reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ciekawe jak tam imprezka elfikowo-elenkowa hehe, pewnie laseczki szalały ...:happy2::happy2::happy2: ahhhh zazdroszcze!!!!

witam
pusteczki łikendowe widzę

elfik i elen dawać sprawozdanie ze spotkania!!!!
Dobry wieczór
Jest czego zazdrościc :tak:
Było suuupppeeeerrrrr!!!
Elen jest przesympatyczną, ciepła i kochaną istotką i ma najsłodszą córcie pod słońcem:tak::tak::tak:
Miałam lekkiego stresa przed spotkaniem, jak to zwykle bywa ale od pierwszej chwili jak tylko zobaczyłam Elen czekajacą na nas wszystko mineło i juz do końca czułam się jakbym sie z Nia nigdy nie rozstawała :tak:
Małe damy sie śłicznie bawiły,Weronika zaznajomiła sie chyba z wszystkimi zabawkami Julcinymi :-) a Julka zniosiła to bardzo dzielnie i częstowała Weronike biszkoptami.
Potem był plac zabaw i malowanie kredą na wszystkim co niedozwolone ( łacznie ze spodniami mamy)
Po powrocie do domu dziewczynki zamieniły sie niekapkami i zjadły porzadne porcje borówek i malin ( moje dziecko na codzien nie jada malinek :szok:)
no co tutaj dużo mowic- Weronika zapytana jak sie bawiła u nowej koleżanki odpowiedziala bez wahania- SIAJNIE :tak::tak::tak::-)

Dobranoc lipcoweczki!

Witam lipcóweczki:-)
po 4 dniach wolnego witam się dzisiaj roboczo, z pracy:confused2:
cięzko było rano wstać, tym bardziej,że wczoraj na wieczór wypiliśmy z łośkiem po 3 browarki i głowa boli:dull: Weekend minał doscyc przyjemnie, wczoraj grillowalismy z rodzinką, dawid szalał z kuzynkami i my sie relaksowalismy przy dobrym jedzonku:happy:

pogoda dopisuje, ale jakos nie narzekam, że urlop odwalołany i wyjazd na morze także:happy2::happy2: dobrze jest jak jest:rofl2: wogóle to dzisiaj mam jakis dobry humorek i jestem pozytywnie nastawiona do zycia:-p:-p:rofl2::rofl2:

dzien dobry ja też mam już lepszy nastrój bo dopiero wstałam i pogoda się powoli poprawia, i mamy z łosiem jeszcze jedno postanowienie ale oio tym w innym miejscu

Dobry wieczór
Jest czego zazdrościc :tak:
Było suuupppeeeerrrrr!!!
Elen jest przesympatyczną, ciepła i kochaną istotką i ma najsłodszą córcie pod słońcem:tak::tak::tak:
Miałam lekkiego stresa przed spotkaniem, jak to zwykle bywa ale od pierwszej chwili jak tylko zobaczyłam Elen czekajacą na nas wszystko mineło i juz do końca czułam się jakbym sie z Nia nigdy nie rozstawała :tak:
Małe damy sie śłicznie bawiły,Weronika zaznajomiła sie chyba z wszystkimi zabawkami Julcinymi :-) a Julka zniosiła to bardzo dzielnie i częstowała Weronike biszkoptami.
Potem był plac zabaw i malowanie kredą na wszystkim co niedozwolone ( łacznie ze spodniami mamy)
Po powrocie do domu dziewczynki zamieniły sie niekapkami i zjadły porzadne porcje borówek i malin ( moje dziecko na codzien nie jada malinek :szok:)
no co tutaj dużo mowic- Weronika zapytana jak sie bawiła u nowej koleżanki odpowiedziala bez wahania- SIAJNIE :tak::tak::tak::-)

Dobranoc lipcoweczki!
no to super zazdrościmy kurde, że też nikt w pobliżu mnie nie mieszka:rofl2:

Witam :-)
same nieprzyjemne rzeczy mnie dzisiaj czekają ale jakos tak mam dobry nastrój :confused::eek:
Weronika ma dzisiaj dzień glodomora :tak::szok:
zadła kanapke z serem żółtym i pomidorem do tego parówke a po wszystkim stwierdziła- mamo Nisia zjadla telaz bedzie pić meko.
Musiałam zrobic to mleko i wypiła 210 ml :szok::szok::szok:
a juz rano taka butle zaliczyła( o 6.00)
Podejrzewam,że juz nic dzisiaj nie zje :dull:

Hejoooooo:tak:

Czesc, która ma ELMO sprowadzane ze Stanów? Edytko, skąd macie Elmo?

jesli jeszcze nie slyszalyscie to trzeba koniecznie przeczytac:

zatrute farby

Gazelko, mamy Elmo Fishera, ale nie ma go w wykazie tych niebezpiecznych zabawek. Swoją drogą to niezła wtopa, producent do którego chyba większość matek miała bezgraniczne zaufanie i taka akcja.

Za nami super udany weekend:rofl2::rofl2: Ja chcę jesce jesce!:blink::blink:
W końcu dopisuje nam pogoda, szkoda tylko, że K od dzisiaj musiał wrócić do pracy.

Najnowszy tekst Julki, w restauracji do kelnerki- DABAJ PANI JIBĘ:zawstydzona/y::-):-)

............
kurczzzzzzzzzzzzzzzzzz, ale było fajnie.....

reklama
Do góry