reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja już sama nie wiem co chcę mieć na głowie:dry:
nic mi nie pasuje, wszystko mi się po tygodniu nudzi:wściekła/y:
co do koloru, to juz wogóle nie mam pojęcia, ostatno chodzi za mną czekolada, ale bedę wyglądać blado:confused: a sama już nie wiem:dull:
poza tym wlosy mam proste jak druty...a marzą mi się fale...ehh....

Gazelka...fryzurka katie będzie napewno Tobie pasować:cool2:

reklama
chodzi mi po głowie coś takiego:

z4319610X.jpg

może niezbyt wyrafinowane, ale wg mnie Katie wygląda super :blink: No i ja lubie takie dziewczęce buziaki :tak:

teraz mam pytanie - czy taki fryz nie oklapnie zbyt szybko?

1. Ty masz tką buźkę dziewczęcą :cool2:
2. Wydaje mi się ze byloby Ci ladnie w tych wlosach:cool:
3. Nie idz tylko do tej fryzjerki która ostatnio ciachała Ci wlosy z wzor jakieś fotki z gazety, a potem byłaś załamana:-p.
4. Zostaw sobie takie dluzsze za uchem( tak na francuzkę:cool2:) bedzie Ci wygodniej:tak:

AD5. Tak , ta fryzura szybko oklapnie :-D;-):cool: Ale moim zdaniem jak jest taka przylizana, po prostownicy tez slicznie wygląda :-)

to się jeszcze pochwalę, że Sławek obiecał zabrać nas w niedzielę na obiad do naleśnikarni :-) (z racji przypadającej dzisiaj 5 rocznicy ślubu :-D)
No to gratulacje rocznicy :-)

chodzi mi po głowie coś takiego:

z4319610X.jpg

może niezbyt wyrafinowane, ale wg mnie Katie wygląda super :blink: No i ja lubie takie dziewczęce buziaki :tak:

teraz mam pytanie - czy taki fryz nie oklapnie zbyt szybko?
Śliczna fryzurka. I bardzo do Gazelki pasująca (moim skromnym zdaniem) :-) A czy nie oklapnie? Jest dość pocieniowana, więc nie powinna :-)

co do koloru, to juz wogóle nie mam pojęcia, ostatno chodzi za mną czekolada, ale bedę wyglądać blado:confused: a sama już nie wiem:dull:

Ania, ale Ty przecież dopiero co bylaś u fryzjera - już chcesz zmieniać :confused::szok:

1. Ty masz tką buźkę dziewczęcą :cool2:
2. Wydaje mi się ze byloby Ci ladnie w tych wlosach:cool:
3. Nie idz tylko do tej fryzjerki która ostatnio ciachała Ci wlosy z wzor jakieś fotki z gazety, a potem byłaś załamana:-p.
4. Zostaw sobie takie dluzsze za uchem( tak na francuzkę:cool2:) bedzie Ci wygodniej:tak:

AD5. Tak , ta fryzura szybko oklapnie :-D;-):cool: Ale moim zdaniem jak jest taka przylizana, po prostownicy tez slicznie wygląda :-)

Śliczna fryzurka. I bardzo do Gazelki pasująca (moim skromnym zdaniem) :-) A czy nie oklapnie? Jest dość pocieniowana, więc nie powinna :-)

ach, fajnie jak ktoś człowiekowi przytaknie ;-)

już bym dziś poleeciała, ale dopiero co umyłam głowę, więc przekladam na poniedzialek

co do fryzjera - mieszkam teraz gdzie indziej i przede mną trudne zadanie - znaleźć sobie odpowiedniego fryzjera :shocked2: a w okolicy jest tego bez liku, musze popytać sie koleżanek gdzie chodzą....

Ania, ale Ty przecież dopiero co bylaś u fryzjera - już chcesz zmieniać :confused::szok:
tak:wściekła/y::wściekła/y:
zrobiła mi za dużo jasnych pasemek i wyglądam dziwnie, przynajmniej sama sobie się nie podobam, wolałabym mieć więcej ciemnych:sorry:
ja już sama nie wiem czego chcę:no: ale lepiej czuję się w ciemnych i pewnie ponarzekam jeszcze parę dni i pójde do fryzjera:cool2:

tak:wściekła/y::wściekła/y:
zrobiła mi za dużo jasnych pasemek i wyglądam dziwnie, przynajmniej sama sobie się nie podobam, wolałabym mieć więcej ciemnych:sorry:
ja już sama nie wiem czego chcę:no: ale lepiej czuję się w ciemnych i pewnie ponarzekam jeszcze parę dni i pójde do fryzjera:cool2:

albo się przyzwyczaisz ;-) (ja początkowo zawsze sie dziwnie czuję :tak: - nie poznaje siebie w lustrze hihihi)

a właśnie - fotkę miałaś pokazać :tak:

wg mnie do Ciebie pasuje to 1sze

a w ogóle Nianiu mam wrażenie że w ciemnych i w brązach jest Ci najładniej :blink: nie zabijaj

:frown::frown::frown::frown::frown::frown:

:wink: róznie mówią, ale ja ide w jasne brazy :cool2:

:szok: to mój stały test :tak::cool2:

Ale juz teraz obralam jeden cel - chce mieć włosy jak Trini z "Jak się nie ubierac:"...i chu...j:dull: I nie zmieniam juz kierunku :rolleyes::ninja2::rofl:

reklama
Do góry