reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Za nami super udany weekend:rofl2::rofl2: Ja chcę jesce jesce!:blink::blink:
W końcu dopisuje nam pogoda, szkoda tylko, że K od dzisiaj musiał wrócić do pracy.

Najnowszy tekst Julki, w restauracji do kelnerki- DABAJ PANI JIBĘ:zawstydzona/y::-):-)

............
kurczzzzzzzzzzzzzzzzzz, ale było fajnie.....
hi hi hi
ale fajnie że było fajnie :tak:
ciesze sie bardzo :tak:
a Juleczka hi hi dobrze dziewczyna powiedziała- głodna przeciez była a to SKANDAL czekac długo na potrawy :tak:;-):-p

reklama
Elen i elfiku ale
musialo byc fajnie

Elen, Elf, ciesze sie ,że spotkanko Wam sie udało:elvis::elvis:

no to super zazdrościmy kurde, że też nikt w pobliżu mnie nie mieszka:rofl2:

Dzień dobry:-)
Elfik, Elen cieszę się że spotkanie się udało:tak:
No wiecie... ja uważam ,ze było fajnie ale czy Elen tez tak uważa?? hi hi chyba zagadałam ją na śmierć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:tak::sorry2:
ale Ona ma zdjęcia :-p

Cześć :)

A ja tez mialam miły weekend :) I super że wszystkie od rana macie wesołe humorki, oby tak dalej.

Elf i Elen - zazdroszczę plotek i spotkania z maluchami :-)

zmykam do pracy :rofl2:

Hej, hej :happy:

No tak, względem Kornelka na pewno jest do tyłu z jednym- z ospą wietrzną :baffled: Niedawno wróciliśmy od lekarza z takim werdyktem. Na szczęście młody przechodzi to dosyć łagodnie (na razie :dull:), ma bąbelkową wysypkę, gorączki brak. A ja niestety jestem przymusowo uziemiona w domu, bo dziecko nie może z ospą wychodzić. A choroba może trwać nawet do trzech tygodni :szok: Lekarka powiedziała, że na bank przypałętał to ze żłobka. Pocieszam się tylko faktem, że każdy mi mówi, iż lepiej teraz, niż później :dry:

Zdroweczka dla Kornelka a dla Ciebie dużo cierpliwości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dasko kochana!!!

Piękna już jesteś więc zycze Ci zdrowia, szczęścia i miłości z okazji urodzin!!!

Sto lat!!!!!! zyczy elfik :-)

bukiety.jpg

Dla Dasarii - sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apropo spotkania, czy jakas warszawska mama namowi sie na spotkanko na kawce i ciachu????:confused::confused::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

a do kiedy jesteś w Warszawie?

Joasiu, ja mieszkam pod Warszawą, jeśli masz ochotę przyjechać do mnie w tygodniu (mam ogródek:tak:) to serdecznie Was zapraszam.
Niedaleko są jeziorka, pochasamy nad wodą-mamy nawet strzeżoną plażę... pokarmimy labędzie, kaczki. Dojazd z centrum jednym autobusem ok. 30 min, więc nie jest źle...
Inne lipcóweczki też zapraszam:-) serio:tak:

A gdzie dokładnie mieszkasz? Pewnie w przeciwną strone niż ja bo ja w Jaktorowie.

pogoda dopisuje, ale jakos nie narzekam, że urlop odwalołany i wyjazd na morze także:happy2::happy2: dobrze jest jak jest:rofl2: wogóle to dzisiaj mam jakis dobry humorek i jestem pozytywnie nastawiona do zycia:-p:-p:rofl2::rofl2:

ja tez mam dzisiaj dobry humor mimo, że Daria miala wczoraj dzień na nie. Ale przemyślalam sobie wszystko, zmienię trochę taktykę i będzie git :-D No i z łosiem jakoś tak coraz lepiej sie układa :-)

a dla Tosi:

8067_00-2d-bea-im05b1.jpg

wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ponieważ permamentnie mnie wywala z BB :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:będzie na raty:

Asiu-Dasario z okazji kolejnych osiemnastych urodzin wszystkiego naj naj naj naj
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

4ozruw0.jpg

Dobry wieczór
Jest czego zazdrościc :tak:
Było suuupppeeeerrrrr!!!
Elen jest przesympatyczną, ciepła i kochaną istotką i ma najsłodszą córcie pod słońcem:tak::tak::tak:
Miałam lekkiego stresa przed spotkaniem, jak to zwykle bywa ale od pierwszej chwili jak tylko zobaczyłam Elen czekajacą na nas wszystko mineło i juz do końca czułam się jakbym sie z Nia nigdy nie rozstawała :tak:
Małe damy sie śłicznie bawiły,Weronika zaznajomiła sie chyba z wszystkimi zabawkami Julcinymi :-) a Julka zniosiła to bardzo dzielnie i częstowała Weronike biszkoptami.
Potem był plac zabaw i malowanie kredą na wszystkim co niedozwolone ( łacznie ze spodniami mamy)
Po powrocie do domu dziewczynki zamieniły sie niekapkami i zjadły porzadne porcje borówek i malin ( moje dziecko na codzien nie jada malinek :szok:)
no co tutaj dużo mowic- Weronika zapytana jak sie bawiła u nowej koleżanki odpowiedziala bez wahania- SIAJNIE :tak::tak::tak::-)

Dobranoc lipcoweczki!

no własnie - jakbyśmy sie znały od zawsze :tak::tak::tak::tak::tak:
Ewelina (co prawie wszystkie wiedzą) jest przemiła i bardzo kochana, wcale tak dużo nie gada i co najważniejsze - słucha co ktoś inny ma do powiedzenia :tak::tak: bardzo ja za to cenie. A Weronisia jest grzeczna :-):-):-), ładnie nosi spineczkę we włosach i zjada malinki :-p, bawi sie wózeczkiem i pieknie koloruje dachy zamków. Jak tylko sie rozkręciła okazało sie, ze to cała mama :-D:-D:-D. Wczoraj, idąc na zjeżdzalnię, Julia ze smutkiem w głosie stwierdziła "Nisi nie ma tutaj :-:)-:)-:)-(" i jeszcze "ja cem papa do Nisi juś!" (ja chcę jechac do Weronisi JUŻ!), w zwiazku z czym apeluję o ustalenie kolejnej daty :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no i co ja to jeszcze..... aha, tak, jestem niższa od Eweliny :happy2: tak, ma czerwone włosy i ten śliczny pierścionek, którym sie chwaliła nam wszystkim na BB :-p
fajnie było, no nie? :-):-):-):-):-):-):-)

Hejoooooo:tak:

Za nami super udany weekend:rofl2::rofl2: Ja chcę jesce jesce!:blink::blink:
W końcu dopisuje nam pogoda, szkoda tylko, że K od dzisiaj musiał wrócić do pracy.

Najnowszy tekst Julki, w restauracji do kelnerki- DABAJ PANI JIBĘ:zawstydzona/y::-):-)

............
kurczzzzzzzzzzzzzzzzzz, ale było fajnie.....

bardzo sie cieszę, Edytko, ze udały sie ostatnie dni urlopu :tak::tak::tak::tak:
mam nadzieję, ze to początek dobrej passy :-):-):-):-):-):-)
osobiściue dobrze rozumiem Julię, bo tez nie lubię w nieskończoność czekać na jedzenie :blink::blink::blink::blink:
ooooooo, i chciałam zapytać jeszcze co K załatwil ? Trzymam kciuki, zeby było po waszej myśli :tak::tak::tak:

reklama
Do góry