reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wyciągnełam wczoraj losia do Ikei.
Łózko kupione :rofl: i materac :rofl: i nowa podusia :rofl: i nowe zasłonki :rofl: i podnożek pod zlew :rofl:
W domu czeka tez nowa pościel w samochody :rofl:

Łózeczko (Brunetka :cool2::wink:)
66677_PE179932_S4.jpg

Zasłonki (coś w tym klimacie choć te sa za pedalskie:-p)
44704_PE140466_S4.jpg

Tralalalalalala

reklama
Rany, mam w domu odkurzacz a nie dziecko :-)
Jest godzina 10 a on już się obiadu domaga.
Rano zjadł mleko z płatkami. Potem kromkę z masłem orzechowym i dżemem. Potem przyszedł, że chce "coś dobjego". Dostał brzoskwinkę. Potem poprosił o "molelkę susoną" - dostał dwie. W międzyczasie zjadł jeszcze danonka, a teraz mówi, że chce obiadek :-) Może on ma tasiemca?!?!?

Hej :sick:
dopadł mnie syndrom samotnej siostry :sick:
nawet czerwone włosy nic nie pomagają :sick:
dziecko ma mega gigantyczny bunt dwulatka :sick:
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wiecie co - chciałam skomentować to co powyżej ale jakoś tak :sick::sick::sick::sick:
deprim nie działa, deszcz pada, Elfik czerwony a urlop daleko :baffled::baffled:
Dorotko - uważaj na siebie i Jagódke :tak::tak::tak::tak:

a to ,że elfik ma czerwone włosy to powód do depresji???:baffled::eek::-(

Wyciągnełam wczoraj losia do Ikei.
Łózko kupione :rofl: i materac :rofl: i nowa podusia :rofl: i nowe zasłonki :rofl: i podnożek pod zlew :rofl:
W domu czeka tez nowa pościel w samochody :rofl:

Łózeczko (Brunetka :cool2::wink:)
66677_PE179932_S4.jpg

Zasłonki (coś w tym klimacie choć te sa za pedalskie:-p)
44704_PE140466_S4.jpg

Tralalalalalala

Hmmm, zdaje się, że to ja prosiłam o info na temat łóżka...

A ile takie, jesli mozna wiedzieć?

Niania, ja własnie mam zamiar kupić Maćkowi pościel w samochodziki. Widziałam nawet taką z koparami - a to Maćka ulubiony pojazd. Tylko boję się, że biedak nie zaśnie w tej pościeli tylko będzie się ciągle bawił. :-)

Rany, mam w domu odkurzacz a nie dziecko :-)
Jest godzina 10 a on już się obiadu domaga.
Rano zjadł mleko z płatkami. Potem kromkę z masłem orzechowym i dżemem. Potem przyszedł, że chce "coś dobjego". Dostał brzoskwinkę. Potem poprosił o "molelkę susoną" - dostał dwie. W międzyczasie zjadł jeszcze danonka, a teraz mówi, że chce obiadek :-) Może on ma tasiemca?!?!?

Rety!!!!! A my ledwie wmusiliśmy w Darię 3/4 Dania..............Teraz to nie wiem bo Daria u moich rodzicow.

Wiecie co ostatnio czytamy przed spaniem? Maciek kiedyś mówi "Mamo przeczytaj o nalodzeniu.":szok::szok: Nie mogłam się kapnąć o co mu chodzi, więc kazałam pokazać, jaką chce książkę a on wyciągnął o Bożym Narodzeniu. No i przez ostatni tydzień codziennie muszę śpiewać "Cichą noc." :-D:-D

reklama
Wiecie co ostatnio czytamy przed spaniem? Maciek kiedyś mówi "Mamo przeczytaj o nalodzeniu.":szok::szok: Nie mogłam się kapnąć o co mu chodzi, więc kazałam pokazać, jaką chce książkę a on wyciągnął o Bożym Narodzeniu. No i przez ostatni tydzień codziennie muszę śpiewać "Cichą noc." :-D:-D

tak, u nas ksiazki o Bozym Narodzeniu tez czesto sa czytane :tak:

Do góry