reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a jak reszta chorowitków? zameldujcie jak u Was ??

Maciuś po tygodniowym katarku, teraz trochę pokaszluje - tak 3 razy na dzień. Czy mam się martwić??? Bo nienawidzę chodzić do lekarza.

A minus C? to znaczy gdzie na plecach masz teraz ten biust czy wklesly?;-) pewnie jest duzo lepiej niz piszesz!:tak:
No może nie na plecach, ale na klatce też go trudno znaleźć :-);-)

Już byłam, pośliniłam się i lecę do IKEI kupowac formę. Mam w planach takie z kawałkami czekolady i drugie z rodzynkami i jeszcze spodobały mi sie takie wytrwane z ziołami w stylu włoskim a do tego chrupiąca sałata z oliwkami, jabłuszkami kaparowymi, łososiem i pomidorkami koktailowymi MNIAM:tak::tak::tak:
No to mamy kolejną ofiarę zarazy :-)

Ja sobie właśnie wcinam cynamonową muffinkę z jabłkami :-)

Pannica z tej "naszej" Laury:-)

Co do milosci do drugiego bobaska - to w moim przypadku ta milosc przyszla od razu. Jakos tak naturalnie. Do Jasia musialam chyba dojrzec, aby byc pewna tej milosci. Pierwsze dziecko zmienia troszke swiat, drugie juz nie wnosi tyle zamieszania. Przy drugim dziecku jest jakos LATWIEJ.

my po 5 dniach kataru (tzn. Jas) mamy kaszel no i niestety idziemy jutro do lekarza - kaszel chyba lepiej sprawdzic:no:. Tez nie znosze wizyt lekarskich, ale chyba bardziej rejstracji - u nas zawsze sa jazdy z tym fantem, bo mamy oblegana pania doktor:wściekła/y:

Myśle Klaudia ze mozesz sobie darowac jesli nie bedzie to długo trwało...mnie obecnie żlobek mobilizuje do wizyt u lekarza...nie przyjmą małego bez zaswiadczenia lekarskiego o stanie zdrowia...w sumie to bardzo dobrze

my po 5 dniach kataru (tzn. Jas) mamy kaszel no i niestety idziemy jutro do lekarza - kaszel chyba lepiej sprawdzic:no:. Tez nie znosze wizyt lekarskich, ale chyba bardziej rejstracji - u nas zawsze sa jazdy z tym fantem, bo mamy oblegana pania doktor:wściekła/y:
taaa problem obleganej pani doktor jest i u nas.. włsne dzis bede zdzwonic aby umowic wizyte na piątek (mam nadzieje ze się uda) ale z 3 pediatrów w naszej klinice tylko do jednej mam zaufanie

Pada deszcz bleeeeeeeee
jaki deszcz? jaki deszcz? w Bytomiu/Chorzowie/Katowicach tylko zimno brrrrrrrrrrrr:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Hmmm, przed ciążą miałam fajne A, w ciąży SUPER C, a teraz... A minus C :angry: i to w dodatku w pasie :no::no:
ale dziwna matematyka :sorry2::confused::confused::eek::eek:
jakoś nie wierzę :-p:-p:-p

Dzień Dobry Drogie Lipcówki ...:-)
pogoda u nas marna...nastroje jak pogoda bo....mam sterte prosowania :eek:...
doskonały pomysł na rozgrzgrzanie :tak::tak::tak:

Już byłam, pośliniłam się i lecę do IKEI kupowac formę. Mam w planach takie z kawałkami czekolady i drugie z rodzynkami i jeszcze spodobały mi sie takie wytrwane z ziołami w stylu włoskim a do tego chrupiąca sałata z oliwkami, jabłuszkami kaparowymi, łososiem i pomidorkami koktailowymi MNIAM:tak::tak::tak:
no dżizas! a ja na jednej kromce chelba z masłem od rana jadę :-:)-:)dry::dry::dry::dry: (niech będzie, ze to cięcia wprowadzone przez M, hiihiii :-p:-p:-p;-);-))

Laurka :-):-):-)
PRZE-CU-DNA :-):-):-):-)
i te oczyska :tak::tak::tak: :-)

Ja sobie właśnie wcinam cynamonową muffinkę z jabłkami :-)
PRZEPIS! PRZEPIS! PRZEPIS!

idę coś wchłonąć, bo zaraz padnę :sorry2::sorry2::sorry2:
PS. oglądam zorro :cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry