reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc Lasie:cool2:

kurna! to moze NiaNia bys mi przeslala tego body maxa tutaj?:tak: tez sie chce poczuc lepiej;-)

Nie ma sprawy, jesli mówisz serio moge Ci wyslac.
W razie czego masz linka Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo dziękujemy, ale już NIGDY NIGDY się nie pochwalę, bo Maciek się dzisiaj TRZY razy zlał w majtki :-:)no:

Klaudia daj na luz kochanie, to zdarzy sie jezscze milion razy, nawet za kilka miesiecy:cool:

u nas właśnie przeszło gradobicie, całe auto mamy do malowania:szok::szok:
całe szczęście że jest ac

O ja piitole az tak waliło?:szok:

Witam o poranku:-)
dzisiaj podobno ma byc jeszcze większy upał:szok:
mam wolne, więc pewnie będę siedziec z Dawidkiem tylko z samego rana na polku, a potem schowamy sie przed słońcemm poza tym planów brak:dry:

Kurde ma byc taki gorąc, a ja dziny założyłam:dry: Nie wyglada na wielki gorac na mojego nosa :cool2:

A ja dziś pierwszy dzień bez bejbi :shocked2: Narazie jest fajnie, Maks był przeszczesliwy, tylko machał rączką papa i chciał jechac z dziadkami:cool: Zostalismy wiec z łosiem i robotnikami od płotu i tarasu:-p Posparzatałam caly dom wczoraj(bodyamax:cool2:), piłam piwko, malowałam paznokcie:-p. Kurde faknie tak nawet bez dziecka:sorry2: Wiecie ile mozna zrobić w trakcie wieczoru :yes:i jak miec czysto w domu :surprised: Ale i tak tesknie do porannego przytulenia rano :sad: Ale damy radę. Myślę to ze zdrowe i dobre dla nas wszytskich :tak:

:ninja2:

reklama
856528823_13c2970143_o.jpg

Buziaki ze śląska śle "ciocia" Ewa z Juleczką :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Nie pozostaje mi nic innego jak podpiąc się do naszej Elen:tak:
Juleczko duza rosnij. Sto lat od cioci i Maksa :tak: Moc buziaczków :elvis::elvis::elvis:

Elficzorku nasz kochany

często przez nas przytulany

w domku na błysk wysprzątanym

i w rozmiarze ciut za małym

przyjmij te życzenia skromne

szczere i które nie pomne

bo w urodzinowym szale

pamiętaj żeś młoda stale

niech nam przyjaźń długo kwitnie

i nad morzem los nas spiknie;-)

100 lat!!!

5xrur28.gif

KT18_Kwiaty.jpg

Ewelinko życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń i wielu powodów do uśmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam o poranku:-)
dzisiaj podobno ma byc jeszcze większy upał:szok:
mam wolne, więc pewnie będę siedziec z Dawidkiem tylko z samego rana na polku, a potem schowamy sie przed słońcemm poza tym planów brak:dry:
Ooo, widzę, że więcej nas chodzi "na polko" a nie na dwór, hihi. Ania witaj w klubie :-)

Czesc Lasie:cool2:

Klaudia daj na luz kochanie, to zdarzy sie jezscze milion razy, nawet za kilka miesiecy:cool:
No dobra, już się nie przejmuję :-)

Do góry