reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam wieczorem a w zasadzie już w nocy
:sorry2:

jestem po grillowaniu, co prawda było trochę chłodno ale posiedzieliśmy przyjemnie ( w polarach) teraz mieni mi sie troche w oczach ale to nic
widzę ze tu pustki były więc nie mam dużo nadrabiania

uuu jaka cisza :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

własnie kłade Kubaska spac, czekam na R z kolacja, pewnie bedzie za jakas godzinke.....

dzwonili dzisiaj do mnie znajomi, ktorych poznałam nad morzem.....
mowili ze własnie wygrzewaja sie na plazy bo pogoda wysmienita :-p:-p:-p:-p
qrcze ja chce na plaze jeszcze!!!!!
mmmm Joasiu ale mam ochotę na plażowamnie dobrze że wogóle udało wam się wyjechać my w tym roku siedzimy w domku :zawstydzona/y::-(

idę spać nie ma nikogo ja w zasadzie też senna jestem czekam tylko aż łoś łazienkę zwolni i spadam się myć i do łóżeczka

dobranoc
dobranoc2.jpg

Witam,
niezla kiszka z Fisher Price, myslam, że taka firma mimo iż produkuje zabawki w Chinach to ma jakiejś bardzie restrykcyjne metody kontroli:szok::no::angry:

Joasiu, ja mieszkam pod Warszawą, jeśli masz ochotę przyjechać do mnie w tygodniu (mam ogródek:tak:) to serdecznie Was zapraszam.
Niedaleko są jeziorka, pochasamy nad wodą-mamy nawet strzeżoną plażę... pokarmimy labędzie, kaczki. Dojazd z centrum jednym autobusem ok. 30 min, więc nie jest źle...
Inne lipcóweczki też zapraszam:-) serio:tak:

hej hej babeczki!!!!

witam z kawusia w ten pochmurny poranek, mowili ze ma byc juz ładna pogoda a tu nic.....:-p:-p:-p:-p

ciekawe jak tam imprezka elfikowo-elenkowa hehe, pewnie laseczki szalały ...:happy2::happy2::happy2: ahhhh zazdroszcze!!!!

asiu kochana dziekuje za zaproszenie, nie ukrywam ze propozycja jest kuszaca bardzo hehe, dam znac jakby co!!!:rofl2::rofl2:

qrcze
mam problem;-)
nie wiem czy za domem w skoszonej trawie zagnieździly się trzmiele czy trzmielce:-p
no bo nie wiem czy tępić ( w przypadku tych drugich) czy ochraniać, bo są pod ochroną:-p
wyślę zaraz D. ze sloikiem żeby mi przyniósl jednego... i dokladnie mu się przyjrzę:laugh2:
Tosia śpi, my zjemy obiad i jedziemy pojeździć na kucykach, bo po wakacjach i spędzaniu po 2 godziny w stajni mala zlapala bakcyla:happy:
milego popo;udnia
papa

A i tak wstepnie juz wiem, ze raczej bedzie Kubuś;-);-);-).Chodzi oczywiście o imię dla malucha w brzuchu:tak:
piekne imię, popieram :tak::-p

Witam Was,
Piszecie o bilansie-ja bylam wczoraj i skończyl się u Dyr przychodni...
Nie wiem -chyba jestem pierd.... nięta.... cy cóś...
już parę razy bylam u tej baby, wiedzialam ze jest psych ale nie wiedzialam że aż tak...
zaczęlo się od tego, że mala teraz wszystko ma na NIE-więc za nic nie dala się zbadać... ta baba na sile przytrzymala jej ręce-powiedzialam, że ja to zrobię, Tosia zaczęla się juz wtedy zanosić... jak doszlo do badania brzuszka to po 3 naciśnięciach zaczęla wymiotować........ zapytalam czy zawsze tak na sile bada dzieci? powiedzialam że pierwszy raz spotykam się z takim brakiem podejsćia-ona na to że to nie jej wina że mam rozwrzeszcane dziecko.... ja jej że zamiaste specjalizacji pediatria powinna mieć geriatryczne, że nie ma w ogóle podejścia do dzieci- zaloże się ze teraz Tosia będzie miala niezlego strach przed zbadaniem...
jak ją wycieralam i siebie to powiedziala mi żebym już poszla bo nie może na mnie patrzeć-trzęsie mnie do dzisiaj jak o tym piszę... co za k....
ani razu się nie uśmiechnęla, nie próbowala rozhisteryzowanego dziecka czymś zagadać....
poszlam na skargę do dyr przychodni i zmieniam przychodnię-taki mialam wczorajszy dzień...
pozostawię bez komentarza...
hehehe bo asia prosto powtórzyc, ale np. na mojego męża który ma na imię Sylwek mówi titek hehehe to dopiero odlot :rofl2::-p:-):tak:
:-):-):-)

Mi też się bardzo podoba :tak:
Choć Kornela wcale nie przypomina :-p
a nic a nic (jakby zapytał Kuba) ??? ;-):-p:rofl2:

do mnie Macius mowil ostatnio Duża Misiu :-)
u mnie standardowo momo Aniu choc zazwyczaj samo mamo

w ogóle to czesc i czołem... świadkowałam wczoraj na weselu i dzis czuję się nooo...troche wczorajsza:zawstydzona/y:, a tu jeszcze dzis trzeba jedna impreze zaliczyc (niestety obowiązkowo z pracy:sick:) a tak około 22 wolne i ...jutro na /8 do pracy - życ nie umierac :-p;-)

oj widze ze pusteczki niedzielne........

dziecko spi, kawaka pachnie, trzeba sie jeszcze wyleniuchowac jak mozna :cool2::cool2:

tylko szkoda ze nie ma nikogo do towarzystwa!!

reklama
Do góry