reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej babeczki wpadam jak po ogień
dziś oka nie mogłam rano rozkleić zdecydowałam się w końcu na lekarza :baffled: dostałam antybiotyk oczywiście ......oby pomógł bo już się wykańczam :crazy:

nie wiem co się dzieju chciałam zerknąć czy coś o martyni jest kochane zdrówka i szybkiego stałego pobytu w domciu :tak:

miłej nocki

reklama
hej,
dostalam rano sms'a z prosba o pomoc i nr telefonu. poszukiwana jest grupa krwi a rh- dla dziecka. pomyslalam o bb bo juz widzialam dwa, trzy razy tego typu prosby i zawsze udawalo sie znalezc krew natychmiast. weszlam na bb a tu pojawil sie watek "mozesz pomoc..." i tam jest topic ze szukaja wlasnie tej grupy krwi dla dziecka. tylko niestety nikt nie moze sie polaczyc:no::crazy: sprawdzilam i mam ten sam nr i tez sie nie moge polaczyc.:dry::crazy: o co biega?:baffled:

dziękuje moje kochane
z malutką lepiej ma coraz czystsze płucka:-)
tylko problem żołądkowy doszedł zaczyna nam zwracać troszkę leki i jedzenie
teraz będziemy dodatkowo małe problemy żołądkowe leczyć

A wiecie, co ...zrobiłam dziś pieczarki z przepisu Elen (z dodatkiem jajek) i ... wyszły super :tak::tak: (nawet bez wermutu)

HAHAHAHAHA, dzieki Anikaa :-p:-p:-p:-p
i smacznego :-p

dziękuje moje kochane

baaaaaardzo dobra wiadomośc :tak::tak::tak:

Julia dziś z tatą u dziadków, więc ja od rana latam ze ścierą i pucuje chałupe, marchewkowiec w piecu, carlo w lodówce, lazania w planach i byc może kino :-p co też stres (i brak seksu) robi z normalna kobietą :sorry2::sorry2::sorry2:

głowa mi pęka :dry::dry:
idę do wanny :blink: o 14.30!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

miłego weekendu dziewczyny :tak:

Emamo - cir ap!
Elfiku - co u Was???

dziękuje moje kochane

Kasieńko bardzo mnie ucieszył Twój post...........Buziaki dla Was:elvis::elvis::elvis::elvis:

zgadnijcie kogo przywiozłam na przepustkę do domku?

jedno małe pyskate stworzonko:tak:
chodzi i pluje do tego twierdzi że ma zaczarowany pokój i ja nie mogę teraz tam wchodzić

zobaczymy kiedy mnie wpuści:-)

chodzi i pluje do tego twierdzi że ma zaczarowany pokój i ja nie mogę teraz tam wchodzić

zebys wiedziala Kasiu jak wielki usmiech pojawil sie na mojej twarzy jak czytalam twojego posta!!!!!!!:-):-):-) strasznie sie ciesze ze Martynka czyje sie juz na tyle dobrze ze jesat juz w domku i nawet ma sily na bronienie wstepu do zaczarowanego pokoju:-):-):-)

lece poszukac przepisu na kure bo mam tate na wyzywieniu;-):-D

To po prostu SUPER:tak::happy::happy::happy:,a co tam matka,że nie masz wstępu do zaczarowanej krainy,musisz sobie klucz wuczarować:-p: ;-) laugh2: :-D: tak:

Hej a co tu taka padaczka? co? ;-)
Myslałm, ze sie nie odkopie z zaległosci po weekendzie a tu takie pustki:-)

Wrociłam od łośka. Było fajowsko :-p
melduje, ze mam juz pełną wyprawkę dla Marcelka i dla siebie do szpitala.
No prawie całą, bo musze kupić jezscze termometr do ucha ( moze ktoś mi coś podpowie??) , koszulę dla siebie i klapki.

Lilka dotrała dziś owca :tak::tak::tak: Jest sliczna. I ten odgłos faktycznie jakby z brzuszka :-)

Udało mi się namówić łoska na szybkie malowanie i tapetowanie naszej sypilani. Zgodził sie i nawet dokupilismy zyradnol, lampki nocne, kołdre , dwa komplety pościeli, lustro i pare innych gadzetów do niej. Takze mogę juz oficjalnie stwoerdzić, ze remont nie objąl jedynie parteru ale w tym własnie momencie CAŁY NASZ DOM :-p:-p Pokoje chłopaków pomalowane i wytapetowane - wysżły bajecznie:happy: ale pokaze dopiero jak bedzie wszytsko posprzatne i kompletne.
Joasiu kupiłam Marcelowi komode, którą znalazłaś. Tyle, ze w wersji kremowej. Jest cudna :happy: Jezscze raz dzięki dla Ciebie.

Dziewczynki kupcie swpim maluszkom ksiazki z serii TUPCIO CHRUPCIO wyd. Siedmiogórd. Są czadowe, kolezanka - psycholog dzieciecy mi podpowiedziała. Ja juz zamówiłam.:tak::tak::tak: Podobno czynią cuda.
Tupcio Chrupcio nie chce spa

reklama
zaliczylismy wieczorną wizytę w szpitalu i na nockę pozwolili małą zabrać do domku

ja nawet dzisiaj do kina się wyrwałam z koleżankami na lejdis
fajny można sie pośmiać i daje takiego kopa pozytywnego
polecam miło się oglądało:-)

Do góry