reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Brunetko ogladałas ten kombinezon dla Mateja?? Podobał Ci sie? Bo nasz wczoraj przyszedł i ja jestem zadowolona :tak:
Jako że ten sklep, w którym mają kominezony jest dokładnie po drugiej stronie miasta, a W-w to chyba najbardziej rozkopane miasto w Polsce:szok::shocked2::-( jakos nie było mi dane tam pojechac.
Ale skoro chwialisz to moze zamówie z przesyłką.:-p;-)

Napisz mi jeszcze tylko czy to taki miękki materiał z którego wykonany jest ten kombinezonik?

a co do zdjecia Jagodki i Gazelki powiem tylko....................................................
no brak mi slow!!!!:-)
Bo tu słow nie trzeba za dużo kochana;-):-p;-):cool2:;-), jelsi oczywiście zazdroscisz i chciałabyś miec poobnie jak Gazelka:-D:tak::tak:

Brunetko zapewniam Cie ze tez bedziesz tak sie czuc i wygladac - faceci w domu mobilizuja do dzialania a dzieki temu czlowiek sie bardzo dobrze czuje.

No to np. brzmi bardzoe fajnie :cool::cool::cool::cool:

To brzmi po prostu rewelacyjnie:tak::tak::tak::tak:

Raz podcięłam swojej włosy z tyłu i serce bolało mnie 3 dni. Matki to jednak dziwny gatunek:szok::-p
Jako że mój Matej bardzo storni od fryzjera, a ja beztalencie jeśli idzie o oobcinanie włosów musiałm wymyslec na niego haka.
I były stokrotne wędrówki po różnych fryzjerach, przekupywanie wszytskim co sie dało....bezskutecznie.
W końcu przedwczoraj stwerdziłam"niech się dzieje co chce":szok:, wsadziłam dziecię do wanny:szok:, dałam pełno interesujących rzeczy:szok: i dziś Mati ma krótkie włosy:-):-).Może nie jest to szczyt precyzji, ale ujdzie.:tak:
....to jej znowu sciela na jeza i tak w kolko....

Dziewczynkę na jeża?:szok::-D
a koncowki jej sie krecą po tacie :happy: :happy:
Fajnie to brzmi:-D:-D:-D:-):-):-)

reklama
Hello Baby :)
Asia, poczytałam sobie o tym ICE i zastanawiałam się, żeby wpisac to sobie do telefonu, tylko mam jedno pytanie i z góry przepraszam, jeśli zabrzmi idiotycznie :sorry2: Załózmy że chcę pod nazwą ICE wpisać w książkę telefoniczną (bo tam się to wpisuje, tak?) numer do mojego łosia. Ale mam go też pod inną nazwą, bo nie chcę żeby mi się wyświetlało ICE jak będzie dzwonić ;-). Ale teraz, mając ten sam numer pod dwoma nazwami, która z nich będzie mi się wyświetlać? :dull:
wyswietla sie wtedy sam numer

No więc dobrze juz dobrze :-) skoro nalegacie to juz Wam wszytsko mówię :cool:

Bylam wczoraj u Gazelki i Jagodki :rofl::happy:
Powiem Wam tak jestem rozmarzona i zauroczona tym co zobaczylam. Jagodka jest przesliczna, z pierwszego wrazenia ogromnie podobna do Maciusia ale po przebudzeniu dwie krople wody z tatą. Wazyla ok 3500 kg i miala (tu uwaga dwie wersje!!) 54 albo 57 cm wzrostu :-) To niewyobrazalne jakie takie dzieciatko jest malutkie :szok: No nie moglam sie nadziwic:-) Faktycznie mruczy jak kotek i dzielnie zasysa smoka, ktorego dostala od Pana doktora :cool2:
Gazelka wyglada kwitnaco :-)Nie mogła sie biedna smiac bo bolała ja blizna :-)

z resztą same zobaczcie ten usmiech :
Niania dzięki za tę ucztę dla oczu
Dzien dobry :-)
Piotrus juz zajada Nutriamigen - dzis wcial 210ml z kaszka, obiadkami troszke nadal pluje - ale nie jest zle w 15minutek wcianmy sloiczek. W przyszlym tygodniu planuje podanie sztucznego na noc i za jakies 2/3 tygodnie pozegnamy sie z karmieniem piersia na baaardzo dlugo (biore pod uwage opcje ze zawsze moze nam sie przydarzyc trzecie;-):-))

he he he a mi sie jakos t trójka marzy ....

muszę teraz uciekac...ale tylko napiszę ze u nas ze zdrowiem lipa... :(

czeeeesc
nie ponadrabiam (sporo naklikałyście) jestem po dłuuugim dniu w pracy, szkoda mi tego słoneczka które oglądałam tylko przez okno :no: od jutra podobno pogorszenie pogody :wściekła/y:

mój Krzyś niby bezpieluchowy ale tak na pół gwizdka, w nocy pampers i na spacery też (chociaż często jest suchy) no i nadal są wpadki z sikaniem
pocieszę was, dzisiaj spotkałam koleżankę która pracuje w przedszkolu i mówiła że zdarzają sie czterolatki które sikają czasem w majty a czasem nawet coś konkretniejszego zrobią :szok:

A co do pieluch, to Maciek na spacery też w pamperchu biega. Jakoś tak się boję zaryzykować iść z nim bez pieluchy, bo zimno. Śpi też w pampersie.
No ale odpukać u nas już daaawno wpadki żadnej nie było w dzień.

reklama
pięknie te nasze Jagódki wyglądają :tak:

martynia również jest pieluszkowa
mówi ogromne NIE dla nocnika :wściekła/y:
NIE na sedesik:wściekła/y:
mamy problem bo muszę zrobić jej badania siuśków a woreczek odkleja strasznie płacze wyje gryzie itp....

naprawdę już nam się pomysły skończyły

Do góry