reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Zajśc w ciążę i w rocznicę ślubu mu o tym powiedzieć :ninja2::-p

.. powiedzieć mu że jesteś w ciązy :-p

Jezu co ja :sorry2::ninja2::unsure::oo::huh::confused2::cool::blink:
No, super pomysł. Tylko z moich obliczeń wynika, że wtedy ewentualnie będę dopiero mogła zajść w ciążę, więc newsik mógłby byc dopiero 2 tygodnie po rocznicy.
Czekam na dalsze propozycje :-)

Nie satysfakcjonuje mnie ta odpowiedz :ninja2:A Was dziewczyny ??:cool2:

Klaudio:rofl2: prosimy o wiecej:-):cool:

:rofl:
To temat na zwierzaki, hihi. :-);-)

Maciuś Klaudi siusiu i kupka do nocnika
ale super gratulujemy:tak:
Baaardzo dziękujemy :-)

przestaje padać więc idziemy kupić banany
napisałam malutkimi żeby Niania nie zobaczyła i z czymś seksownym nie skojarzyła:-p
Niania i tak dojrzy te banany i wiadomo z czym skojarzy :-):tak::-):-D

reklama
A tu coś na zakończenie tego pzrepałnionego kosmatymi myślami dnia :-p:-D:-D:-D

33085d1175031897-lista-staraczek-2007r-65.gif

Co załego to nie ja :-p
:ninja2:Houk

moze jakas fajna ryba??? a jaki jest Twoj znak zodiaku?
Gazelka dzieki starszne za pomoc!:-)
ja wodniczek jestem, czyli zywiolem moim jest powietrze:tak:

Co do tatuażu, to mnie od dawna chodzi po glowie, ale kurde gdy widzę czasami takie 60-letnie ciotki z tatuażami, to jakoś nie pasuje mi takowy takuaż do nich:szok: w młodych latach jestem "za", ale jak ja będe wyglądała na starość:confused::-D:-D:-D:shocked2::szok:pewnie śmiesznie:laugh2::-p:nerd::sorry2::biggrin2::rolleyes::ninja2::oo2::rofl::rofl:
dokladnie tak mysle sobie i ja. dlatego chce zrobic tylko jeden i to jeszcze maly. :tak:

[
Niesiu ta lasia w avatarze to Ty?
wygladasz zajebiście :tak::tak::szok:
no wlasnie!:tak:

Jak bede miała chwilę to czegoś poczukam. Ciesze się że wybralaś to miejsce. Wydaje mi sie optymalne :tak: Myślę, ze nie ma co przypisywać zbyt wielkiego znaczenia to tego co tatuaz ma oznaczać. Wydaje mi się że lepiej jesli jest neutralny, bo za pare lat cos Ci się odmieni i bedzie kicha :-p

Motylki, delfinki robia sobie podobno francuskie prostytutki :-D (gazela :cool2::ninja2:)

Chciałam lózko bo mam juz super pościel do niego:sorry2:, chciałam żeby miał niespodziankę jak wróci :sorry2:

:szok::szok::szok: Ja tez jestem w szoku. Cicha woda :-p Dawaj foty :tak:
motylki podobno robia sobie kobiety niedojrzale:baffled: jakies tam podswiadome kojarzenie przobrazania sie larwy w motyla czy cos tam;-):sorry2:
to mama NiaNia chce prezent dla siebie, czy dla Maksia?;-):-D anyway jakiegos strasznego znaczenia nie przypisuje temu tatuazowi. nie zrobie sobie na bank serduszka zlamanego ostatnim zakochaniem czy pierwszej litery imienia ukochanego;-) chcialabym cos prostego i fajnego(rany ale mam wymagania:-D)
a ja Niesie chyba z miesiac temu prosilam zeby cos wkleila...:sorry2:
tak ja też już parę razy miałam ten komunikat :tak: np. jak chciałam sie tylko przywitać
trzeba sie witac wylewniej:-D

2. No właśnie. Mania bez Dużego jest juz 9 miesięcy. Strasznie jej ciężko. Może jej poślecie jakieś smski-pocieszki???? Bardzo by się ucieszyła.
powiem tylko ze dokladnie znam taka sytuacje z autopsji.nie wynalazlam na nia zadnego sposobu:-( ale kiedys wkoncu sie to skonczy. tzrymaj sie Mania:elvis::elvis::elvis::elvis:
Dawidek i Oli wy terz chlopaki juz nie zartujcie i koniec z chorobami!:tak:

wpadłam sie pochwlić, ze Łoś właśnie wrócił z polowania z własnoręcznie upolowaną pizzą :rofl2::rofl2::rofl2: a że ostatnio jadłam dziś ok 6 (1 muffinę :biggrin2:) powitałam ten łup z uśmiecjem na twarzy i robie sobie brejk:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

przegapiłam dyskusję o tatuażach ale tak mi sie skojarzyło z tatuażem Rejczel z Przyjaciół - tą kulą ziemską :-p:-p:-p kto nie wie to trudno, tłumaczyć nie mam czasu i sił :rofl2::rofl2::rofl2:

PS. GGałam z Hanti - ŻYJE!!!! obiecala wpaść wieczorem ale dzieciaki nie dają jej odsapnąć :rofl2::rofl2:

Hej babulce :ninja2:

Nadaję z domku :-) Na razie udaje mi się trzymać obiecanego planu bezwstydnego lenistwa, czyli:
-wstaję o 6.30 i szykuję dziecię do żłobka
-wskakuję z powrotem do ciepłego wyrka :cool2:
-śpię do 10.05 :rofl2:
-nie gotuję (jadamy z łosiem na mieście i to jest super sprawa :-p)
- dużo piorę :eek:

Poza tym, dni zlatują okropnie szybko, bo jest mnóstwo spraw do załatwienia, doglądanie prac remontowych, itp, itd. Ale jestem wyspana, a to podstawa :-)

Brunetko ja też czekam na fotki :-)
Nianiulec, nie mogę podłączyć gg na kompie teściów:crazy: , ale pracuję nad tym :sorry2:

motylki podobno robia sobie kobiety niedojrzale:baffled: jakies tam podswiadome kojarzenie przobrazania sie larwy w motyla czy cos tam;-):sorry2:
to mama NiaNia chce prezent dla siebie, czy dla Maksia?;-):-D anyway jakiegos strasznego znaczenia nie przypisuje temu tatuazowi. nie zrobie sobie na bank serduszka zlamanego ostatnim zakochaniem czy pierwszej litery imienia ukochanego;-) chcialabym cos prostego i fajnego(rany ale mam wymagania:-D)
a ja Niesie chyba z miesiac temu prosilam zeby cos wkleila...:sorry2:
trzeba sie witac wylewniej:-D

a co z delfinami:

865674858_eee5ed088e.jpg

spaceball.gif

reklama
Do góry