reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Juz spać ide ale jeszcze na koniec powitam nową koleżanke : witaj Zeberko u nas! No pewnie że cie przyjmujemy, tylko musisz nadrobic_ fotki dawaj maleństwa i Twoje też bo u nas to nikt nie jest bezosobowy.
No to do jutra babule ;D
No to do jutra babule ;D
Lilka
Fanka BB :)
no nie moge!!
nastepna co nas ''od dawna czyta'' ale dopiero teraz sie ujawnia
czy my jakies oniesmielajace jestesmy???? :
hihihiiii witaj Zebra w naszym mamuskowym,niepowtarzalnym i jedynym gronie!!!!
wklejaj foty maluszka-koniecznie!!!!
no i czesciej sie udzielaj
napisz cos o sobie
skad jestes,ile wiosen :laugh:,jak tam z facetem no i wogole cosik naskrob
buzka
nastepna co nas ''od dawna czyta'' ale dopiero teraz sie ujawnia
czy my jakies oniesmielajace jestesmy???? :
hihihiiii witaj Zebra w naszym mamuskowym,niepowtarzalnym i jedynym gronie!!!!
wklejaj foty maluszka-koniecznie!!!!
no i czesciej sie udzielaj
napisz cos o sobie
skad jestes,ile wiosen :laugh:,jak tam z facetem no i wogole cosik naskrob
buzka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no to niania powodzenia jutro pierwszy dzionek w pracy i czy dobrze kojarzę ? po awansie nowy szef?? czy coś pomyliłam? trzymam kciukasy!!
witamy zeberko ciebie i iwę!!!
witamy zeberko ciebie i iwę!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dziewczyny życzę wam dobrej nocki i kolorowych snów ja już zmykam do mojego szkrabika tylko szkoda że w artka się nie wtulę
mania
aj jestem i ja nareszczie...cos mi ostatnio nie podrodze do komp. a w zasadzie to mam w domu nowego komputerowca..Tymoteusz przywlaszczyl sobie moj kom i chce non stop ogladac muminki ostatnio postanowilam sciagnac dla niego jakies bajki i tak walkujemy mumina...
ale ale...
Kredus Kochana wszystkikego naj naaaaaaj!!!! na nowej drodze zycia samych szczesliwych dni samych slonecznych dni i wielkiej milosci do konca!!! milosci wielkiej i pelnej!!!!
buziki :-* :-* :-*
ale ale...
Kredus Kochana wszystkikego naj naaaaaaj!!!! na nowej drodze zycia samych szczesliwych dni samych slonecznych dni i wielkiej milosci do konca!!! milosci wielkiej i pelnej!!!!
buziki :-* :-* :-*
mania
Gazelaczku ale macie zucha w domku!!! hohooo super!!! gratuluje zabka
Zeberko witaj w naszym gronie!!!!!
MArtuska nie boj nic pewnie ze o Tobie nie zapomnialysmy!!!!!! odpoczywaj i jedz bulki taaaa swiezutkie buleczki aaajjaaajjaaj
Lila z Ciebie kobieto tez niezly zuch jak Ty dajesz rade pogodzic szkole i malenstwo ??
Zeberko witaj w naszym gronie!!!!!
MArtuska nie boj nic pewnie ze o Tobie nie zapomnialysmy!!!!!! odpoczywaj i jedz bulki taaaa swiezutkie buleczki aaajjaaajjaaj
Lila z Ciebie kobieto tez niezly zuch jak Ty dajesz rade pogodzic szkole i malenstwo ??
reklama
mania
aa no i dzis bylismy u lekarza :-[ maluchy zaszczepione a mi peklo serce przy kazdym naklociu oczka moich dzieci mowily "mamo..co to...mamo..dlaczego..mamo..boooli :-[ :-[ :-[ " a ja glupia kobieta...wiem ze to dla ich dobra ale mam straszne wyrzuty sumienia ze musza przez to przechodzic :-[ :-[ :-[
no i okazalo sie ze Gabi rosnie i bedzie wysooooooooooka i pani doktor zalecila przeniesienie jej do normalnego fotelika samochodowego bo na maly kubelek jest juz za duza :
a to dla zainteresowanych cwiczeniami wlasnie wczoraj znalazlam i tak sobie zerkam i ..moze cos pomoze
http://www.hydroxycut.com/WOMEN/WORKOUT/KNOW_YOUR_BODY/know_your_body_women.shtml
tym czasem ide spac bo moj lukaszko cos pod nosem brzeczy ze go zanedbuje : :-*
no i okazalo sie ze Gabi rosnie i bedzie wysooooooooooka i pani doktor zalecila przeniesienie jej do normalnego fotelika samochodowego bo na maly kubelek jest juz za duza :
a to dla zainteresowanych cwiczeniami wlasnie wczoraj znalazlam i tak sobie zerkam i ..moze cos pomoze
http://www.hydroxycut.com/WOMEN/WORKOUT/KNOW_YOUR_BODY/know_your_body_women.shtml
tym czasem ide spac bo moj lukaszko cos pod nosem brzeczy ze go zanedbuje : :-*