Anikaa
Fan(ka)
Anetko, dwaj sposób na te ćwiczenia, mnie by się także przydały![]()
choć nie Anetka to proszę :
Aerobiczna 6 Weidera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anetko, dwaj sposób na te ćwiczenia, mnie by się także przydały![]()
widzialam, widzialam:-)wszystkie panie podolaczalam do kontaktow;-) a przed chwilka znalazlam chlopaka, z ktorym sie pierwszy raz w zyciu calowalam!!! hehehehehihihi ja też znalazłam![]()
wystaw go na allegro, ciekawe czy ktos sie skusi;-)Ten luksusoway towar na chwile obecna nie zasługuje na 1złkto da więcej
;-);-)
dzieki!:-) tak sie zastanawiam czy jednak nie za mloda jestem na wypelniacz do zmarszczek?Klaudia,Olivia taki krem obecnie urzywam i cienie jaśnieją,oczywiście nie w całości,ale obrzęk się zmniejsza........co do reszty,czy działa,mogę wypowiedzieć się za jakieś trzy tygodnie.......bo mam ten kren od wigilii;-)
Loreal Wypełniacz Zmarszczek pod Oczy / Innowacja (292243561) - Aukcje internetowe Allegro
slyszalam, moj kolega rok temu cwiczyl. moze zaproponuje mojej siostrze bo ma za trzy tyg studniowke i dramat z sukienkaDobra, uciekam do świczeńSłyszałyście o 6 Weidera? To na brzuszek (Gazelka
). Bardzo polecam
Ja mimo tego, że nie ćwiczę tak regularnie i tak szybko jak trzeba to wyraźnie widzę efekty
. Brzuch mam o wiele bardziej płaski i taki twardszy, no i spodnie zrobiły się luźniejsze :-)
NiaNia super ze wpadlas! szczesliwego nowego roku;-) i szybkiego ukonczenia remontuDzieńDoberekAnybody home?
Jestem i ja, jak zwykle po takim czasie bez nadrabiania
Powiem krótko jestem mega słoniem, jak tak dalej pojdzie to pękneRemont się dzieje i dziać sie bedzie na to wyglada co najmniej do połowy lutego
Modle się w duchu zebym zdazyła ze wszystkim przed porodem
Póki co nie moge nic robic bo tu jest mega sajgon. Musze wiec czekać do konca remontu
W krynicy było super
Maks okropnie teskni za domem i tatusiem , wiec zabrałam go do warszawy i mieszkamy obecnie na górze podczas gdy na dole plac budowy. Jakos dalejmy rade choc na dłuzsza mete nie przejdzie takie rozwiazanie
Co tam u Was? Ktoś w ciąży?
Juz lece odpowiadac na privy![]()
Melduje,że Grzesiu dojechał szczęśliwie :-):-):-)
Edytko witaj w domu!!!!
Dobranoc![]()