reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
D A S E N I U S I U kochana to sie uczaj na te testy uczaj!!no i poszły....... zostawiły mnie samą bidną DASENIUSIE, która testów nie umie, a egzamin się zbliża................
a my spać idziemy
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DASARIA
lipcowe mamy '05
D A S E N I U S I U kochana to sie uczaj na te testy uczaj!!
a my spać idziemy
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehehe strajkuje: nie uczę się, pójde na żywioł hehhe
ja też już idę spac, jeszcze tylko jakieś tableteczki na katerek i kaszelek
Witam!
Fajnie się Was czyta (Asia,Elf i Dasaria) od razu można zauważyc że się znacie trochę lepiej niż cała reszta
A co do sporów o dostęp to mam podobne zdanie jak dziewczyny i wielki szacuneczek dla Gazelki i dla Iwon ( lubie sposób w jaki formułujecie swoje myśli, Iwon to taka fajna inteligentna zadziora a Gazelka dyplomatka)
Fajnie się Was czyta (Asia,Elf i Dasaria) od razu można zauważyc że się znacie trochę lepiej niż cała reszta
A co do sporów o dostęp to mam podobne zdanie jak dziewczyny i wielki szacuneczek dla Gazelki i dla Iwon ( lubie sposób w jaki formułujecie swoje myśli, Iwon to taka fajna inteligentna zadziora a Gazelka dyplomatka)
Gazelko widze że dopadają Cię ciążowe humorki ale co tam już jesteś za półmetkiem i teraz zleci z górki a na zgage najlepsze są migdały ale mi pomagały tylko te prażone
Iwon Ty to masz dobrze udanego wyjazdu życze,baw się dobrze;-)
Elen zajrzałam do tych Twoich fotek i jestem pod wrażeniem ( rozwalilo mnie zdjęcie Julki jak słucha serducha Taty i jeszcze kilka, ona jest śliczna) a Ty kobieto jestś niesamowita, pracujesz masz dziecko i czas na robienie takich pyszności i jeszcze ich fotografowanie
Iwon Ty to masz dobrze udanego wyjazdu życze,baw się dobrze;-)
Elen zajrzałam do tych Twoich fotek i jestem pod wrażeniem ( rozwalilo mnie zdjęcie Julki jak słucha serducha Taty i jeszcze kilka, ona jest śliczna) a Ty kobieto jestś niesamowita, pracujesz masz dziecko i czas na robienie takich pyszności i jeszcze ich fotografowanie
anusia_80
lipcowa mama 2005
WY CHUDZINY (dotyczy to miniaturki zdjęcia)taaaa i juz w to uwierze , widziałam dosyc niedawno jak wyglądasz i ten chirurg mógłby jedynie coś ci doszyć żebys była bardziej widoczna
lasiu
pamiętasz?
na co Wy narzekacie, wyglądacie rewelka
anusia_80
lipcowa mama 2005
Cześć babulce:-)
ja tylko wpadłam sie przywitac i zyczyc udanego weekendu, bo zaraz odworze dawidka do mojej mamy, potem fryzjer i ..jazda na wesele
i coś czuję po kościach, że spotka mnie zaszczyt bycia kierowcą
ja tylko wpadłam sie przywitac i zyczyc udanego weekendu, bo zaraz odworze dawidka do mojej mamy, potem fryzjer i ..jazda na wesele
i coś czuję po kościach, że spotka mnie zaszczyt bycia kierowcą
anusia_80
lipcowa mama 2005
co za babsko.. noi jak się skończyło, naturalny czy CC ?hi hi hi wlasnie mi sie przypomnialo, ze dwa lata temu o tej mniej wiecej porze dostałam skurczy silnych w wyniku porannego badania i zaczęło sie małe krwawienie i poszłam powiedziec o tym pielegniarce
a ona mi na to- niech siePani nie wygłupia ! Pani ma miednicowe ułożenie płodu i nie może pani rodzic naturalnie a gdzie ja o tej porze anastazjologa bede szukac zeby pania znieczulił do cc?!!!!!
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
WY CHUDZINY (dotyczy to miniaturki zdjęcia)
na co Wy narzekacie, wyglądacie rewelka
hihihih chudziny hihihih
czesc babole ;-):-):-)