reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elf specjalnie dla Ciebie wklejam kartkę urodzinową :-p Robię to pierwszy raz w swojej karierze na BB:cool: Moze nei jest za piekna ale to moja pierwsza :zawstydzona/y::cool2:

reklama
Laski zdycham:baffled::errr: próbowałam wyłożyc cialo na leżaku, bo dawid śpi, ale zwialam po 5 minutach, nie da się wytrzymać:no: ja pitole ale ciepło:shocked2::surprised::oo2::huh::rofl:
marzy mi się basenik, zimny drink z limonką i słodkie lenistwo.....noi w godzinę czekoladowa opalenizna:-p:biggrin2::rofl2::rofl2::rofl2:

A tu specjalnie dla Juleczki z okazji urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://View My Video

Maciuś jak się dowiedział, że Juleczka ma urodziny, to od rana woła "Maciuś idzie do Julkiiiii!!!!":-)

nie no, popłakałam się (gdzie jest elvis?????)

Maciusiu jesteś kochany, dziękujemy bardzo !!!!
61p0l5j.gif

Dziękujemy jeszcze raz za wszystkie życzenia :tak::tak::-D:-D

Laski zdycham:baffled::errr: próbowałam wyłożyc cialo na leżaku, bo dawid śpi, ale zwialam po 5 minutach, nie da się wytrzymać:no: ja pitole ale ciepło:shocked2::surprised::oo2::huh::rofl:
marzy mi się basenik, zimny drink z limonką i słodkie lenistwo.....noi w godzinę czekoladowa opalenizna:-p:biggrin2::rofl2::rofl2::rofl2:

u mnie w biurze przyjemne 24 stopnie, kawa, Dżem w radio i TOTALNY leń :cool2:
właśnie szukam lokalu do letniego lenistwa nad Bałtykiem - M rezygnuje z Gąsek :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
aha, i zakupy na allegro robie :laugh2:

Ewelinko - prosze o skontaktowanie sie w sprawie wspólnej kawy :ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
Do góry