reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

304736376

reklama
Zgadnijcie, co wczoraj zastałam po powrocie do domku? Czyściutkie, błyszczące, ślicznie umyte okna :-):-):-)

I przepiękne tulipany w wazonie :cool2:

I jak tu go nie kochać? :sorry2:

Szczęściara :-p:-p:-p, ja bym chciała chociaż jednego małego tulipanka........
chociaż może się i doczekam czegoś miłego bo wczoraj podpadł a dzisiaj rano przeprosił i powiedział, że mi to wynagrodzi :sorry2::sorry2::sorry2:

Fajowa fotka :tak::tak::tak:
Asia jestes jedyna osoba na swiecie, której pasuje granatowa czerń :-) Bo ja generalnie niecierpie lasek a takim kolorze włosów:-p
juz to pisalam wczesniej, ale napisze jeszcze raz! zgadzam sie w stu procentach:tak:

Czesc:-)
A ja dziś jadę do męża :-p:-p:-p Jupi;-)
Obiecal mi ze pojedziemy po całą wyprawkę dla Marcelka tralalalalalaa:-):-):-):-)
ale ci fajnie, tak bedziesz wybierac, rozkladac, przebierac te pierdoleczki dla niemowlaka!:tak:co do kolczykow-pierwsze, to pozycja obowiazkowa!!!:tak::tak:

Zgadnijcie, co wczoraj zastałam po powrocie do domku? Czyściutkie, błyszczące, ślicznie umyte okna :-):-):-)

I przepiękne tulipany w wazonie :cool2:

I jak tu go nie kochać? :sorry2:
kochac kochac i doceniac.:tak::-)
jeszcze mu podszepnij ze ci sie przepisy kulinarne walaja po ksiazkach i trzeba by segregator zalozyc:-p:-p;-)

moja kolezanka odnalazla na nasza-klasa swojego bylego faceta. miala z nim krotki romansik. cala podekscytowana mi opowiada i pyta:
ona:bo on taki fajny byl, tylko jakos w zlym momencie sie spotkalismy. innych rzeczy oczekiwalismy
ja: no tak bywa
ona: a ty jak go pamietasz? co o nim myslisz?
ja:wiesz, ja to go w zasadzie to juz nie pamietam, to tak dawno bylo.
ona: ale z tego co pamietasz?
ja: wiesz ja go tylko ze dwa, trzy razy widzialam...no i z nim raz spalam*
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
dobrze brzmi nie?:-D:-D:-D
*poszlismy cala banda kiedys na impreze i spalismy u kolegi w mieszkaniu. ludu duzo, lozek malo i wypadlo ze spalam z nia i z nim na jednej wersalce:laugh2:

jeszcze mu podszepnij ze ci sie przepisy kulinarne walaja po ksiazkach i trzeba by segregator zalozyc:-p:-p;-)

Jesteś niemożliwa :-D To akurat wolę zrobić sama :blink: Nie lubię: ścielenia łóżka, mycia okien, kafli w łazience i odkurzania :-p Na szczęście to wszystko robi mój M. :wink:

A z tymi tulipanami, to zaskoczenie było bardzo miłe. Bo po pierwsze- M. kupuje mi kwiaty bez okazji, ale najczęściej są to małe bukieciki lub róże. Po drugie- wczoraj moja stołówka była ozdobiona ślicznymi tulipanami w wazonach i patrzyłam na nie cały czas głodnym okiem zachwycając się ich pięknem. Dlatego tym bardziej niespodzianka od M. była niezwykle przyjemna :blink:

chociaż może się i doczekam czegoś miłego bo wczoraj podpadł a dzisiaj rano przeprosił i powiedział, że mi to wynagrodzi :sorry2::sorry2::sorry2:

Czyżby zapowiadał się miły piątkowy wieczór? :sorry2::wink:

Pracuję dalej :nerd:

reklama
Do góry