reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wczoraj zaparkowalismy bezposrednio pod Ambasada,wzielismy z auta wszystko bo potem mielismy w planie sie przejsc bo bylismy w sumie w centrum

gdy wrocilismy do auta,odkrylismy ze samochod jest otwarty! w srodku wszystko ze schowka rozrzucone bylo ....normlanie w bialy dzien jakies skur..le sie do auta wlamaly!!!!:crazy::crazy:
pod ambasada...........:szok::szok::crazy:
dobrze ze dokumenty cala teczke mielismy ze soba,aparat itd....

nawe bagaznik nam przetracili i te klape od bagaznika.....
w bialy dzieen:baffled:
juz bym w Oslo nie chciala mieszkac:no: tutaj w Ormåsen to chaty na noc i auta sa pootwierane,i nikt nie kradnie

a w niedziele siostra nam opowiadala jak to ich znajomi Polacy w Oslo pakowali sie na wyjazd do kraju,wsadzili wszystkie bagaze,laptopa itd.,ale facet stwierdzil ze wlaczy auto zanim dzieci zapakuja by sie ogrzalo w srodku troche
poszedl po cos do domu...jak wrocil auta nie bylo:szok:

pare dni pozniej Policja znalazla samochod porzucony gdzies i...spalony:no::wściekła/y:

chyba bym sie zalamala...normalnie jestem wdzieczna zlodziejom ze nam samochod zostawili:baffled:

Liluś, współczuję i wiem, co czujesz, bo... przeżyłam to sama jakiś tydzień temu :dry: Nam wybili tylnią szybę i zapierdzielili głośniki. Kasę odzyskamy w ramach ubezpieczenia, ale kto mi zapłaci za straty moralne? :sorry2: Czy wiecie jak to jest pomykać przez 7 minut przez miasto z dziurą w aucie, kiedy wiatr rozwiewa Ci włosy na wszystkie strony świata i masz wrażenie że całe miasto się za Tobą ogląda? :ninja2:

współczuję

Iwon wspolczuje:sorry2:
jakby nam wybili wczoraj szybe to bym chyba ryczala...bo wczoraj byl straszny wiatr i deszcz,ze kawalek uszlismy i wrocilismy do samocodu by jechac do domu
normaqlnie jakies wiatry wczoraj byly ze hohooo bo jak jechalismy droga to czulismy jak nas wiatr spychal normalnie:szok:
w taka pogode ino siedziec w domu

u nas nic nie ukradli,bo radio mamy firmowe opla:-p ze jest poprzykrecane na srubki heheee:-p:-p stare wydanie heheee
glosniki w drzwiach bocznych
wiec zmarnowali tylko czas :-p

ale sam fakt mnie szokuje
K.powiedzial ze jakby widzial to by tak spral ze karetka by musiala przyjechac do delikwenta
of kors i ja bym sie dolaczyla

mam dosc takich cholernych zlodzieji
juz w Pl dwa razy nam szybe wybili i zaråbali prawie nowe odtwarzacze:crazy:

rodzinka sie wybrala na miasto a teraz patrze a zaoknem zamiec sniezna
to sobie polaza:sorry2:

Jesteś niemożliwa :-D To akurat wolę zrobić sama :blink: Nie lubię: ścielenia łóżka, mycia okien, kafli w łazience i odkurzania :-p Na szczęście to wszystko robi mój M. :wink:

A z tymi tulipanami, to zaskoczenie było bardzo miłe. Bo po pierwsze- M. kupuje mi kwiaty bez okazji, ale najczęściej są to małe bukieciki lub róże. Po drugie- wczoraj moja stołówka była ozdobiona ślicznymi tulipanami w wazonach i patrzyłam na nie cały czas głodnym okiem zachwycając się ich pięknem. Dlatego tym bardziej niespodzianka od M. była niezwykle przyjemna :blink:
wiesz, ja kiedys bylam "the best girlfriend ever" i wyszlam na tym w oplakanym stanie. stwierdizlam ze trzeba zmienic nastawienie:-p plus pozyczylam sobie ostatnio cosmo:-p od siostry w ktorym napisali ze:
-mezczyzna nie czyta w myslach, jak chcesz zeby cos zrobil, naprowadz go:tak:
-mezczyzna uwielbia byc pomocny i jak jestes z niego dumna:tak:
no sama powiedz bedac kochana zona nie mozesz mu odbierac okazji do czucia sie waznym, pomocnym i dumnym:-p:-p:-D;-):-p:-D

wyglada na to ze macie droga Iwonko telepatie rozwinieta z mezem. tak z ciekawosci to go podpytaj dlaczego akurat tym razem tulipany kupil? pewnie powie ze juz mial wziac roze gdy zobaczyl te tulipany i, no nie mogl nie kupic:-)
Karol z mama i Mili pojechal pozwiedzac,tzn.mamie cos pokazac bo jutro z rana tesciowa wraca spowrotem do PL:-p
:rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-)
szerokich lotow droga tesciowo Lilki:-p;-)
kurna co za lazegi z tych zlodzieji!!!!:no::angry:

Czy wiecie jak to jest pomykać przez 7 minut przez miasto z dziurą w aucie, kiedy wiatr rozwiewa Ci włosy na wszystkie strony świata i masz wrażenie że całe miasto się za Tobą ogląda? :ninja2:
cos wiem na ten temat:ninja2:

hej babeczki :-):-)

melduje sie, bolu zęba dzień 5 :baffled::baffled::baffled:

u nas wszystko ok, Kuba włąsnie spi a ja zaraz zmykam do wanny, idziemy dzisiaj do znajomych......
z tej okazji mam nowa spódnice i kolczyki :sorry2::sorry2:

ide troszke poczytac, to sie ciekawgo działo!

Kwietniówka 2008?:-p:-p:-p

Chciałam wypełnić, ale serwery przeciążone:happy:
U MNIE TEż... może później sie uda .

dziewczyny dzis przez moje mieszkanie przeszło tornado o imieniu (a raczej imionach) Alan i Kuba. Normalnie w dzieci to jakieś złe duchy chyba dsiś wstapił. Normalnie chłopcy razem ładnie się bawią a dzisz...szok... bitwa o niemal każdą zabawkę, płacz itp... ale moze za to Kubek szybciej pójdzie spać (mam nadzieję :sorry2: bo mam fajną książkę "Brudna robota" - czytał ktoś ??)

reklama
A wiecie, co ...zrobiłam dziś pieczarki z przepisu Elen (z dodatkiem jajek) i ... wyszły super :tak::tak: (nawet bez wermutu)

Do góry