reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam panie:cool2:

hihihi ja też znalazłam :tak::-D
widzialam, widzialam:-)wszystkie panie podolaczalam do kontaktow;-) a przed chwilka znalazlam chlopaka, z ktorym sie pierwszy raz w zyciu calowalam!!! hehehehe:-p
http://nasza-klasa.pl/profile/5421854/gallery/1
wtedy to juz bylo niezle ciacho ale teraz wyprzystojnial jeszcze bestia jedna:-p:cool2:

Iwon bylam na twojej stronie i na myspace. chyba sie za malo chwalisz na bb swoja kariera bo mi gdzies umknela:zawstydzona/y: wiedzialam, ze masz zespol i ze spiewasz ale ze taka zdolniacha z ciebie!!!:tak::-) a jutro mi siostra kupuje twoja plytke na necie!:-p:-):cool2:

Ten luksusoway towar na chwile obecna nie zasługuje na 1zł:wściekła/y::wściekła/y: kto da więcej:dry:;-);-)
wystaw go na allegro, ciekawe czy ktos sie skusi;-):-D zartuje sobie, zartuje, a tobie Anusia pewnie nie jest wcale az tak do smiechu jak cie losiek do wrzenia doprowadza:sorry2: mniej nerwow zycze!:elvis::elvis::elvis:

Kasia ubieraj sie cieplutko i uwazaj na siebie na tych przystankach.
mnie zawsze irytuja akacje pod tytulem "dlaczego nie grzeja w tramwajach czy autobusach?!" ale w warszawie czesto bywa tak ze grzeja przesadnie. na zwenatrz 0 stopni, ludzie w kurtkach cieplo poubierani, wsiada sie do tramwaju a tam +15! i z czlowieka w piec minut befsztyk ugotowany na parze!:baffled: a potem znow na dwor na 0 stopni-przeziebienie gwarantowane!:no:

Klaudia,Olivia taki krem obecnie urzywam i cienie jaśnieją,oczywiście nie w całości,ale obrzęk się zmniejsza........co do reszty,czy działa,mogę wypowiedzieć się za jakieś trzy tygodnie.......bo mam ten kren od wigilii:-p:happy2::tak:;-)
Loreal Wypełniacz Zmarszczek pod Oczy / Innowacja (292243561) - Aukcje internetowe Allegro
dzieki!:-) tak sie zastanawiam czy jednak nie za mloda jestem na wypelniacz do zmarszczek?:-p

Piotrusiowi, Weroniczce i Dawidkowi duuuuzo zdroweczka!:elvis::elvis::elvis:
a tobie Elfik z calych sil zycze zebys za trzy miesiace byla blisko Grzesia wraz z Weronika i zebyscie nie musieli sie juz rozstawac na tak dlugo!:elvis::elvis::elvis:

Dobra, uciekam do świczeń :-p Słyszałyście o 6 Weidera? To na brzuszek (Gazelka :cool2:). Bardzo polecam :tak::tak::tak: Ja mimo tego, że nie ćwiczę tak regularnie i tak szybko jak trzeba to wyraźnie widzę efekty :tak::tak::tak:. Brzuch mam o wiele bardziej płaski i taki twardszy, no i spodnie zrobiły się luźniejsze :-)
slyszalam, moj kolega rok temu cwiczyl. moze zaproponuje mojej siostrze bo ma za trzy tyg studniowke i dramat z sukienka:baffled:

DzieńDoberek :cool2: Anybody home?:cool2::-p

Jestem i ja, jak zwykle po takim czasie bez nadrabiania:zawstydzona/y:

Powiem krótko jestem mega słoniem, jak tak dalej pojdzie to pękne:-p Remont się dzieje i dziać sie bedzie na to wyglada co najmniej do połowy lutego:baffled: Modle się w duchu zebym zdazyła ze wszystkim przed porodem:szok: Póki co nie moge nic robic bo tu jest mega sajgon. Musze wiec czekać do konca remontu:sorry2::blink:

W krynicy było super:tak:
Maks okropnie teskni za domem i tatusiem , wiec zabrałam go do warszawy i mieszkamy obecnie na górze podczas gdy na dole plac budowy. Jakos dalejmy rade choc na dłuzsza mete nie przejdzie takie rozwiazanie:dry::shocked2:

Co tam u Was? Ktoś w ciąży?:cool2::cool2:

Juz lece odpowiadac na privy:tak:
NiaNia super ze wpadlas! szczesliwego nowego roku;-) i szybkiego ukonczenia remontu:tak:
dobra, dobra, juz ci wierzymy ze jestes jak slonica:-D opowiadanie bajek to zostaw dla Marcelka jak sie urodzi:-p
stan zaciazonych bez zmian. chyba ze sie ktoras nie przyznaje:-p;-)
wpadaj czesciej, bo tu dziewczyny tesknia:sorry2:

cześć dziewczynki :-):-)

za oknem szaro, ponure humorki w domu....
jakaś jestem do dupki dzisiaj, najchętniej schowałabym sie gdzieś i nie wychodziła przez miesiąc.....

kiedy znowu będę miała z górki, ehhh.........:dry::dry::dry:

nenius kiedy byłyśmy lipcówkami, tracącymi kilogramy po ciąży, a było to gdzieś w okolicach listopada 2005 :-):-):-) to te ćwiczonka były u Nas na tapecie , polecam je , muszę sama sie za nie wziasc!!

Cześć babeczki!

Widzę, że kilka z nas zajrzało w weekend, nie jest źle ;)

Nenius, ja kiedyś testowałam 6 Weidera i ... odradzam. Myślę, że to ćwiczenia dla chłopaków, żeby wyrobić sobie na brzuchu kaloryfer. Jak się chce mieć wcięcie w talii trzeba robić więcej ćwiczeń skrętnych. Ja polecam hula-hop i dysk. No i umiarkowanie brzuszki :happy2:

Niania, super, że wróciłaś :) Jak się czujesz? Mam nadzieje że remoncik szybko przeleci. Ja w ciąży przeżywalam okropny stres z tego powodu. Poza tym tak strasznie chcialam szykowac pokoić i wyprawkę dla maleństwa, a w dopmu było brudno, kurz i tragedia... brrrr....

Cześć laski.
Wróciliśmy.
600 km w 12 godzin:szok::szok::szok:, dziś były mega trudne warunki drogowe:no:.
Chyba poza porodem nigdy w życiu tak się nie bałam.

Jutro ponadrabiam mam nadzieję:tak:

Pozdrawiam serdecznie !:-)

reklama
Hej babulce :happy2:

Joasia, jak imprezka, nic się nie chwalisz? :sorry2:

Anusia, widzę, że dalej wojna? :shocked2::nerd: Mam nadzieję, że przez weekend przgoniliście złe chmury? ;-)

Dzięki hanti :happy2:

AniuG. dużo zdrówka dla Jasia. Kornel dzisiaj też pokasływał w nocy. Wczoraj dziadek zabrał go na dłuższy spacer, bo w Sz-nie nawałnica śniegu. Może to od tego zimnego powietrza? :confused:

Elfik, tulę mocno :happy2: Wczorja moja kuzynka żegnała swoją połówkę na miesiąc. Są w podobnej sytuacji co Wy, tyle, że M. pracuje w Danii.

Oliviaa :zawstydzona/y::blink:

Do góry