reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Rany Ania, ja bez nabiału to bym się wykończyła. NIE POTRAFIĘ ŻYĆ BEZ ŻÓŁTEGO SERA :no::-) Może nic nie byc w lodówce, ale żółty ser musi być zawsze :-) W ilościach hurtowych :-)
rany Klaudia! ja mam dokladnie ta sama jazde!:tak::tak::tak: jak nie ma sera to jakby nic nie bylo!!!!! poniewaz ja jestem bezmiesny stwor w wypadku jedzenia to ser zolty jest "must"!!!!!

dziewczyny ale mam stres ... nie mam jeszcze @...licze ze to opóźnienie wynika z choroby ale mam nadzieje ze to ylko opóźnienie...
my tez mamy nadzieje ze to tylko opoznienie. ;-)mykaj zrobic test i bedziesz wiedziala:tak:

Ania dobrze slyszec ze sytuacja sie normuje.
Gazelka a jak kolejny dzien Maciusia bez smoczka?
Anusia nie poddawaj sie z tym nocnikiem. walcz kobieto!:tak:
a ja mam dzis caly dzien szymka pod opieka:-) wspolpracuje nam sie swietnie!:tak:

reklama
a mnie do pozbycia się smoczka zmobilizowała Klaudia i bardzo jestem jej za to wdzieczna bo wiele kłopotów się zakonczyło wraz z jego pozbyciem się, a w kwestii nocnika to... w złobku go sadzają:-) - moze mnie to ominie ---wiem, wiem leniwa matka :zawstydzona/y::-p
Pamiętam, pamiętam jak się dopingowałyśmy, aż w końcu Maciek zgubił smoka w samochodzie i to był ten moment :-)

dziewczyny ale mam stres ... nie mam jeszcze @...licze ze to opóźnienie wynika z choroby ale mam nadzieje ze to ylko opóźnienie...
O rany. To czekamy na jutro. Pewnie to przez choróbsko. Nic się nie martw :elvis:

Hej :)

U nas po prostu jest era bez smoka i zachowujemy się jakby nigdy wcześniej takiego sprzętu nie było. Podobnie z pieluchami :cool: Moje dziecko jest już dorosłe ;-)

łoooooooo jezuuuuuuu jak mi się nic nie chce:szok::dull::shocked2::cool:
Trochę poganiałam ze ścierą ale to wszystko małooo:sorry:

NIE POTRAFIĘ ŻYĆ BEZ ŻÓŁTEGO SERA :no::-)

Kurczzz no ja też nie potrafię żyć bez żółtego sera:no: i o ile ty Klaudiuś możesz go zjadać hurtowo o tyle ja powinnam go sobie solidnie ograniczyć:no:

ad1 . Edytko czyżbys też miała dzis dzien spiocha ?? wiecie jak napisałam ze ide robic pranie to... fakt wstawiłam je(dalej jest w pralce) po czym odebrałam kubę ze żlobka i .... poszlismy spac (spalismy do 19 :szok::szok::szok:)
ad2. :tak::tak:
ad3. nawet nie znając z postówmozna wyczytac :tak::tak:
ad4. włąsnie dzis rozmawiałm z Kasią.K przez GG i samopoczucie nieco lepsze w przyszłą srode moze bedzie decyzja o innym leczeniu (w sensie zdecydują się na metodę - oczywiscie o ile dobrze zrozumiałam), Martynia w przedszkolu juz nie płacze ale jeszcze nie je.

Joł ciotka;-):-p Wczoraj miałam dzień śpiocha, ale widzę, że nie tylko ja:-p
Dzięki za informacje o Kasi:tak:
Kasiu jak zawsze dużo dużo dużo zdrówka! :elvis:

Anika oglądałam dziś łosie i superktosie i muszę Ci powiedzieć, że mamy w domu podobne gabarytowo okazy:-p;-);-);-);-)

A dzisiaj odebrałam moje firanki :-)

fociwo plizzzzzzzz:tak::-):-)

ulalla:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

jutro rano zrobie :tak:

co masz zrobić jutro zrób dziś, będziesz miała szybciej spokój:blink:;-) i oczywiście napisz nam;-):-)

...

Anika oglądałam dziś łosie i superktosie i muszę Ci powiedzieć, że mamy w domu podobne gabarytowo okazy:-p;-);-);-);-)

...

co masz zrobić jutro zrób dziś, będziesz miała szybciej spokój:blink:;-) i oczywiście napisz nam;-):-)

he he mój okaz postanowił się odchudzac a dokładnie popracowac nad sobą i o dmiesiąca juz chodzi na siłownię ... daje mu jeszcze miesiąc i pewnie mu się odechce :-p

a test zrobie jutro bo to na razie etap co to trzeba rano siusiac :-p

he he mój okaz postanowił się odchudzac a dokładnie popracowac nad sobą i o dmiesiąca juz chodzi na siłownię ... daje mu jeszcze miesiąc i pewnie mu się odechce :-p

a test zrobie jutro bo to na razie etap co to trzeba rano siusiac :-p

no nie wiadomo Anikaa, bo faceci jak cos postanowia to zazwyczaj maja silniejsza wole od kobiet
np.moja siostra i szwagier postanowili rzucic palenie
i moja siora do dzis kopci a szwagier od paru latek nie pali :happy: a zaczał palic...w wieku 7 lat :cool2: (skonczył po 30-stce)

ach mało pisze bo nie mam nastroju od paru dni :sorry:
za godzine jedziemy ogladac nowe mieszkanie...cała sytuacja mnie mega drazni :wściekła/y:

cześć laski, fajnie że w weekend nie piszecie - mam szansę:-p

Lilka, widze w podpisie, że dziewczynka-gratulacje i fajne imię - koledze mojemu właśnie sie Hania niedawno urodziłą:) A jak patrzę jaka śliczna jest Milenka to myślę że Wy chyba tylko dziewczynki powinniście rodzić :)))
muszę doczytać o przeprowadzce- przenosicie się? a w ogóle to jak sobie za dawnych dawnych, baaaaaardzo dawnych przedmichałkowych czasach jeździliśmy w różne miejsca to jednomyślnie stwierdziliśmy, że jak bedziemy się wyprowadzać z PL to tylko do Norwegi:) Południowa część tam gdzie fiordy :) ach, ach, ach, ach, ach, ach......... i baaaaaaaardzo ludzie nam się tam podobali. choć domyślam się że co innego jeżdżenie i zwiedzanie a co innego jak się mieszka na skale:) i zimą trza po tych skalnych nadfiordowych zakrętasach pomykać do pracy :)

reklama
Hej Anika:) no pewnie że fałszywy alarm :tak::tak::tak: Ja pomimo że tak chciałąm i planowałą to jak ostatnio mi się @ spóźniła to mało zawału nie dostałąm, ale juz wszystko ok, było jedno wielkie UUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFF.(dogódź kobiecie ;-)) także spoko- u Ciebie pewnie podobnie :tak::tak::tak::tak:

Do góry