Czesc Lasie
Nie ma sprawy, jesli mówisz serio moge Ci wyslac.
W razie czego masz linka Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Klaudia daj na luz kochanie, to zdarzy sie jezscze milion razy, nawet za kilka miesiecy
O ja piitole az tak waliło?
Kurde ma byc taki gorąc, a ja dziny założyłam Nie wyglada na wielki gorac na mojego nosa
A ja dziś pierwszy dzień bez bejbi Narazie jest fajnie, Maks był przeszczesliwy, tylko machał rączką papa i chciał jechac z dziadkami Zostalismy wiec z łosiem i robotnikami od płotu i tarasu Posparzatałam caly dom wczoraj(bodyamax), piłam piwko, malowałam paznokcie. Kurde faknie tak nawet bez dziecka Wiecie ile mozna zrobić w trakcie wieczoru i jak miec czysto w domu Ale i tak tesknie do porannego przytulenia rano Ale damy radę. Myślę to ze zdrowe i dobre dla nas wszytskich
kurna! to moze NiaNia bys mi przeslala tego body maxa tutaj? tez sie chce poczuc lepiej;-)
Nie ma sprawy, jesli mówisz serio moge Ci wyslac.
W razie czego masz linka Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo dziękujemy, ale już NIGDY NIGDY się nie pochwalę, bo Maciek się dzisiaj TRZY razy zlał w majtki :-no:
Klaudia daj na luz kochanie, to zdarzy sie jezscze milion razy, nawet za kilka miesiecy
u nas właśnie przeszło gradobicie, całe auto mamy do malowania
całe szczęście że jest ac
O ja piitole az tak waliło?
Witam o poranku:-)
dzisiaj podobno ma byc jeszcze większy upał
mam wolne, więc pewnie będę siedziec z Dawidkiem tylko z samego rana na polku, a potem schowamy sie przed słońcemm poza tym planów brak
Kurde ma byc taki gorąc, a ja dziny założyłam Nie wyglada na wielki gorac na mojego nosa
A ja dziś pierwszy dzień bez bejbi Narazie jest fajnie, Maks był przeszczesliwy, tylko machał rączką papa i chciał jechac z dziadkami Zostalismy wiec z łosiem i robotnikami od płotu i tarasu Posparzatałam caly dom wczoraj(bodyamax), piłam piwko, malowałam paznokcie. Kurde faknie tak nawet bez dziecka Wiecie ile mozna zrobić w trakcie wieczoru i jak miec czysto w domu Ale i tak tesknie do porannego przytulenia rano Ale damy radę. Myślę to ze zdrowe i dobre dla nas wszytskich