reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ch11tx1.jpg

czy
ch135cy8.jpg
:rolleyes2:
ostatnia szansa na podjecie decyzji. ktory kupowac? (przynajmniej jako pierwszy;-))

:szok::szok::szok::szok: nooo! ale pusto! pusto! pusto! pusto!
czesc, ja zaraz tez zmykam, zmykam zmykam zmykam zmykam
Gazelka odbior! odbior! odbior! odbior!

Gazelka slyszysz echo? echo? echo? echo?;-)

hello, hello :) jeszcze jestem ;)

jak masz na widoku jakieś romantiko, to kupuj pierwszy (i koniecznie w kolorze, będzie lepszy efekt prześwitywania :tak:)

jeśli tylko do noszenia - drugi - lepiej utrzyma to i owo, żeby było w formie na jakies przyszłe romantiko

taka jest opinia ciężarówki, która jest baaaardzo stęskniona za takimi bajerkami, ach.......

jak masz na widoku jakieś romantiko, to kupuj pierwszy (i koniecznie w kolorze, będzie lepszy efekt prześwitywania :tak:)

jeśli tylko do noszenia - drugi - lepiej utrzyma to i owo, żeby było w formie na jakies przyszłe romantiko

taka jest opinia ciężarówki, która jest baaaardzo stęskniona za takimi bajerkami, ach.......

Przyłaczam sie do zdania kolezanki :tak::tak::tak:
Oba z reszta fajnie :cool2:

reklama

Przyłaczam sie do zdania kolezanki :tak::tak::tak:
Oba z reszta fajnie :cool2:
romantiko?:no::no::no:nie przewiduje:-(pozajmowalyscie juz tych wszystkich chlopow do rzeczy, a reszta ofiar co zostala to sie nadaje do niczego. jak jestem w gr to srednio raz na dzien mam okazje sobie poflirtowac, a jak jestem w pl to takie tylko stoi, jopi sie i boi zagadac.:eek::baffled:
wlasnie mnie olsnilo! kupuje oba. teraz jeden, a jeden za miesiac co bym nie miala wyrzutow sumienia ze ponad 300zeta wydalam na bielizne;-)
tu wlasnie moj problem byl NiaNia oba mi sie podobaly:sorry2:
Cześć!!!

A Wy znów o bieliźnie? ;-);-);-)
hej, a co by nie?;-)

NiaNia i Nenius jak dzisiaj babeczki? metody naturalne/tabletki dzialaja?

Do góry