reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska siedze sobie w samej Brukseli. Jak moj maz wroci to zapytam jak daleko jest do tej miejscowosci gdzie Twoj jedzie. Jak to niedaleko to moze bedzie sobie mogl posdkoczyc obejrzec stolice europy.

reklama
hmm.. Agatonik to szybko Ci poszlo z @ ja po urodzeniu Tymcia pierwszy raz dostalam po chyba 7miesiacach a po 3 okresie znowu zaciazylismy ;D i jest Gaba na swiecie

dziewczyny co to za kryzysy drugiego i trzeciego miesiaca? czy to sie powtarza comiesiac czy sie kiedys konczy?
juz nie pamietam jak to bylo z Tymulem wiem tylko ze zasypiac sam nie lubl i nie lubi do dzis ...hmm...a przy tym jest jakis marudny ale wszysyko klade na kark tych paskudnych klow ktore mu wychodza i wyjsc nie moga
a Gaba ostatnio jakby wiecej jesc chciala i jakas taka nienazarta jest wczoraj wieczorem z dwoch piersi pila a w nocy spala jak smok nawet pieluche do 6 rano miala sucha co sie nie zdarza czesto :D

Zapomnialam wam pochwalic sie ze wczoraj maz kupil mi nosidelko, ktore dzis obowiazkowo wyprobowalam. No ale Rayyan zamiast ogladac swiat sobie drzemke ucial na spacerku i szybciej wrocilam, bo mu glowka tak na boku leazala i balam sie ze jest mu niewygodnie.

A mi wczoraj mój synek dał solidnie popalić. Pierwszy raz od urodzenia. Cały dzień nie mógł zasnąć, jak zasypiał to na 10 minut i budził się z płaczem. Taki był wieczorem zmęczony, że przez to też nie mógł zasnąć, no i pierwszy raz uśpiłam go na rękach, bo inaczej się nie dało. Sorry Tracy :D Na szczęście dzisiaj już jest ok.
No i chyba zgrzeszyłam na tym weselu, bo dostał wysypki na całej buźce. Najgorsze, że nie wiem po czy, bo tyle tam jadłam :(

A moja koleżanka wrześniówka właśnie zaczęła rodzić. Dostała skurczy godzinę temu. Kurna, ale się denerwuję, bardziej niż przy swoim porodzie :)

reklama
Jak teraz widze laske z brzuchem mam ogromny sentyment a z drugiej strony myśłe sobie "ale bedziesz miała przejeb..... kobito, nawet nie wiesz ;D"

Do góry