reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć. Witam z kawą (niestety bez mleka - zapomniałam :sick:) i batonikiem "grześki".
Coś mam dzisiaj kiepski nastrój i stąd te słodkości :-p

Daria wczoraj dała mi popalić - słynny "bunt dwulatka" :baffled:. Ponieważ takie potworne płacze i złości darzaja się rzadko nie zdążyłam się do nich przyzwyczaić ;-) i mocno to przeżywam. Potem jestem taka właśnie roztrojona i nie w sosie :baffled::sick:

reklama
hej hej kochane!!!

pozdroweczki znad morza :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

66d1kc3.jpg

zmykam na sniadanko , łos juz cos szykuje, do pozniej..........:elvis::elvis:

Edytko - zaszczepiłabym Julke w pierwszej kolejności przeciw pneumokokom :tak: u nas już po szczepieniu, teściowie zrobili zadymę :baffled::baffled: i Julka ma to za sobą. a nad meningokami sie jeszcze nawet nie zastanawiałam :no::no:

za to wyczytałam, ze depirimu nie nalezy stosowac u osób o jasnej karnacji i z długotrwałą ekspozycją na słońce :nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

trzy tygodnie temu zaliczyłam małą kolizję drogową
z mojej winy:eek::baffled::-(............niestety nie obyło się
bez pierwszego mandatu i 6 punktów karnych

na szczęście nic się nam nie stało,
a wiozłam Otylcię............miałam do wymiany
błotnik i kierunkowskaz + malowanie błotnika
żal mi było,tak bardzo tej straconej kasy,
ale cóż sama prowadziłam i popełniłam ewidentny błąd
wyjechałam z podporządkowanej(tak odrobinkę,bo miałam
bardzo małą widoczność przez porastające pobocze krzaki),
a kobitka jechała bardziej lewą stroną niz prawą
i było małe buuuum:crazy:

całe szczęście, że tylko tak się to skończyło

:cool:
to ja :cool:
troche późno ale co tam :cool:
wiecie co robie :cool:
siedze z farbą na włosach :cool:
brązy poszły sie kochać, są pasemka i głeboki burgund :cool:
jak szaleć to szaleć :cool:
za 10 minut zmywam :cool:
G. mnie zabije nie dośc ,ze obciełam to jeszcze czerwone ...........................:-p

pokaż, pokaż !!!!!!!!!!

Idę się robić, bo dzis zdjęcie do dowodu. Nie chce straszyc fotką przez nastepne 10 lat ;-)

mam nadzieję, że pochwalisz się zdjęciem gazelkowo-jagódkowym :-)

hej hej kochane!!!

66d1kc3.jpg

super!!! czyli jednak przestało padać :-)

Edytko - zaszczepiłabym Julke w pierwszej kolejności przeciw pneumokokom :tak: u nas już po szczepieniu, teściowie zrobili zadymę :baffled::baffled: i Julka ma to za sobą. a nad meningokami sie jeszcze nawet nie zastanawiałam :no::no:

ja tez planuję przeciwko pneumokokom przy okazji bilansu, ale to dopiero we wrześniu................

A mówiłam Wam, ze mam na działce robotników? Nowe ogrodzenie mi robią tralala :-)

A mniej sympatyczne jest to, że po wczorajszej wizycie u dentysty okazało się, że najprawdopodobniej ząb mi obumarł i muszę go leczyć kanałowo. To będzie niestety długo trwało i oczywiście muszę za to zapłacić mimo, że leczę w zwyczajnej przychodni. Już jutro muszę pojechać na zmianę opatrunku :baffled:

Hejoooooooo:-D

hej hej kochane!!!

66d1kc3.jpg

A nad którym morzem Pani wypoczywa hęs??:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Proszę, oto Gdańsk, godzina 9:50:nerd:

4yta6x0.jpg

4zmhr88.jpg

za to wyczytałam, ze depirimu nie nalezy stosowac u osób o jasnej karnacji i z długotrwałą ekspozycją na słońce :nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

że niby dziurawiec i piegi? Podobno nie powinno sie, fakt, ale gdzie to słońce:angry:
Łykam bez obaw:zawstydzona/y:;-);-)
Ja też myślę, że zaczniemy od pneumokoków:sorry2:

Hejoooooooo:-D

A nad którym morzem Pani wypoczywa hęs??:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Proszę, oto Gdańsk, godzina 9:50:nerd:

4yta6x0.jpg

4zmhr88.jpg

że niby dziurawiec i piegi? Podobno nie powinno sie, fakt, ale gdzie to słońce:angry:
Łykam bez obaw:zawstydzona/y:;-);-)
Ja też myślę, że zaczniemy od pneumokoków:sorry2:

a czo to za pikne chałupki? prosze oznaczyć właściwe okno krzyżykiem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Siemanko:cool:Jest tu kto ? :cool2:

:cool:
to ja :cool:
troche późno ale co tam :cool:
wiecie co robie :cool:
siedze z farbą na włosach :cool:
brązy poszły sie kochać, są pasemka i głeboki burgund :cool:
jak szaleć to szaleć :cool:
za 10 minut zmywam :cool:
G. mnie zabije nie dośc ,ze obciełam to jeszcze czerwone ...........................:-p

Ale jazda :tak: Czekamy na fotkę:tak::tak::tak:

Ale fajnie jestem pierwsza. Maciek od dwóch tygodni wstaje kurcze o 6.15. Cosik mu się poprzestawiało (odkąd się nocnikujemy) :angry::angry: Efekt: o 23.00 muszę iść spać, bo padam.:eek:

Mój tez coś wczesniej ostatnio wstaje. Ale całe szczescie nadal u babci :cool2::wink:

Niania, jak tam Twoje kosmate myśli? Pracowaliści czy poczekacie na dziewczyński termin? ;-):-p:rofl2:

Celujemy na Gabryche :ninja2::rofl::cool2:

I przy tabletakcha antykoncepcyjnych :-):-p

Czyli po ch.u......j ten deprim robią ? :-D:-D:-D:-D

Joasia kostium kostium!!!!:tak::tak::tak:

Asia, super zdjęcie.
U nas szaro, buro i zaczyna właśnie padać. Ale podobno od jutra znowu upały :-)

Ja mam zamiar też zaszczepić najpierw pw pneumokokom.

reklama
Do góry