reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no właśnie gorąco.... ja po tygodniowych mękach w upałach postanowiłam przestać zgrywać heroinę i od dziś jestem na zwolnieniu do następnego piątku :-):-):-)

wlasnie siedze przy kompiku i urządzam mieszkanko i w ogóle mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie wiem czy tydzień mi starczy, hihih

będę potrzebowała porady w kwestii fryzjera :cool: Dziewczyny, co się teraz nosi??? Czy ja dobrze zauważyłam, że proste, niecieniowane włosy???

reklama
Dla Juleczki były na filmie Elviski, ale się pamięć skończyła i się nie nagrały :-(
W takim razie dołączamy do życzeń :-)

:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

no właśnie gorąco.... ja po tygodniowych mękach w upałach postanowiłam przestać zgrywać heroinę i od dziś jestem na zwolnieniu do następnego piątku :-):-):-)

wlasnie siedze przy kompiku i urządzam mieszkanko i w ogóle mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie wiem czy tydzień mi starczy, hihih

będę potrzebowała porady w kwestii fryzjera :cool: Dziewczyny, co się teraz nosi??? Czy ja dobrze zauważyłam, że proste, niecieniowane włosy???

no i bardzo słusznie :tak:

ad. włosy - poważnie? niecieniowane? hmm to trzeba by w takim wypadku zrównać...........(tak sobie tylko myśle o sobie :-p)

chodzi mi po głowie coś takiego:

z4319610X.jpg

może niezbyt wyrafinowane, ale wg mnie Katie wygląda super :blink: No i ja lubie takie dziewczęce buziaki :tak:

teraz mam pytanie - czy taki fryz nie oklapnie zbyt szybko?

Laski zdycham:baffled::errr: próbowałam wyłożyc cialo na leżaku, bo dawid śpi, ale zwialam po 5 minutach, nie da się wytrzymać:no: ja pitole ale ciepło:shocked2::surprised::oo2::huh::rofl:
marzy mi się basenik, zimny drink z limonką i słodkie lenistwo.....noi w godzinę czekoladowa opalenizna:-p:biggrin2::rofl2::rofl2::rofl2:

Mi tez mi tez! Zwłaszcza drink i oplalenizna w godzinę :-p
Kurcze u nas nie jest az tak goraco. Albo ja nie czuje bo u nas klima :cool:

Niania kartka dla elfa - czad :cool2:
widać,że to Twoje klimaty;-):cool2::-p
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::-p

taaaaa powrót do natury :cool2::cool::rofl:
Ja chce mieć takie ( w tym klimacie w każdym razie):cool2::

reklama
Do góry