reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hanti wyzej na opakowaniu pisze ze ten krem jest z olejkiem migdalowym i hydraminą (tego nie rozumiem i nie umiem przetlumaczyc)

uspokaja skóre
ochrona prze UV i blyszczeniem sie/swieceniem

krem jak pisalam wyzej do stosowania na dzien i dla cery suchej

Liluś dzięks:-):elvis:

na różowym tle pisze:Fur(u z kropeczkami)trockene und sensible Haut:sorry2:

reklama
Dzięki hanti za namiar na opinie o podkładach :happy2: Tylko teraz kuźwa już sama nie wiem, który wybrać :baffled: Trudno, będę studiować temat dalej ;-)

nie ma za co Iwon,w sumie stronka fajna i można przejrzeć opinie innych,nim kupi się kosmetyk:tak::-).....ale wyboru i tak to nie ułatwia:sorry2:

Liluś dzięks:-):elvis:

na różowym tle pisze:Fur(u z kropeczkami)trockene und sensible Haut:sorry2:

wlasnie chodzilo mi o to slowo ''sensible''
czyli krem jest do cery suchej i wrazliwej ;-)

acha,te zdanie co go nie rozumialam z ta Hydrominą,to poszukalam troszke i oznacza to ze zatrzymuje wode :cool2:

fajny krem dostalas :-)

a mi się chce strasznie spać dostałam wycisk w pracy do tego mała dzisiaj wyjątkowo na maksa nieposłuszna:dry:

widzę że i mała Daria tez nie lubi antybiotyków u nas też zawsze dajemy na siłę ale małymi łyczkami i po troszku a jak za dużo zwracała to były zastrzyki
trzymajcie się oby nie było aż tak źle

dobranocc ;-)dziewczynki

kremiki na zmarszczyki
chyba zacznę jakąś kurację
bo będę musiała tak wyglądać:cool2:

Hej:-)

Duuużo zdróweczka dla Chorowitków, Dawidek wychodzi na prostą, pomógł Bactrim..uff:happy2: chociaz nie obyło sie bez wymiotów, które zawsze mu towarzysza przy kaszlu..łózko w ciągu tygodnia przebierałam 2 razy:baffled:

eeeeeeeeeeeeeeeeee no co jest??

czyżby bb-kryzys??
ja tu w domu siedzę, do pracy nie ide a nie ma z kim gadać :-p:-p:-p:-p

cześć lipcowczeki!!!!

witam sie i zapraszam na kawę :-):-):-)

reklama
Anusia to dobrze,że Dawidek ma się już lepiej,znając życie Ty kochana,pewnie też jesteś wykończona,buziaczki dla Was:elvis::elvis::elvis:

Do góry