reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

eeeeeeeeeeeeeeeeee no co jest??

czyżby bb-kryzys??
ja tu w domu siedzę, do pracy nie ide a nie ma z kim gadać :-p:-p:-p:-p

cześć lipcowczeki!!!!

witam sie i zapraszam na kawę :-):-):-)

Witaj Joasiu u mnie nastroje podobne.........dzięki za zaproszenie ........idę po kawkę

a jesli masz ochote na pogaduchy,dawaj na skypa:tak:

reklama
Dzięki Hanti, kochana jesteś:elvis::elvis::elvis:w sumie jestesm wyspana, bo dawidek dobrze sypiał, jedynie te wymioty...ale i tak mnie większośc omineła, bo wymiotował gdy byłam w pracy, a jego bawiła teściowa, czyli główne sprzatanie przyadło jej:cool2::cool2::sorry2::-D:-D:zawstydzona/y::-p

Wiecie co, dostałam @, a z mojego suwaczka owulacyjnego wynika , że powinnam miec za pare dni, czyli chyba muszę zrobic nowy suwaczek:confused:

Kurcze, wiecie co? Pod moim oknem gość wpadł w poślizg i wylądował w rowie :szok: Nie wyrobił na zakręcie. Tu jest teren zamieszkały, więc nie jechał szybko ale droga jest taka śliska, że ludzie jak idą to się przewracają. No i akcja jest, bo wezwał spółdzielnię, policję itd. A najlepsze jest to, że obok stoi mój samochód. No ale na szczęście nie tknięty :-)
Przekichane z taką pogoda, bo jest ciepło, ale pada marznący deszcz no i efekty widać od razu. :-(

Nie no, sama kawka - feee :-)
U mnie obowiązkowo coś musi być do kawki. Jak narazie ciągle wyjadam Maciusiowi prezenty od św. Mikołaja. :-D

reklama
Kurcze, wiecie co? Pod moim oknem gość wpadł w poślizg i wylądował w rowie :szok: Nie wyrobił na zakręcie. Tu jest teren zamieszkały, więc nie jechał szybko ale droga jest taka śliska, że ludzie jak idą to się przewracają. No i akcja jest, bo wezwał spółdzielnię, policję itd. A najlepsze jest to, że obok stoi mój samochód. No ale na szczęście nie tknięty :-)
Przekichane z taką pogoda, bo jest ciepło, ale pada marznący deszcz no i efekty widać od razu. :-(
oczywiście spłdzielnia nie posypie piaskiem,bo po co:baffled::dry:a pogoda faktycznie do du..y,u nas przez pół nocy padał deszcz,a rano wszystko się świeciło.........piaskarek na drogach BRAK.......co do samochodu to dobrze,że facet Ci go nie stuknął,bo biegania później byłoby sporo i brak auta:tak:

Nie no, sama kawka - feee :-)
U mnie obowiązkowo coś musi być do kawki. Jak narazie ciągle wyjadam Maciusiowi prezenty od św. Mikołaja. :-D
ja robię to samo,ale mam wiernego pomocnika Damiana:sorry2:swoje słodycze już oczywiście zjadł:-p

Do góry