reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:cool:
to ja :cool:
troche późno ale co tam :cool:
wiecie co robie :cool:
siedze z farbą na włosach :cool:
brązy poszły sie kochać, są pasemka i głeboki burgund :cool:
jak szaleć to szaleć :cool:
za 10 minut zmywam :cool:
G. mnie zabije nie dośc ,ze obciełam to jeszcze czerwone ...........................:-p

reklama
była kolezanka wypiłyśmy po browarku :happy2:

jedno pewne jest
baba jak sama na dlużej zostaje to jej odbija :tak:

nereczka :cool2::laugh2:

cześć Hanti;-)

chmm no i co ja tu miałam napisać

dobranoc:sorry2:tylko to mi teraz chodzi po głowie

jutro z rańca jadę z małą do ortopedy:baffled:ciekawe co mi teraz wymyślą
chyba nic :crazy::rofl2:

paa

elfik właśnie sobie wyobrażam Twoje włoski:evil:łosiek jak wróci to pomyśli że mu Jego babe wywieźli i dali nową:elvis:
super no nie:tak:

1. Klaudiuś jesteśmy obie z Julcią pod wrażeniem Maciejki:tak::tak::tak:
Musimy ich koniecznie poznać w realu:-D

2. Mój K ma urodziny 9 sierpnia, więc może zaplanuj wypad nad morze i pogodzimy obie te imprezki?:-D:-D:-D Ale by było!:-D:-D:-D
1. Mam głęboką nadzieję, że ten moment kiedyś nadejdzie :tak:Bo ile można tak na odległość???:-)
2. To byłaby dopiero imprezka :-) A tak na marginesie to kurna już dalej nie możecie mieszkać???
:angry:
no to chyba juz mamy prezent na rocznice, tak? :sorry2:
:tak::tak::tak::tak:

mamy w domu akcję wyrzuć pieluchę,
ale moja Otylcia jakoś nie kuma po co jest nocnik
no niby kuma,ale wołać się pannicy nie chce
woli lać pod siebie i to tak perfidnie,
że posiedzi sobie kilkanaście minut na nacniku
i po wstaniu z niego za parę minut zleje się na podłogę
ręce opadają:-:)baffled:
Kasia u nas akcja trwa już 2,5 tygodnia i jest coraz lepiej, więc nie poddawaj się. Trzymamy kciuki!!!!

Ale fajnie jestem pierwsza. Maciek od dwóch tygodni wstaje kurcze o 6.15. Cosik mu się poprzestawiało (odkąd się nocnikujemy) :angry::angry: Efekt: o 23.00 muszę iść spać, bo padam.:eek:

Hello :)

Klaudius, to jak było? To wczoraj czy dopiero będzie rocznica? Zaplątana jestem, przepraszam :elvis:

Niania, jak tam Twoje kosmate myśli? Pracowaliści czy poczekacie na dziewczyński termin? ;-):-p:rofl2:

Dziewczyny, mam pytanko. Pamietacie jak Was kopaly Wasze maluchy? Bo mnie Jagusia kopie bardzo nisko, tam gdzie juz jest kość łonowa :eek::szok::sorry2: Aż się zastanawiam zy przypadkiem jakas nóżka mi dołem nie wyskoczy, bardzo to dziwne uczucie.

A w ogóle ostatnio zaczynam sie kiepsko czuc. Ciężko już sie robi i przez remont, który ciągle jeszcze trwa trace siły :-(

Elfiko, jak wyszły włoski?

No i cześć Hanti, dawno Cię nie było :-)

U nas dzis w końcu zimnooo :-) Mam nadzieje że dziewczynom nad morzem świeci słonko, a przynajmniej od jutra ma sie znów ocieplić.

Idę się robić, bo dzis zdjęcie do dowodu. Nie chce straszyc fotką przez nastepne 10 lat ;-)

Hello:-)
dzisiaj pożytku ze mnie żadnego nie będzie:no:
naszym dobrym znajomym urodził się 2 dni temu syn i wczoraj opijaliśmy ze szczęśliwym tatusiem jego urodziny:sorry2:
jaki z tego morał...........KAC gigant:baffled::crazy::sick: spac mi się chce i wogóle to będe się męczyła cały dzień:wściekła/y:

No dobra, jestem...
Teraz będzie przydługo, bo dopiero nadrabiam dzisiejszy dzień:zawstydzona/y:
Wyłączyli nam skubańce prąd dziś przed 8 rano i oddali dopiero po 16:crazy::angry::angry::angry: Weź tu człowieku żyj normalnie jak wszystko w domu jest na prąd:no::no:
Pierwszą kawę wypiłam o 18 i dopiero o 18:10 zaczaiłam jak się nazywam:eek:
Do tego deszczyk leje... super jest, po prostu super!

A wracając do wczorajszego dnia to jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za życzenia urodzinowe! fajnie Was mieć!:elvis::elvis::elvis::elvis:

Wczoraj byliśmy z K w kinie na Shreku 3 i pomimo kiepskich opinii czytanych w internecie, wg mnie film był extra! ja to jestem takim kinowym smutasem, rzadko kiedy coś mnie rozśmieszy do łez a tutaj normalnie lałam po kostkach:rofl2::-p:-D
A później poszliśmy na lampkę wina na Długą i w domku byliśmy o północy.
Dzień urodzin uważam za udany;-):-), tyko te lilie:angry::sorry2:, no tak "pachną", że mnie skręca:sick::eek:

dalej nic nie wiem:crazy: A jutro rano K jedzie w delegacjon i wraca w czwartek wieczorem, więc pewnie znowu do piątku będę myśleć:baffled:

Hihihi, dać babie dzień urlopu to się zarobi na śmierć;-);-):-D:-D:-D:-D:-D
Deprim powinien być w żołądku a nie w torebce, no i nie wiem jak na Ciebie, ale na mnie nie podziałał:sorry2:
Igielnik to jest, w sensie jeżowiec. Jeżowce są popularnymi mieszkańcami mórz, większość z nich odżywia sie drobnymi glonami, zeskrobują je za pomocą 5 dłutowatych zębów. Ten gatunek ze zdjęcia ma ostre kolce zakończone gruczołami jadowymi. No to tyle w temacie avatara:-p;-)

ufffffffffffffffffffffffffffffffffff:-D:-D:-D:-D

hello baby ;-):elvis:

całe wieki mnie tu nie było
i aż mnie Elen :-p:rofl2: do pionu przywołała,
ale powiem wam kochane,że często o Was myślę
i tak jakoś nie mam czasu wejść,
a jak go mam chwilkę,to jest mi juz głupio,
bo przecież od mojego ostatniego posta
minęło troszkę czasu i kompletnie nie mam
pojęcia co tam u Was:sick::baffled::sorry2:

witam
właśnie zakończyliśmy z łosiem wieczór filmowy z pizzą w tle ( i teraz mi niedobrze :eek::sick: )

:cool:
to ja :cool:
troche późno ale co tam :cool:
wiecie co robie :cool:
siedze z farbą na włosach :cool:
brązy poszły sie kochać, są pasemka i głeboki burgund :cool:
jak szaleć to szaleć :cool:
za 10 minut zmywam :cool:
G. mnie zabije nie dośc ,ze obciełam to jeszcze czerwone ...........................:-p

była kolezanka wypiłyśmy po browarku :happy2:

jedno pewne jest
baba jak sama na dlużej zostaje to jej odbija :tak:

nereczka :cool2::laugh2:

A w ogóle ostatnio zaczynam sie kiepsko czuc. Ciężko już sie robi i przez remont, który ciągle jeszcze trwa trace siły :-(

wiecie co - chciałam skomentować to co powyżej ale jakoś tak :sick::sick::sick::sick:
deprim nie działa, deszcz pada, Elfik czerwony a urlop daleko :baffled::baffled:
Dorotko - uważaj na siebie i Jagódke :tak::tak::tak::tak:

reklama

1. Klaudius, to jak było? To wczoraj czy dopiero będzie rocznica? Zaplątana jestem, przepraszam :elvis:
2. Dziewczyny, mam pytanko. Pamietacie jak Was kopaly Wasze maluchy? Bo mnie Jagusia kopie bardzo nisko, tam gdzie juz jest kość łonowa :eek::szok::sorry2: Aż się zastanawiam zy przypadkiem jakas nóżka mi dołem nie wyskoczy, bardzo to dziwne uczucie.

3. A w ogóle ostatnio zaczynam sie kiepsko czuc. Ciężko już sie robi i przez remont, który ciągle jeszcze trwa trace siły :-(

1. Rocznica będzie 9 i wtedy sobie będziemy robić prezencik :-)
2. Mnie Maciek kopał najczęściej pod żebrami.
3. Ślemy duuużo silły!!!!!!!!!!!!:elvis::elvis:

Do góry