reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam wieczorem a w zasadzie już w nocy
:sorry2:

jestem po grillowaniu, co prawda było trochę chłodno ale posiedzieliśmy przyjemnie ( w polarach) teraz mieni mi sie troche w oczach ale to nic
widzę ze tu pustki były więc nie mam dużo nadrabiania

uuu jaka cisza :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

własnie kłade Kubaska spac, czekam na R z kolacja, pewnie bedzie za jakas godzinke.....

dzwonili dzisiaj do mnie znajomi, ktorych poznałam nad morzem.....
mowili ze własnie wygrzewaja sie na plazy bo pogoda wysmienita :-p:-p:-p:-p
qrcze ja chce na plaze jeszcze!!!!!
mmmm Joasiu ale mam ochotę na plażowamnie dobrze że wogóle udało wam się wyjechać my w tym roku siedzimy w domku :zawstydzona/y::-(

idę spać nie ma nikogo ja w zasadzie też senna jestem czekam tylko aż łoś łazienkę zwolni i spadam się myć i do łóżeczka

dobranoc
dobranoc2.jpg

Witam,
niezla kiszka z Fisher Price, myslam, że taka firma mimo iż produkuje zabawki w Chinach to ma jakiejś bardzie restrykcyjne metody kontroli:szok::no::angry:

Joasiu, ja mieszkam pod Warszawą, jeśli masz ochotę przyjechać do mnie w tygodniu (mam ogródek:tak:) to serdecznie Was zapraszam.
Niedaleko są jeziorka, pochasamy nad wodą-mamy nawet strzeżoną plażę... pokarmimy labędzie, kaczki. Dojazd z centrum jednym autobusem ok. 30 min, więc nie jest źle...
Inne lipcóweczki też zapraszam:-) serio:tak:

hej hej babeczki!!!!

witam z kawusia w ten pochmurny poranek, mowili ze ma byc juz ładna pogoda a tu nic.....:-p:-p:-p:-p

ciekawe jak tam imprezka elfikowo-elenkowa hehe, pewnie laseczki szalały ...:happy2::happy2::happy2: ahhhh zazdroszcze!!!!

asiu kochana dziekuje za zaproszenie, nie ukrywam ze propozycja jest kuszaca bardzo hehe, dam znac jakby co!!!:rofl2::rofl2:

qrcze
mam problem;-)
nie wiem czy za domem w skoszonej trawie zagnieździly się trzmiele czy trzmielce:-p
no bo nie wiem czy tępić ( w przypadku tych drugich) czy ochraniać, bo są pod ochroną:-p
wyślę zaraz D. ze sloikiem żeby mi przyniósl jednego... i dokladnie mu się przyjrzę:laugh2:
Tosia śpi, my zjemy obiad i jedziemy pojeździć na kucykach, bo po wakacjach i spędzaniu po 2 godziny w stajni mala zlapala bakcyla:happy:
milego popo;udnia
papa

A i tak wstepnie juz wiem, ze raczej bedzie Kubuś;-);-);-).Chodzi oczywiście o imię dla malucha w brzuchu:tak:
piekne imię, popieram :tak::-p

Witam Was,
Piszecie o bilansie-ja bylam wczoraj i skończyl się u Dyr przychodni...
Nie wiem -chyba jestem pierd.... nięta.... cy cóś...
już parę razy bylam u tej baby, wiedzialam ze jest psych ale nie wiedzialam że aż tak...
zaczęlo się od tego, że mala teraz wszystko ma na NIE-więc za nic nie dala się zbadać... ta baba na sile przytrzymala jej ręce-powiedzialam, że ja to zrobię, Tosia zaczęla się juz wtedy zanosić... jak doszlo do badania brzuszka to po 3 naciśnięciach zaczęla wymiotować........ zapytalam czy zawsze tak na sile bada dzieci? powiedzialam że pierwszy raz spotykam się z takim brakiem podejsćia-ona na to że to nie jej wina że mam rozwrzeszcane dziecko.... ja jej że zamiaste specjalizacji pediatria powinna mieć geriatryczne, że nie ma w ogóle podejścia do dzieci- zaloże się ze teraz Tosia będzie miala niezlego strach przed zbadaniem...
jak ją wycieralam i siebie to powiedziala mi żebym już poszla bo nie może na mnie patrzeć-trzęsie mnie do dzisiaj jak o tym piszę... co za k....
ani razu się nie uśmiechnęla, nie próbowala rozhisteryzowanego dziecka czymś zagadać....
poszlam na skargę do dyr przychodni i zmieniam przychodnię-taki mialam wczorajszy dzień...
pozostawię bez komentarza...
hehehe bo asia prosto powtórzyc, ale np. na mojego męża który ma na imię Sylwek mówi titek hehehe to dopiero odlot :rofl2::-p:-):tak:
:-):-):-)

Mi też się bardzo podoba :tak:
Choć Kornela wcale nie przypomina :-p
a nic a nic (jakby zapytał Kuba) ??? ;-):-p:rofl2:

do mnie Macius mowil ostatnio Duża Misiu :-)
u mnie standardowo momo Aniu choc zazwyczaj samo mamo

w ogóle to czesc i czołem... świadkowałam wczoraj na weselu i dzis czuję się nooo...troche wczorajsza:zawstydzona/y:, a tu jeszcze dzis trzeba jedna impreze zaliczyc (niestety obowiązkowo z pracy:sick:) a tak około 22 wolne i ...jutro na /8 do pracy - życ nie umierac :-p;-)

oj widze ze pusteczki niedzielne........

dziecko spi, kawaka pachnie, trzeba sie jeszcze wyleniuchowac jak mozna :cool2::cool2:

tylko szkoda ze nie ma nikogo do towarzystwa!!

reklama
Do góry