Anikaa
Fan(ka)
Anetko, dwaj sposób na te ćwiczenia, mnie by się także przydały
choć nie Anetka to proszę :
Aerobiczna 6 Weidera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anetko, dwaj sposób na te ćwiczenia, mnie by się także przydały
widzialam, widzialam:-)wszystkie panie podolaczalam do kontaktow;-) a przed chwilka znalazlam chlopaka, z ktorym sie pierwszy raz w zyciu calowalam!!! hehehehehihihi ja też znalazłam
wystaw go na allegro, ciekawe czy ktos sie skusi;-) zartuje sobie, zartuje, a tobie Anusia pewnie nie jest wcale az tak do smiechu jak cie losiek do wrzenia doprowadza mniej nerwow zycze!Ten luksusoway towar na chwile obecna nie zasługuje na 1zł kto da więcej;-);-)
dzieki!:-) tak sie zastanawiam czy jednak nie za mloda jestem na wypelniacz do zmarszczek?Klaudia,Olivia taki krem obecnie urzywam i cienie jaśnieją,oczywiście nie w całości,ale obrzęk się zmniejsza........co do reszty,czy działa,mogę wypowiedzieć się za jakieś trzy tygodnie.......bo mam ten kren od wigilii;-)
Loreal Wypełniacz Zmarszczek pod Oczy / Innowacja (292243561) - Aukcje internetowe Allegro
slyszalam, moj kolega rok temu cwiczyl. moze zaproponuje mojej siostrze bo ma za trzy tyg studniowke i dramat z sukienkaDobra, uciekam do świczeń Słyszałyście o 6 Weidera? To na brzuszek (Gazelka ). Bardzo polecam Ja mimo tego, że nie ćwiczę tak regularnie i tak szybko jak trzeba to wyraźnie widzę efekty . Brzuch mam o wiele bardziej płaski i taki twardszy, no i spodnie zrobiły się luźniejsze :-)
NiaNia super ze wpadlas! szczesliwego nowego roku;-) i szybkiego ukonczenia remontuDzieńDoberek Anybody home?
Jestem i ja, jak zwykle po takim czasie bez nadrabiania
Powiem krótko jestem mega słoniem, jak tak dalej pojdzie to pękne Remont się dzieje i dziać sie bedzie na to wyglada co najmniej do połowy lutego Modle się w duchu zebym zdazyła ze wszystkim przed porodem Póki co nie moge nic robic bo tu jest mega sajgon. Musze wiec czekać do konca remontu
W krynicy było super
Maks okropnie teskni za domem i tatusiem , wiec zabrałam go do warszawy i mieszkamy obecnie na górze podczas gdy na dole plac budowy. Jakos dalejmy rade choc na dłuzsza mete nie przejdzie takie rozwiazanie
Co tam u Was? Ktoś w ciąży?
Juz lece odpowiadac na privy
Melduje,że Grzesiu dojechał szczęśliwie :-):-):-)
Edytko witaj w domu!!!!
Dobranoc