reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hanti wyzej na opakowaniu pisze ze ten krem jest z olejkiem migdalowym i hydraminą (tego nie rozumiem i nie umiem przetlumaczyc)

uspokaja skóre
ochrona prze UV i blyszczeniem sie/swieceniem

krem jak pisalam wyzej do stosowania na dzien i dla cery suchej

Liluś dzięks:-):elvis:

na różowym tle pisze:Fur(u z kropeczkami)trockene und sensible Haut:sorry2:

reklama
Dzięki hanti za namiar na opinie o podkładach :happy2: Tylko teraz kuźwa już sama nie wiem, który wybrać :baffled: Trudno, będę studiować temat dalej ;-)

nie ma za co Iwon,w sumie stronka fajna i można przejrzeć opinie innych,nim kupi się kosmetyk:tak::-).....ale wyboru i tak to nie ułatwia:sorry2:

Liluś dzięks:-):elvis:

na różowym tle pisze:Fur(u z kropeczkami)trockene und sensible Haut:sorry2:

wlasnie chodzilo mi o to slowo ''sensible''
czyli krem jest do cery suchej i wrazliwej ;-)

acha,te zdanie co go nie rozumialam z ta Hydrominą,to poszukalam troszke i oznacza to ze zatrzymuje wode :cool2:

fajny krem dostalas :-)

a mi się chce strasznie spać dostałam wycisk w pracy do tego mała dzisiaj wyjątkowo na maksa nieposłuszna:dry:

widzę że i mała Daria tez nie lubi antybiotyków u nas też zawsze dajemy na siłę ale małymi łyczkami i po troszku a jak za dużo zwracała to były zastrzyki
trzymajcie się oby nie było aż tak źle

dobranocc ;-)dziewczynki

kremiki na zmarszczyki
chyba zacznę jakąś kurację
bo będę musiała tak wyglądać:cool2:

Hej:-)

Duuużo zdróweczka dla Chorowitków, Dawidek wychodzi na prostą, pomógł Bactrim..uff:happy2: chociaz nie obyło sie bez wymiotów, które zawsze mu towarzysza przy kaszlu..łózko w ciągu tygodnia przebierałam 2 razy:baffled:

eeeeeeeeeeeeeeeeee no co jest??

czyżby bb-kryzys??
ja tu w domu siedzę, do pracy nie ide a nie ma z kim gadać :-p:-p:-p:-p

cześć lipcowczeki!!!!

witam sie i zapraszam na kawę :-):-):-)

reklama
Anusia to dobrze,że Dawidek ma się już lepiej,znając życie Ty kochana,pewnie też jesteś wykończona,buziaczki dla Was:elvis::elvis::elvis:

Do góry