reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Edzia, niech sie maz zrehabilituje teraz i zrobi Ci pyszna kolacje za tego dentyste skoro i tak wieczor Wam sie posypal.

Wiesz Martusiu, gdybym liczyła na pyszną kolację w wykonaniu mojego małża to musiałabym sie zadowolić uschniętym kabanosem o 23, ewentualnie parówkami na zimno o tej samej godzinie:crazy:. Całe szczęście mimo braku zdolności kulinarnych mój łoś ma (miewa) inne zalety:-p:zawstydzona/y:;-);-)

tyle nagryzmoliłyście że już nie pamiętam co chciałam ....:-p

nockę zarwałam martynia się pochorowała

gorączka katarek musiałam poprosić sąsiada żeby zawiózł nas dzisiaj na dyżór
no i narazie bez antybiotyku w pupę czopki, eurespal, cebion c i kropelki

dzisiaj pewnie też nie pośpię ale piotrek wrócił więc ja muszę się wyspać
jutro idę na wybory

Dużo zdrówka dla Was obu kochana :elvis: :elvis: :elvis::tak::tak:

wczoraj z rana byłam na spiningu takie rowerki i jazda przez 45 min
chyba za wysoko miałam ustawione siodełko bo boli mnie całe krocze :cool:
będzie zero seksu przez tydzień na bank:errr::rofl2:

sportu mi się zachciało:-p

hehhe, aż mi sie przypomniało, że w zamierzchłych czasach kiedy byłam piękna i młoda, i mieszkałam jeszcze w domu rodziców, to miałam kiedyś zapędy na spining w terenie i po przejechaniu po raz pierwszy 30 km czułam się podobnie (dziś to już wiem) jak po szyciu po porodzie:-p:-p:-p

No i tym optymistycznym akcentem kończę, wybieram się na wybrać nową władzę.
Dziś dzień pod sztandarem czerwonego teletubisia:zawstydzona/y:;-):-p:-p:-p

Miłego dnia lipcowe mateczki:laugh2:

reklama
HEj , hej lipcowe Mateczki....

ale nam buziek przybyło :crazy::crazy: - a jest niezła...tak mniej wieej yglądałam wczoraj (dosałam @ :-p)

troszke nadrobiłam ...i nie wiem od czego zacząc...mze od tego ze strasznie mi brak BB :-( i mam nadzieje ze w koncu wyzdrowiejemy i w pracy sie uspokoi to bede mogła czesciej zaglądac...

Kasiu.K tak bardzo sie cieszę z Twoich wyników ..oby tak dalej trzymam kciuki za ciebie i Twoich lekarzy ...i oczywiscie nie zapominam o Martyni niech się dziewczyna bakteriom nie daje...

Gazelko czy juz i mówiłam ze bardzo, bardz Ci gratuluje ...chyba nie wiec MOJE OGROMNE GRATULACJE, jak Ci w domu z dwójeczką ?? jak MAcius zareagował na siostrzyczkę..i jak sie odnajdujesz w podwójnym macierzyństwie?

Edytko-Emamo a spining to nie jest przypadkiem technika łowienia ??:confused:

a co do samopoczucia po porodzie to rozmawialam wczoraj z koleżanką któa nie była cieta podczas porodu i miała zakładane .... 43 szwy :szok::szok:

ja już też po głosowaniu
martynia postanowiła zwiększyć sobie temperaturkę na 39,9
a mnie tez zaczyna coś brać
chyba jutro skikniemy do lekarza
luzik pochorujemy sobie razem napewno mała podzieli się ze mną chusteczkami do noska

o kurcze, trzymajcie się tam laseczki :elvis: Życzę Wam zdrowej i spokojnej nocki!:tak:

co do spningu emamo pamiętasz może czy to siodełko napewno musi być na wysokości pasa
dla mnie to trochę .. niewygodne :rofl2:

heh, ja nie uprawiałam spinnignu na sali tylko w lesie:-p a poza tym to było wieki temu więc nie pamiętam jak było wysoko;-):-)

Edytko-Emamo a spining to nie jest przypadkiem technika łowienia ??:confused:

a co do samopoczucia po porodzie to rozmawialam wczoraj z koleżanką któa nie była cieta podczas porodu i miała zakładane .... 43 szwy :szok::szok:

nic mi o tym nie wiadomo:-p;-), ale masz rację wcięłam jedno "n" w prawdziwym spinningu:rofl2::-p:-D:-D:-D:-D

hejo
:crazy: łosie to są jednak łosie :crazy::crazy::angry::crazy::crazy: bez dwóch zdań :hmm:

o matko i to tak na odległość łoś też Ci się złosił?:crazy::-p;-)

Czekam na te wyniki wyborów jak na szpilach, może być ciekawie :szok::-D:-D:-D

reklama
Do góry