anusia_80
lipcowa mama 2005
Klaudia, udanego weseliska![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zima..zima..zima......pada ...pada... snieg.......
i jakoś nie chce od wczoraj przestac
cześć:-)
Furaginum pomogła, nerka nie boli...uff
można dalej szaleć w biodrókach;-);-)niestety muze sie przeprosić z rajstopkami w zimie pod spodnie, jakąś podkoszulką, bo zmarzluch ze mnie straszny
od wczoraj dawid łazi bez papmersa, czasami posika sie do spodni, czasami siada na nocnik w spodniach i sisia przez spodnie
a czasami woła i ładnie siusia do kibelka
........dzisiaj walczymy dalej, jutro pewnie też
ale i tak wszystko pójdzie na marne, bo w poniedziałek z dawidkiem zostaje na cały dzień moja tesciowa a ona dla wygody ubiera mu pampersa i nawet jeśli on woła , że chce siusiu, to ona go niewysadzi i biedak sika do pampersa
Wszystko mu sie w główce pomiesza, bo ja go uczę na nocnik, a tesciowej to jest egal gdzie sika
znikam po kawę..![]()
hej,
U nas leje na maksa
Mój kochany małżonek postanowił dziś, że da mi się wyspać rano i nie obudził mnie do dentystyDoskonale wiedział, że mam rano wizytę i do tego miałam iść z Julią.
Kurcze jestem zła na niego.
Jeśli chodzi o pokoik dla dziecka to ja wybrałam meble w Ikei. Nie są szczególnie urocze, bo nie są typowo dziecięce, ale pasują do małego pokoiku. Chciałoby się zrobić dziecku raj ale do tego potrzebna jest przestrzeń.
Ja nie moge Slawka przekonac, zebysmy przeniesli Alka do swojego pokoju, a komputer do sypialni.
Martusiu polecam gorąco przeniesienie Alka do osobnego pokoju
martynia bardzo się zmieniła odkąd to my wynieśliśmy się od malutkiej ze spaniem
cały czas się cieszy ze swojego pokoju i układa prawie wszystko po swojemu
i więcej czasu spędza tam na zabawie
i dla mnie najważniejsze nie wynosi już wszystkich zabawek do dużego pokoju
podobnoć u dzieci które mają własny osobny kąt wypracowuje się poczucie odpowiedzialności itd.....