reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kochana Weronisiu!

Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny, Narysują słońce roześmiane, Zbudują domek z klocków, Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone, ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość!!

Rośnij zdrowo na pociechę rodzicom i Ciociom Lipcoweczkom!!!
:elvis:
:elvis:

4qf7zbb.gif

Wszystkiego naj naj z okazji 2 urodzin życzy Joasia i Kuba......

reklama
Patrz idzie smok krok za krokiem, krok... Niesie Wam życzenia na Wasz drugi rok.

Dla Igi ( córeczki fridy) i Julci ( córeczki agatonika) wszystkiego naj naj z okazji urodzinek!!

images

ło matko a co tu tak pusto :confused::confused::baffled::baffled:

ja własnie połozyłam Kube spac a sama zabieram sie za porzadki.........
trzeba sie mentalnie nastawic, o 17:30 " perfekcyjna Pani domu " haha :happy2::happy2::rofl2::rofl2:

witam wieczorkiem :-):-)

słoneczko wkoncu wygladneło, szkoda ze juz zachodzi
jutro mam silne plany na spacer, Pani Pogodynka w tvp mowi ze ma byc ładnie :happy2::happy2:

czy u Was tez nie ma TVN-u???
miało byc :miasto aniołow" qrcze i se nie ogladne :eek::eek::sorry2::sorry2:

rozmawialam dzisiaj z G.
udalo mu sie podpiac do internetu i mam kilka fotek Madrytu
1. widok jaki ma z okna pokoju
2. dzisiejsza temperatura powietrza
3. 4.5.Madryt

reklama
Do góry