reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

eeeeeeeeeeeeeeeeee no co jest??

czyżby bb-kryzys??
ja tu w domu siedzę, do pracy nie ide a nie ma z kim gadać :-p:-p:-p:-p

cześć lipcowczeki!!!!

witam sie i zapraszam na kawę :-):-):-)

Witaj Joasiu u mnie nastroje podobne.........dzięki za zaproszenie ........idę po kawkę

a jesli masz ochote na pogaduchy,dawaj na skypa:tak:

reklama
Dzięki Hanti, kochana jesteś:elvis::elvis::elvis:w sumie jestesm wyspana, bo dawidek dobrze sypiał, jedynie te wymioty...ale i tak mnie większośc omineła, bo wymiotował gdy byłam w pracy, a jego bawiła teściowa, czyli główne sprzatanie przyadło jej:cool2::cool2::sorry2::-D:-D:zawstydzona/y::-p

Wiecie co, dostałam @, a z mojego suwaczka owulacyjnego wynika , że powinnam miec za pare dni, czyli chyba muszę zrobic nowy suwaczek:confused:

Kurcze, wiecie co? Pod moim oknem gość wpadł w poślizg i wylądował w rowie :szok: Nie wyrobił na zakręcie. Tu jest teren zamieszkały, więc nie jechał szybko ale droga jest taka śliska, że ludzie jak idą to się przewracają. No i akcja jest, bo wezwał spółdzielnię, policję itd. A najlepsze jest to, że obok stoi mój samochód. No ale na szczęście nie tknięty :-)
Przekichane z taką pogoda, bo jest ciepło, ale pada marznący deszcz no i efekty widać od razu. :-(

Nie no, sama kawka - feee :-)
U mnie obowiązkowo coś musi być do kawki. Jak narazie ciągle wyjadam Maciusiowi prezenty od św. Mikołaja. :-D

reklama
Kurcze, wiecie co? Pod moim oknem gość wpadł w poślizg i wylądował w rowie :szok: Nie wyrobił na zakręcie. Tu jest teren zamieszkały, więc nie jechał szybko ale droga jest taka śliska, że ludzie jak idą to się przewracają. No i akcja jest, bo wezwał spółdzielnię, policję itd. A najlepsze jest to, że obok stoi mój samochód. No ale na szczęście nie tknięty :-)
Przekichane z taką pogoda, bo jest ciepło, ale pada marznący deszcz no i efekty widać od razu. :-(
oczywiście spłdzielnia nie posypie piaskiem,bo po co:baffled::dry:a pogoda faktycznie do du..y,u nas przez pół nocy padał deszcz,a rano wszystko się świeciło.........piaskarek na drogach BRAK.......co do samochodu to dobrze,że facet Ci go nie stuknął,bo biegania później byłoby sporo i brak auta:tak:

Nie no, sama kawka - feee :-)
U mnie obowiązkowo coś musi być do kawki. Jak narazie ciągle wyjadam Maciusiowi prezenty od św. Mikołaja. :-D
ja robię to samo,ale mam wiernego pomocnika Damiana:sorry2:swoje słodycze już oczywiście zjadł:-p

Do góry