reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej wieczorkiem:-)
nareszcie dotarłam do domku, po całodziennej wyprawie, a wygrzało mi dziś w aucie,że hej..:rofl2:
dopołudnia pojechałam z dawidkiem do fotografa zrobić mu zdjęcia do tymczasowego dowodu osobistego,żebyśmy mogli przekroczyć granicę we wrześniu gdy pojedziemy na Słowację. Z paszportem za dużo załatwiania i za dlugo trzeba czekać, temuz decydowałam się na dowód osobisty. Dość grzeczny był u fotografa, bo ładnie trzymał główkę, ale nie uśmiechnął się ani razu:no: i wyszedł taki poważny jak stary chłop:confused2: rozśmieszałam go, ale gdzie tam, nie było szans nawet na minimalny uśmiech:crazy:
A popołudniu pojechałam do Szczyrku na spotkanie "dziewczyn z podbeskidza"...jest taki wątek na BB, a że mam szczyrk bardzo blisko, to spędziłam tam cały dzień. Posiedziałyśmy w knajpce i popijałyśmy soczki...:rofl2::rofl2: ale było bardzo fajnie, Dawid szalał z roczną Sarą tzn. on szalał a ona mu się przyglądała:rofl2::rofl2:
no, ale dzionek minał mi bardzo miło:-p

lecę nadrabiać co się dzisiaj tutaj działo....

Anusiu, kate zaraziłyście mnie tą Słowacja, w przyszłym roku na 100% jedziemy heheh :-p:-)
Anusiu na jak długo tam jedziecie???? :-) zdaj relacje (szczegółową ) po powrocie hehe :tak:

Anusiu, kate zaraziłyście mnie tą Słowacja, w przyszłym roku na 100% jedziemy heheh :-p:-)
Anusiu na jak długo tam jedziecie???? :-) zdaj relacje (szczegółową ) po powrocie hehe :tak:

ode mnie do Zakopanego jest 2 godzinki jazdy autem, a Tatralandia jest w Słowacji, zaraz za Zakopcem, to myśle,że maxymalnie 3 godzinki ode mnie. We wrześniu napewno zdam relację i powklejam fotki...juz się nie mogę doczekać:cool:

witam wieczorkiem
super dzionek ,słońce,
odwiedziny u miesięcznej marysi,
spacer po malcie,
3 godziny w piachu i na ślizgawie, kupa dzieci i fajnych sąsiadów, piłka, kolana zryte,
obiad zjedzony
matka padnięta , dziecko szczęśliwe
to tyle na dzisiaj
idę spać pa

reklama
Do góry