reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

co do szczepionek to ja myślę zaszczepić małego na pneuom i meningokoki ale narazie się nie spiesze

teraz myślę o szczepionce Bronchvaxom (chyba dobrze napisałam)
oli ma częste infekcje górnych dróg oddechowych od pażdziernika do kwietnia/maja a to podobno pomaga
Wiktoria brała tą szczepionkę 2 razy i teraz bardzo, bardzo rzadko coś jej jest

reklama
Hej :sick:
dopadł mnie syndrom samotnej siostry :sick:
nawet czerwone włosy nic nie pomagają :sick:
dziecko ma mega gigantyczny bunt dwulatka :sick:
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

a to ,że elfik ma czerwone włosy to powód do depresji???:baffled::eek::-(

elfica, miał być bordo a tu widzę kapuściana głowa Ci wyszła?? :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Kurcze, dopiero teraz mam wolną chwilkę:baffled:
od samego rana niezapowiedziani goście, a ja ledwo zyję:-(
właśnie zrobiłam sobie jajecznicę, bo u mnie to jest najlepsze lekarstwo na kaca i zajadam:rofl2:

Witajcie baby:-)

U nas dzisiaj pogoda nawet,ale wiatrzycho wstrętne
firanki z okien chce wyrwać:crazy:

odliczam dni do przyjazdu łosia(piątek godz.blizej nieokreślona)
i mam MEGA KOSMATE MYŚLI-Niania;-),
doszłam do wniosku,że ja tylko za tym tęsknie,
to chyba Niemoralne:-p

Elfik,a jak sprawa wygląda u Ciebie??????
te włoski(kolor) to raczej chyba z tęsknoty za siostrą........hihihihihih

nawiązując do postu Klaudii - jakie mleko piją wasze dzieci? bo Julka kategorycznie odmawia prawie wszystkich mlek modyfikowanych i Juniora i nawet kręci nochalem na smakowe mleka w kartonikach z np. mlekovity. jednynie NAN jeszcze uchodzi i kaszki do picia z nestle :sick::sick::sick::sick::sick:
dajecie maluchom zwykłe mleko z kartonu?
Dawid pije Nestle Junior, czasami mleko z kartonu........tzn. mleka nie pije, bo nie chce, ale na takich właśnie robie mu kaszki. On jest takim samym przeciwnikiem mleka jak ja....bleeee....:baffled:

reklama
Hejoo :-)

nie mam czasu na wklejanie fot bo skrobię i maluję fugi w kuchni :shocked2:

Nie ściemniaj matka, tylko dawaj fotkę ;-):cool2:

Wyciągnełam wczoraj losia do Ikei.
Łózko kupione :rofl: i materac :rofl: i nowa podusia :rofl: i nowe zasłonki :rofl: i podnożek pod zlew :rofl:
W domu czeka tez nowa pościel w samochody :rofl:

Wypasione :rofl2: A nie boisz się, że Maks będzie zaliczał w nocy glebę? :szok: Mój ma niziuteńkie łóżeczko-fotelik, a mimo to czasem jeszcze zdarza mu się z niego zjechać podcza snu :eek: Póki co asekurujemy go poduszkami, ale bałabym się zaryzykować wyższy sprzęt :huh:

Idę luknąć, czy elf pokazał swoją czerwoną fryzurę :cool2:

Do góry