ona: "I zgasiłaś mu światło???????" No i tu nastąpił mój wywód na temat tego jaka jestem z tego dumna, że on sam zasypia, nie muszę z nim godzinami po domu chodzić na rękach, a my z Łukaszem mamy całe wieczory dla siebie :D :D Ale chyba ją to i tak nie przekonało :D :D Ale mam to gdzieś!!!!!!!!!!!

Moje dziecko po raz kolejny udowodniło, że dzielnie znosi nasze wojaże ;) Objechaliśmy dziś całą rodzinkę i Kornel dzielnie współuczestniczył w tych towarzyskich wydarzeniach :)
Po raz pierwszy od roku zapaliłam też sobie papieroska 8) Nie powiem, żebym się trzęsła z tego powodu, bo nie palę, ale po takiej przerwie chętnie się zaciągnęłam mentholkiem 8)
Tusia zdjęcie kotka odjechane na maksa ;D ;D ;D Lubię takie fotki, ale zawsze włącza mi się schiza, czy się tych zwierząt do zdjęć nie męczy. Większość to komputer, ale widziałam już takie bardziej hardcorowe i mam mieszane uczucia ::) Ale jestem powalona.. :p Wiecie, że kiedyś się " włamałam" na działkę, słysząc przeszywający skowyt? Okazało się, że ktoś trzymał w ten ziąb małego, przerażonego szczeniaczka. Oczywiście go "wykradłam", przyniosłam do domu, nakarmiłam, dałyśmy mu z mamą imię. Aż przyszedł sąsiad z bloku i mnie jeszcze od złodziejek wyzwał, bo to jego piesek, którego on tresuje.. ::) na takiego działkowego stróża ::) :mad: Boże, a to przecież takie małe, dopiero co od sutka oderwane było.. Aferę taką zrobiłam, że ostatecznie do domu go zabrał na odchowanie ::)

Klaudia mam to samo z tym usypianiem małego. I z tym, że mu poduszek nie podkładam, i że go na rączkach za mało noszę.. oj, aż mi się wymieniać nie chce ::) Ale nie mam już od dawna żadnych kompleksów ;) 8) ::)

Iwon pisze:
Moje dziecko po raz kolejny udowodniło, że dzielnie znosi nasze wojaże  ;) Objechaliśmy dziś całą rodzinkę i Kornel dzielnie współuczestniczył w tych towarzyskich wydarzeniach  :)
Po raz pierwszy od roku zapaliłam też sobie papieroska  8) Nie powiem, żebym się trzęsła z tego powodu, bo nie palę, ale po takiej przerwie chętnie się zaciągnęłam mentholkiem  8)
Tusia zdjęcie kotka odjechane na maksa  ;D ;D ;D Lubię takie fotki, ale zawsze włącza mi się schiza, czy się tych zwierząt do zdjęć nie męczy. Większość to komputer, ale widziałam już takie bardziej hardcorowe i mam mieszane uczucia  ::) Ale jestem powalona.. :p Wiecie, że kiedyś się " włamałam" na działkę, słysząc przeszywający skowyt? Okazało się, że ktoś trzymał w ten ziąb małego, przerażonego szczeniaczka. Oczywiście go "wykradłam", przyniosłam do domu, nakarmiłam, dałyśmy mu z mamą imię. Aż przyszedł sąsiad z bloku i mnie jeszcze od złodziejek wyzwał, bo to jego piesek, którego on tresuje.. ::) na takiego działkowego stróża ::)  :mad: Boże, a to przecież takie małe, dopiero co od sutka oderwane było.. Aferę taką zrobiłam, że ostatecznie do domu go zabrał na odchowanie  ::)
Własnie miałam Cię Iwon zapytać jak tam fajeczki i drineczki :laugh: ;) ;D Fajnie co? ;D

Nianiu mam pytanko.
Musiałam zmienić weronice zagęszczanie mleka z kleiku na kaszke kukurydzianą bo brzuch ja po tym kleiku boli i teraz mam problem- kleik piła przez zwykly smok a ta kaszka to jakas taka gestsza, jakiego smoka używacie ?

reklama
NiaNia jako wyrodna matka numer jeden na tym forum odpowiem krótko, prowokująco i szczerze: wracam do żywych ;D ;) :laugh: :laugh: O0 O0 :police:

Do góry