reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Fajnie was miec :) Ide spac...
Tzrymajcie za mnie kciuki bo jutro jade do pracy...

GGazelaaczku gratulacje!!
Martuska nie uwierzysz ale własnie chwile temu myslałam o Tobie, patrze a tu post ;DFajnie ze jestes.

reklama
Witam, jestem nowa na forum ale od dawna sobie was czytam i postanowilam, że się do was dołącze,mam nadzieje ze mi pozwolicie :).Jestem mamą Iwy, która urodziła sie 12 lipca.

Juz spać ide ale jeszcze na koniec powitam nową koleżanke : witaj Zeberko u nas! No pewnie że cie przyjmujemy, tylko musisz nadrobic_ fotki dawaj maleństwa i Twoje też bo u nas to nikt nie jest bezosobowy. ;)
No to do jutra babule ;D

no nie moge!!
nastepna co nas ''od dawna czyta'' ale dopiero teraz sie ujawnia  ;)

czy my jakies oniesmielajace jestesmy????  ::) :p

hihihiiii  witaj Zebra w naszym mamuskowym,niepowtarzalnym i jedynym gronie!!!!
wklejaj foty maluszka-koniecznie!!!! ;)
no i czesciej sie udzielaj

napisz cos o sobie
skad jestes,ile wiosen :laugh:,jak tam z facetem no i wogole cosik naskrob
buzka

no to niania powodzenia jutro pierwszy dzionek w pracy :) i czy dobrze kojarzę ? po awansie nowy szef?? czy coś pomyliłam?  trzymam kciukasy!!

witamy zeberko ciebie i iwę!!!

aj jestem i ja nareszczie...cos mi ostatnio nie podrodze do komp. a w zasadzie to mam w domu nowego komputerowca..Tymoteusz przywlaszczyl sobie moj kom i chce non stop ogladac muminki ostatnio postanowilam sciagnac dla niego jakies bajki i tak walkujemy mumina...

ale ale...
Kredus Kochana wszystkikego naj naaaaaaj!!!! na nowej drodze zycia  :) :) :) samych szczesliwych dni samych slonecznych dni i wielkiej milosci do konca!!! milosci wielkiej i pelnej!!!!
buziki  :-* :-* :-*

Elfiku KOchan!!! dziekuje za pamiec :-*

Nianiu Kochana!!! Tobie rowniez dziekuje!!! co do ksiazek to wlasnie dosyalismy paczuche ;D ;D ;D Kochana jestes ze tak sobie o nas tu glodnych molach ksiazkowych pomyslalas :-*

Gazelaczku ale macie zucha w domku!!! hohooo super!!! gratuluje zabka :)

Zeberko witaj w naszym gronie!!!!! :)

MArtuska nie boj nic pewnie ze o Tobie nie zapomnialysmy!!!!!! odpoczywaj i jedz bulki ;) taaaa swiezutkie buleczki aaajjaaajjaaj

Lila z Ciebie kobieto tez niezly zuch jak Ty dajesz rade pogodzic szkole i malenstwo ??

reklama
aa no i dzis bylismy u lekarza :-[ maluchy zaszczepione a mi peklo serce przy kazdym naklociu oczka moich dzieci mowily "mamo..co to...mamo..dlaczego..mamo..boooli :-[ :-[ :-[ " a ja glupia kobieta...wiem ze to dla ich dobra ale mam straszne wyrzuty sumienia ze musza przez to przechodzic :-[ :-[ :-[

no i okazalo sie ze Gabi rosnie i bedzie wysooooooooooka i pani doktor zalecila przeniesienie jej do normalnego fotelika samochodowego bo na maly kubelek jest juz za duza ::)

a to dla zainteresowanych cwiczeniami wlasnie wczoraj znalazlam i tak sobie zerkam i ..moze cos pomoze ;)
http://www.hydroxycut.com/WOMEN/WORKOUT/KNOW_YOUR_BODY/know_your_body_women.shtml

tym czasem ide spac bo moj lukaszko cos pod nosem brzeczy ze go zanedbuje ::) ;) :-*

Do góry